Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
fijolek napisał(a):
kasidelko88 napisał(a):
Zazdroszczę Wam USG moja Pani dr która prowadzi ciąże nie robi usg.

chwilka, o ile mnie pamiec nie myli takie miejsce jak Luz Med to klinika prywatna wiec skoro placisz to nawet jak bedziesz chciala to i codziennie mozesz przychodzic na usg.. chyba ze skierowanie masz z innej placowki..

No teoretycznie tak ale zalezy na jakiego lekarza trafisz bo kochana w lux med też pracuja chamy i buraki które swój swiatopoglad mają i co z tego ze Ty placisz ...

• Mamusia
kasidelko88 napisał(a):
fijolek napisał(a):
kasidelko88 napisał(a):
Zazdroszczę Wam USG moja Pani dr która prowadzi ciąże nie robi usg.

chwilka, o ile mnie pamiec nie myli takie miejsce jak Luz Med to klinika prywatna wiec skoro placisz to nawet jak bedziesz chciala to i codziennie mozesz przychodzic na usg.. chyba ze skierowanie masz z innej placowki..

No teoretycznie tak ale zalezy na jakiego lekarza trafisz bo kochana w lux med też pracuja chamy i buraki które swój swiatopoglad mają i co z tego ze Ty placisz ...

oj wiem wiem. buractwo straszne. moj mezulek tam ma wykupiony abonament - ja w medicoverze. Pamietam jak Piotrek poszedl do lekarza bo cos tam mu bylo i byl ostatnim pacjentem (na 20:00). Lekarka mowi ze z takim przypadkiem mogl sie wstrzymac do jutra..taaaaaraaaa 🤪 na to on, ze skoro on placi to jak bedzie chcial to bedzie sobie przychodzil codziennie i nie zyczy sobie takich komentarzy.
Innym razem byl u jakiegos innego specjalisty i ta pipa sie pyta czy on ma moze przy sobie komorke bo ona chcialaby skonsultowac sie z innym lekarzem, a oni w gabinetach nie maja telefonu.. 🙂 normalnie jakas masakra...

• Mamusia
A ja właśnie z miasta wróciłam... Kupiłam chrześniakowi prezent na 2gie urodzinki a teraz zajadam się świeżym ananasem...mmm jaki słodziutki 🙂 🙂

Dzisiaj jeszcze jedziemy do znajomych (koleżanka ma termin na koniec marca, więc tuż tuż 😉 ) Więc sobie pogadamy - dwie ciężarówki 😉 😉

Zajrzę może poźnym wieczorem, a narazie przesyłam BUZIAKI :* :*

• Mamusia
Hejka
Ja to dziś jakaś zmęczona i senna,mamuska robi kolację wiec wciagne jakas kanapeczkę i mycku i do lozeczka.
Ja tez musze kupic prezent dla chrzesniaka,7 lat konczy,w maju nastepnego chrzesniaka urodzinki plus pierwsza komunia sw i urodziny meza chrzesniaka i komunia jego siostrzenicy i bratanka i narodziny naszego skarba....30 kwietnia wesele kolegi...oj same wydatki 😞
mam 4 chrzesniakow wiec zawsze jakies pieiazki dla nich,a to urodzinki a to swieta a to zawsze cos...eh...
lece jesc,potem zajrze...
buziaki

• Mamusia
manki napisał(a):
Hejka
Ja to dziś jakaś zmęczona i senna,mamuska robi kolację wiec wciagne jakas kanapeczkę i mycku i do lozeczka.
Ja tez musze kupic prezent dla chrzesniaka,7 lat konczy,w maju nastepnego chrzesniaka urodzinki plus pierwsza komunia sw i urodziny meza chrzesniaka i komunia jego siostrzenicy i bratanka i narodziny naszego skarba....30 kwietnia wesele kolegi...oj same wydatki 😞
mam 4 chrzesniakow wiec zawsze jakies pieiazki dla nich,a to urodzinki a to swieta a to zawsze cos...eh...
lece jesc,potem zajrze...
buziaki

Manki to rzeczywiscie wydatków a wydatków masz.

