Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 beata2186 napisał(a):kasiagwiazdka napisał(a):taka chcemy zakupic hustawke dla naszego urwiska 🙂 http://cgi.ebay.ch/Fisher-Price-Papasan-Starlight-Babyschaukel-elektrisch-/150524094370 Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia justiks23 Napisano 24 Stycznia 2011 Autor Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 witam Kasiu 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia marinka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 a nosidło mamy firmy tullimy mei tai zaraz wstawię zdjęcie tylko, że tak bardzo nie widać. Ale stroie internetowej znajdziecie [URL=http://img521.imageshack.us/i/dscn2632o.jpg/][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/9201/dscn2632o.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] I dla mnie to jest niesamowicie wygodne. Ja jak ją nosiłam to nosiłam w tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 u nas ani chusta ani nosidelko nie wchodza w gre 😞 moj maz ma powazne problemy z plecami i mam nadzieje ze uporamy sie z tym do czasu az sie Fasola urodzi bo z noszeniem na rekach tez moze byc krucho.. 🥴 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! ale to i tak wychodzi znaaacznie wiecej niz w Polsce.. 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? czyli 300 euro plus te 170 euro miesiecznie??widzisz a ja slyszalam ze jest becikowe 1000euro i teraz zwariowalam 😞 wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia gosiaa21 Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 fijolek napisał(a):gosiaa21 napisał(a):beata2186 napisał(a):Gosiaa a ty mieszkasz w Wielkopolsce okolice Konina? ja jestem obywatelka UK od 10 msc;p Gosiu a co to jest to msc? miesiac :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kochane ja zmykam na jakas godzinke! 🙂 poniej klikne! 😘 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia marinka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! sporo tego jest ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 gosiaa21 napisał(a):fijolek napisał(a):gosiaa21 napisał(a):beata2186 napisał(a):Gosiaa a ty mieszkasz w Wielkopolsce okolice Konina? ja jestem obywatelka UK od 10 msc;p Gosiu a co to jest to msc? miesiac :p jakos probowalam to nie wiedziec czemu rozczytac ciazowo i nijak mi wychodzilo 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? czyli 300 euro plus te 170 euro miesiecznie??widzisz a ja slyszalam ze jest becikowe 1000euro i teraz zwariowalam 😞 wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! ja pierwsze slysze! chyba, ze tam gdzie mieszkasz tak jest! ale nigdy o czyms takim nie slyszalam! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 pokrecilam...Kasia czyli jest 300 euro miesiecznie do roku tak?i do tego plus 170 euro?czyli 470 euro? a ja znowu slyszalalm o 1000euro becikowego..i teraz nie wiem czy to prawdaa 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 marinka napisał(a):kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! sporo tego jest ... sporo, sporo Marinka! ale w przeliczeniu na polskie to kupa kasy, ale jak sie tutaj mieszka to jest tak naprawde nic! bo wszystko drozsze! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Ola znalazlam cos takiego odnosnie becikowego w Niemczech, zerknij http://forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/1751-becikowe-w-niemczech.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ponoc jest wyplacane becikowe 6 tyg po porodzie..ale ja nie wiem na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 fijolek napisał(a):Ola znalazlam cos takiego odnosnie becikowego w Niemczech, zerknij http://forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/1751-becikowe-w-niemczech.html Fijolek..dziekuje moja kochana 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Barakuda Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kasiagwiazdka napisał(a):taka chcemy zakupic hustawke dla naszego urwiska 🙂 http://cgi.ebay.ch/Fisher-Price-Papasan-Starlight-Babyschaukel-elektrisch-/150524094370 Dziewczyny, wiem ,że te huśtawki są piękne ale są też bardzo niezdrowe dla dzieci. Oglądałam program gdzie wypowiadała się pediatra na ten temat, mówiła, że to masakra dla kręgosłupów