Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
Anonimosia tak, pierwsze... 🙂 I wyszło w sumie, że urodziła ok 36 tyg.... wcześniaczek.... No ale wszystko dobrze (50cm i 2,8kg) 🙂

O kurcze 🤪
Dobrze, że wszystko w porządku 🙂 U nas też powinno już być jakby się zdarzyło, bo Mały dostawał sterydy na rozwój płuc jak byłam w szpitalu, ale i tak nie wyobrażam sobie już teraz rodzić. Co prawda ostatnio lekarz uprzedzał, że po 36. tygodniu to nie będę już wstrzymywać akcji porodowej gdyby się zaczęło, a ja wczoraj skończyłam 36. tydzień, ale musimy doczekać do maja ze względów osobistych 🙃

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anonimosia napisał(a):
martyna_czaro napisał(a):
Anonimosia tak, pierwsze... 🙂 I wyszło w sumie, że urodziła ok 36 tyg.... wcześniaczek.... No ale wszystko dobrze (50cm i 2,8kg) 🙂

O kurcze 🤪
Dobrze, że wszystko w porządku 🙂 U nas też powinno już być jakby się zdarzyło, bo Mały dostawał sterydy na rozwój płuc jak byłam w szpitalu, ale i tak nie wyobrażam sobie już teraz rodzić. Co prawda ostatnio lekarz uprzedzał, że po 36. tygodniu to nie będę już wstrzymywać akcji porodowej gdyby się zaczęło, a ja wczoraj skończyłam 36. tydzień, ale musimy doczekać do maja ze względów osobistych 🙃

No jasne, że lepiej w maju 🙂 Ja też nie wyobrażam sobie już urodzić (chociaż już się nie mogę doczekać... oj bardzo 🙂 )
Ale w maju, to już będzie bezpiecznie dla Maluszka, więc niech sobie jeszcze popływa u mamusi w brzuszku 🙂

• Mamusia
witajcie,
jejku jak pieknie na dworze. zaraz znikam. jade do pracy dowiedziec sie ile toja mam zaleglego urlopu chcielismy sobie wyliczyc kiedy mniej wiecej wracam do pracy.
A czy wiecie jak sie liczy ten ojcowski? w tym roku jest 7 dni. od 2012 ma byc juz 14. no i trzeba wykorzystac do ukonczenia 12 miesiecy dziecka. A zatem mam pytanie: jesli bedziemy chcieli wziac w styczniu 2012 to mamy 7 czy 14 dni?? 🤢

• Mamusia
Cześć Laski! 😘 a my się wczoraj trochę strachu najedliśmy :P chyba przedobrzyłam przez cały dzień bo i sprzątanie, zakupy, pieczenie itd i wieczorem były skurcze... ale na szczęście się uspokoiło do rana... 🙂 no i teraz już nie pozwalają mi nic robić...

hm.. byle do maja... a później niech się dzieje co chce 😜

Miłego dnia Wam życzę 🙂 idę nadrobić zaległości telewizyjne 🙂

• Mamusia
WITAM WAS
JESZCZE DA TYGODNIE I BĘDĘ MIAŁA ZDEJMOWANY SZEW...A CIEKAWE POTEM JAK DŁUGO BĘDĘ CHODZIĆ CZY MOGĘ URODZIĆ OD RAZU CZY BĘDĘ JESZCZE DWA TYGODNIE CHODZIĆ.
NOGI CAŁY CZAS PUCHNĄ I RĘCE ...CZĘSTO MI DRĘTWIEJĄ RĘCE MAM MRÓWKI WÓWCZAS.

• Mamusia
No święta tuż tuż...
wiec życze wsyztskim majowym na Brzuszku.net spelnienia marzeń,smacznego jajeczka, mokrego w dyngusa i zadowolenia ze swoich pociech, które już jedna nożką są z nami... 😉

buziaki, do uslyszonka po świetach... 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Odebrałam z ranca wyniki, krew, mocz ok 😁 i do makro podjechałam heheh a tam jak mnie kłucie w pip... chwyciło ze kroka nie mogłam zrobic i tak trzymało jakies 2 min, 15 przerwy i znowu.. juz myslełam ze do samochodu nie dojde.. odechciało mi sie zakupów i wróciłam do domku...

Niunie ja też Wam życze zdrowych, spokojnych i szczęśliwych świąt...smacznego jajka i mokrego dyngusa...:*
Ja wyjeżdżam do rodziców na święta więc pewnie zajrze w pon wieczorem albo we wtorek..:*
buziole..:*
3majcie się..:*

• Mamusia
Widzę, że większość gdzieś wybywa na Święta, więc ja także

Życzę Wam ZDROWYCH!!!, spokojnych i spędzonych w miłej atmosferze Świąt Wielkiej Nocy 🙂 :*

Ciekawe, czy po świętach będzie dużo jednopaczków już 😉 🙂
Ja może będę zaglądała przez weekend, bo święta w domku z rodzinką 🙂