Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja sobie właśnie baldachim na balkonie zrobiłam z koca 😁 (jak w dzieciństwie u babci na balkonie.... :P) bo mi w lapka świeciło słońce :P i teraz czekam aż się ziemniaczki ugotują, sałatkę z pomidorków mam już zrobioną 🙂 mmm 🙂 ale mi ślinka cieknie 🙂
Joma prasuj prasuj :P :P

• Mamusia
joma napisał(a):
A ja idę rozwiesić kolejną partię ciuszków i prasować caaaaałą stertę już wypranych 🤪

Cześć Dziewczynki.
Joma:
Ja wczoraj uprałam ostatnią partię i też idę teraz prasować i układać w komodach 🙂 Dla mnie to sama przyjemność tak długo jak pozwolą spuchnięte stopy. Włączam sobie u Majeczki w pokoju ulubioną muzykę ( bo mąż nawet specjalnie dla małej kupił zestaw głośników do pokoju 😉 :P ) i słuchamy sobie obie pozytywnych wibracji. Miłego 🙂

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
A ja sobie właśnie baldachim na balkonie zrobiłam z koca 😁 (jak w dzieciństwie u babci na balkonie.... :P) bo mi w lapka świeciło słońce :P i teraz czekam aż się ziemniaczki ugotują, sałatkę z pomidorków mam już zrobioną 🙂 mmm 🙂 ale mi ślinka cieknie 🙂
Joma prasuj prasuj :P :P

hihi ale wymysliłas 😁 😁 😜 to znaczy ze zapraszasz na obiadek ?? 🙃 ja mam takiego lania na gotowanie... że ...szok...

• Mamusia
joma napisał(a):
Poprasowane troszkę 🙂
Czas na przerwę 🙂

Kochane!
Ja z chęcią prasuje te maleńkie cudności - za to Mąż nie ma wyprasowanej żadnej koszuli 🤪
Ale nawet się nie złości - bo jak widzi ten błysk w moim oku... 😉

😆 ja jak prasowałam dla małej rzeczy to stałam i sie cieszyłam sama do siebie 😁 😁 i kazda rzecz ogladałam do tego 🙂 🙂 wiesz co kusisz tym prasowaniem i moze cosik wyprasuje.. ostatnio jak sie wziełam to wyprasowałam Tomkowi koszulek chyba na 2 tyg. 😮

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
joma napisał(a):
Poprasowane troszkę 🙂
Czas na przerwę 🙂

Kochane!
Ja z chęcią prasuje te maleńkie cudności - za to Mąż nie ma wyprasowanej żadnej koszuli 🤪

😆 ja jak prasowałam dla małej rzeczy to stałam i sie cieszyłam sama do siebie 😁 😁 i kazda rzecz ogladałam do tego 🙂 🙂 wiesz co kusisz tym prasowaniem i moze cosik wyprasuje.. ostatnio jak sie wziełam to wyprasowałam Tomkowi koszulek chyba na 2 tyg. 😮

Ahh te baby! 😉

Aha Brzuszki!
Chciałam Wam coś polecić 🙂
Może już robiłyście tak zakupy ale jak nie to ja polecam zakupy w internetowej aptece Dbam o zdrowie 🙂 http://www.doz.pl/apteka/
Jak dla mnie to bardzo wygodne - na spokojnie wybieram sobie wszystko przez internet i odbieram zamówienie w aptece - a może wybrać też ktoś inny 🙂
No i ceny atrakcyjne 🙂 Np na Tardyferonie, który biorę - 10zł różnicy!
Oprócz tego fajne rabaty w programie Dla Mamy i Maleństwa http://www.doz.pl/apteka/k752_0-Rabaty_dla_Mamy_i_Malenstwa np produkty z serii Oillan 🙂
Polecam! 🙂

• Mamusia
joma napisał(a):
Poprasowane troszkę 🙂
Czas na przerwę 🙂

Kochane!

Hehe 🙂 błysk w oku to podstawa 😉
Ja też się cieszyłam jak prasowałam rzeczy dla maleństwa 🙂 I jakoś leżą nasze rzeczy do prasowania i nie chce mi się ich ruszyć :P

• Mamusia

Aha Brzuszki!
Chciałam Wam coś polecić 🙂
Może już robiłyście tak zakupy ale jak nie to ja polecam zakupy w internetowej aptece Dbam o zdrowie 🙂 http://www.doz.pl/apteka/
Jak dla mnie to bardzo wygodne - na spokojnie wybieram sobie wszystko przez internet i odbieram zamówienie w aptece - a może wybrać też ktoś inny 🙂
No i ceny atrakcyjne 🙂 Np na Tardyferonie, który biorę - 10zł różnicy!
Oprócz tego fajne rabaty w programie Dla Mamy i Maleństwa http://www.doz.pl/apteka/k752_0-Rabaty_dla_Mamy_i_Malenstwa np produkty z serii Oillan 🙂
Polecam! 🙂

ja sie zaoptaruje w tej aptece,no wlasnie fajne maja promocje dla Mamusii Maleńxstwa....naprawde warto 😉

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
joma napisał(a):
Martyna wejdź na wątek Marcówek 🤪
Chyba niechcący coś się tam Twojego wkradło 😉

No właśnie wkleiłam posta i się nie dodał 😜 Myślałam, że zniknął całkiem :P ALE TY CZUJNA JESTEŚ :P 🙂

Podczytuje Marcóweczki, Kwietnioweczki, żeby troszkę wiedzy nabrać co i jak 😉