• Mamusia
jek laseczki....ja tez wrocilam bylam z mama na miescie na spacerze...a teraz leze musialam tabletke wziac tak mnie glowka rozbolala ale juz jest lepiej....zaraz jakas kolacje trzeba z mezem wciagnac kapanie i spac....rano o 7 pobudka....eh....ale ogolnie widze cisza na forum....potem moze jeszcze zajrze...buziaki dla was kochane 🙂 🙂

• Mamusia
No wekeend się zaczyna to i ciiiiszaaa na forum...
Gosiu uważaj na siebie...kuruj się kochana.
Ewelko no jest tych wydatków,potem jeszcze chrzest i urodziny chrześniaczki i kolejnego chrześniaka...eh..ale damy radę.
Sasiad znów imprezuje, ja chwilami swoich myśli nie słyszę 😞

• Mamusia
wrocilam wlasnie z zakupow z mezem i jakas zmieczona sie zrobilam, chyba sie walne do lozeczka i poogladam tv oooo np. batman na tvn leci ale ten najnowszy. dzis w nocy moja kuzynka urodzila dziewczynke przez cc bo byla juz po terminie 2 tyg,. czyli 42 tygodnie trwala ciaza o zgrozo nie wiem czy bym az tak chciala, wiadomo nie za szybko ale tez nie az tyle, na szczescie malgosia jest zdrowa 10 na 10pkt 🙂 jutro mamy z mezem troche planow ale napewno do was zajrze.a tymczasem tv. buzka

• Mamusia
fijolek napisał(a):
Beatko, dzis bylam u kosmetyczki ktora jest z Twojego miasta 🙂 84 roczniik wiec mniej wiecej w tym samym wieku jestesmy. Ma na imie Ania. 🙂
Troche gadalysmy o dzieciach. Ona ma 4 rodzenstwa a jej mama ma 13 wnuczat (czy jakos tak) 🤪

zobacz jaki ten swiat maly...Turek jest sławny...nie tylko dzieki serom 😁 😜 ja ide kompac sie dziewczynki i spac...mezulek juz na tapczanie zasnal ogladajac mecz eh....
Dobranoc brzuszki.....słodkich snów 😘 😘

• Mamusia
Dzień dobry Laseczki!!! 🙂
Sobota... pobudka 6.30... to jest to! :/
Muszę jechać dzisiaj na studia do Łodzi... a tak mi się nie chce... Wieczorkiem urodziny chrześniaka... więc pewnie zajrzę jutro (nie rozpisujcie się za bardzoo, żebym nie miała tyle nadrabiania 😉 )

Życzę Wam MIŁEJ SOBOTY!!!! 🙂 :*

• Mamusia
Hej laseczki....Witam w zimowy dzien 😜
Ja o 3 mialam pobudke na siusiu o 5 meza do pracy wyszykowalam i zasnelam przed 6 no i o 7 znow pobudka bo meza siostre do szkoly zawiozlam...no i juz nie spie...a u nas deszcz ze sniegiem pada..a bialo sie zrobilo normalnie powrot zimy buuu...

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
Hej laseczki....Witam w zimowy dzien 😜
Ja o 3 mialam pobudke na siusiu o 5 meza do pracy wyszykowalam i zasnelam przed 6 no i o 7 znow pobudka bo meza siostre do szkoly zawiozlam...no i juz nie spie...a u nas deszcz ze sniegiem pada..a bialo sie zrobilo normalnie powrot zimy buuu...

hej Beatko kciukol w gore dla Ciebie na Dzien Dobry 😘

• Mamusia
Justik i dla Ciebie tez 🙂 leze na lozeczku i wstac mi sie nie chce....buu taka okropna pogoda....
A wczoraj normlanie ulozylam rzeczy malego mama wpadla to mi pomogla i mam rozmiarami ulozone wiec lepiej bedzie cos znalesc...tyle ze niedlugo chyba trzeba bedzie wszystko w kartony spakowac...no ale bedzie latwiej potem ulozec na nowym miejscu 🙂