Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jolajcik napisał(a):
A tak w ogóle to wychodzi na to, że jeszcze nie ma maja a tu prawie 1/3 majówek rozpakowana...ale z nas wyścigówy a wszyscy dookoła mówią, że ciężarówki?!? nie wiedzą co mówią 😜

Masz rację Jolu hehe a jeszcze kwiecień się nie skończył heh...
Ciekawe jak dziewuszki Aneczka,Fijolek,Kasiagwiazdka...moze ktoras urodzilA przez noc?
Ja dziś do szpitalnej torby dorzuce talerzyk,szklanke i sztucce...szlafrok wyjelam bo zajmowal pol torby a w szpitalu cieplo a w razie co to maz przywiezie.

• Mamusia
QWitajcie brzuszki i mamuśki!! 🙂

Gratulacje dla Monisi!!!
Dzisiaj ide na 16 do lekarza zobaczymy czy Juleczka sie odwróciła ,bo już czas najwyższy a ona sobie leżała poprzecznie.No i ciekawe czy coś już ruszyło?
Buziaczki!!! 😘 😘 😘

• Mamusia
jolajcik napisał(a):
A tak w ogóle to wychodzi na to, że jeszcze nie ma maja a tu prawie 1/3 majówek rozpakowana...ale z nas wyścigówy a wszyscy dookoła mówią, że ciężarówki?!? nie wiedzą co mówią 😜

ale musimy pamietac ze u nas dosc duza czesc dziewczyn ma/miala termin w pierwszych dniach maja.
ja przestaje obserwowac sie kazdego dnia bo w jakas paranoje wpadne. Czekam do 5 maja i ide do szpitala.

• Mamusia
Hey Gosiaa21...Nasz Kevinek tez placze przy przybieraniu pieluszki.Ale w szpitalu mowili,ze to normalne przy niemowlaczkach i z czasem powinno to sie troszke zmienic 🙂 Tak w ogole to polozne w szpitalu poradzily mi,zebym synkowi jednego cycka dala,pozniej zmienila pieluszke(dziecko jest spokojniejsze) a pozniej drugiego cycka.Musze powiedziec,ze nasz Kevinek powoli przyzwyczaja sie do tego. Zawsze po Kevinka "posilku"bierzemy go na ramie i klepiemy,ale nie zawsze beka,ale za to baczki puszcza na okraglo 😁 i polozna mowila,ze jak nie beknie,to dolem wypuszcza powoetrze i jest w porzadku!

• Mamusia
Manki! Co do Twojego przeziębienia to mam radę. Ja miałam takie same dolegliwości pare tygodni temu i było podobnie: lekarz nieudolny, pani w aptece coś tam doradziła, ale i tak nie przechodziło. Aż wreszcie mój Marek siadł do kompa i coś tam powyszukiwał, a wieczorem po pracy zrobił mi takie picie: wywar z pokrojonego na kawałki imbiru, z dużą ilością soku z cytryny i z miodem na osłode. Piłam to na gorąco dwa razy dziennie i po trzech dniach byłam zdrowa 🙂 Serio. Spróbuj może Ci pomoże!

• Mamusia
😠 😠 😠 😠 jestem w szoku.... i wściekła... Musiałam podjechać dziś na miasto żeby zapłacić tacie ubezpieczenie... niestety byłam skazana na komunikację miejską bo mężulek w pracy.... wsiadłam do autobusu... żadnego wolnego miejsca... ok stanęłam sobie w kąciku i sobie stoję... przede mną siedziały dwie starsze kobiety, a za nimi dwie młode siksy.... kiedy jedna z tych pań powiedziała do nich że może by mi miejsca ustąpiły to usłyszałam tekst "jak miała siłę nogi rozkładać to teraz niech ma siłę stać" 😮 😮 😮 mówię Wam aż się zagotowałam ze złości... nie powiedziałam nic ale tak sobie pomyślałam że mam nadzieję że któregoś pięknego gorącego dnia to ona będzie w 9 miesiącu ciąży i znajdzie się na moim miejscu...
Ja nie oczekuję specjalnego traktowania z powodu mojej ciąży... ale odrobina szacunku chyba mi się należy... 🤢 🤢 🤢