maluszków. Jak znajdę tą stronę to prześlę Wam linka . Sama byłam na maxa podniecona takimi huśtawkami ale po obejrzeniu tego programu przeszło mi całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):pokrecilam...Kasia czyli jest 300 euro miesiecznie do roku tak?i do tego plus 170 euro?czyli 470 euro? a ja znowu slyszalalm o 1000euro becikowego..i teraz nie wiem czy to prawdaa 😞 tak, 300 euro miesiecznie przez rok dla rodzicow- Elterngeld! czyli tak jak becikowe- to masz 3600 euro za rok! mozna tak sobie wyliczyc! do tego 170 euro Kindergeld miesiecznie dla dziecka do ukonczenia 26 roku zycia! ale zadnego 1000 euro becikowego nie ma juz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 czyli 470 euro dostanie matka siedzaca w domu z dzieckiem..bez wzgledu na prace tatusia..tak mam to rozumiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Marinka..jeszcze prosba do Ciebie..czy twoj maz jest weterynarzem?czy ja dobrze pamietam?jezeli tak podpytaj prosz eo karme dla kotow alergikow..jaka najlepsza 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ewelka_17 Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 JUZ ZJADŁAM OBIADEK.CZY WY DZISIAJ TEŻ CZUJECIE SIE ZMECZONE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ewelka_17 napisał(a):JUZ ZJADŁAM OBIADEK.CZY WY DZISIAJ TEŻ CZUJECIE SIE ZMECZONE? ja wlasnie zajadam obiadek. dzis sie mega wyspalam i mam duzo energii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Ewelka, kiedy zobaczymy Twoje zdjatko? 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia marinka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):Marinka..jeszcze prosba do Ciebie..czy twoj maz jest weterynarzem?czy ja dobrze pamietam?jezeli tak podpytaj prosz eo karme dla kotow alergikow..jaka najlepsza 😉 jest weterynarzem masz rację. Zapytam ale on jest specjalista od drobiu . ALe może coś doradzi 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 Dalej Strona 299 z 1133 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Społeczność Wróć Społeczność Home Kluby Kalendarz Regulamin Administracja Użytkownicy online Ranking użytkowników Ciąża i poród Wróć Wiadomości Zdrowie Dieta Psychika Poród Kalendarz ciąży Dziecko Wróć Wiadomości Rozwój noworodka Rozwój niemowlaka Zdrowie Wychowanie Moda Kuchnia Aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj Forum Galeria × Dodaj nową pozycję...
Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! ale to i tak wychodzi znaaacznie wiecej niz w Polsce.. 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? czyli 300 euro plus te 170 euro miesiecznie??widzisz a ja slyszalam ze jest becikowe 1000euro i teraz zwariowalam 😞 wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia gosiaa21 Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 fijolek napisał(a):gosiaa21 napisał(a):beata2186 napisał(a):Gosiaa a ty mieszkasz w Wielkopolsce okolice Konina? ja jestem obywatelka UK od 10 msc;p Gosiu a co to jest to msc? miesiac :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kochane ja zmykam na jakas godzinke! 🙂 poniej klikne! 😘 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia marinka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! sporo tego jest ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 gosiaa21 napisał(a):fijolek napisał(a):gosiaa21 napisał(a):beata2186 napisał(a):Gosiaa a ty mieszkasz w Wielkopolsce okolice Konina? ja jestem obywatelka UK od 10 msc;p Gosiu a co to jest to msc? miesiac :p jakos probowalam to nie wiedziec czemu rozczytac ciazowo i nijak mi wychodzilo 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? czyli 300 euro plus te 170 euro miesiecznie??widzisz a ja slyszalam ze jest becikowe 1000euro i teraz zwariowalam 😞 wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! ja pierwsze slysze! chyba, ze tam gdzie mieszkasz tak jest! ale nigdy o czyms takim nie slyszalam! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 pokrecilam...Kasia czyli jest 300 euro miesiecznie do roku tak?i do tego plus 170 euro?czyli 470 euro? a ja znowu slyszalalm o 1000euro becikowego..i teraz nie wiem czy to prawdaa 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 marinka napisał(a):kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! sporo tego jest ... sporo, sporo Marinka! ale w przeliczeniu na polskie to kupa kasy, ale jak sie tutaj mieszka to jest tak naprawde nic! bo wszystko drozsze! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Ola znalazlam cos takiego odnosnie becikowego w Niemczech, zerknij http://forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/1751-becikowe-w-niemczech.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ponoc jest wyplacane becikowe 6 tyg po porodzie..ale ja nie wiem na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 fijolek napisał(a):Ola znalazlam cos takiego odnosnie becikowego w Niemczech, zerknij http://forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/1751-becikowe-w-niemczech.html Fijolek..dziekuje moja kochana 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Barakuda Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kasiagwiazdka napisał(a):taka chcemy zakupic hustawke dla naszego urwiska 🙂 http://cgi.ebay.ch/Fisher-Price-Papasan-Starlight-Babyschaukel-elektrisch-/150524094370 Dziewczyny, wiem ,że te huśtawki są piękne ale są też bardzo niezdrowe dla dzieci. Oglądałam program gdzie wypowiadała się pediatra na ten temat, mówiła, że to masakra dla kręgosłupów maluszków. Jak znajdę tą stronę to prześlę Wam linka . Sama byłam na maxa podniecona takimi huśtawkami ale po obejrzeniu tego programu przeszło mi całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):pokrecilam...Kasia czyli jest 300 euro miesiecznie do roku tak?i do tego plus 170 euro?czyli 470 euro? a ja znowu slyszalalm o 1000euro becikowego..i teraz nie wiem czy to prawdaa 😞 tak, 300 euro miesiecznie przez rok dla rodzicow- Elterngeld! czyli tak jak becikowe- to masz 3600 euro za rok! mozna tak sobie wyliczyc! do tego 170 euro Kindergeld miesiecznie dla dziecka do ukonczenia 26 roku zycia! ale zadnego 1000 euro becikowego nie ma juz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 czyli 470 euro dostanie matka siedzaca w domu z dzieckiem..bez wzgledu na prace tatusia..tak mam to rozumiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Marinka..jeszcze prosba do Ciebie..czy twoj maz jest weterynarzem?czy ja dobrze pamietam?jezeli tak podpytaj prosz eo karme dla kotow alergikow..jaka najlepsza 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ewelka_17 Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 JUZ ZJADŁAM OBIADEK.CZY WY DZISIAJ TEŻ CZUJECIE SIE ZMECZONE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ewelka_17 napisał(a):JUZ ZJADŁAM OBIADEK.CZY WY DZISIAJ TEŻ CZUJECIE SIE ZMECZONE? ja wlasnie zajadam obiadek. dzis sie mega wyspalam i mam duzo energii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Ewelka, kiedy zobaczymy Twoje zdjatko? 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia marinka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):Marinka..jeszcze prosba do Ciebie..czy twoj maz jest weterynarzem?czy ja dobrze pamietam?jezeli tak podpytaj prosz eo karme dla kotow alergikow..jaka najlepsza 😉 jest weterynarzem masz rację. Zapytam ale on jest specjalista od drobiu . ALe może coś doradzi 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 Dalej Strona 299 z 1133 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży × Posiadasz konto? Zaloguj się Zarejestruj się Społeczność Wróć Społeczność Home Kluby Kalendarz Regulamin Administracja Użytkownicy online Ranking użytkowników Ciąża i poród Wróć Wiadomości Zdrowie Dieta Psychika Poród Kalendarz ciąży Dziecko Wróć Wiadomości Rozwój noworodka Rozwój niemowlaka Zdrowie Wychowanie Moda Kuchnia Aktywność Wróć Cała aktywność Szukaj Forum Galeria × Dodaj nową pozycję...
Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? czyli 300 euro plus te 170 euro miesiecznie??widzisz a ja slyszalam ze jest becikowe 1000euro i teraz zwariowalam 😞 wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia gosiaa21 Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 fijolek napisał(a):gosiaa21 napisał(a):beata2186 napisał(a):Gosiaa a ty mieszkasz w Wielkopolsce okolice Konina? ja jestem obywatelka UK od 10 msc;p Gosiu a co to jest to msc? miesiac :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kochane ja zmykam na jakas godzinke! 🙂 poniej klikne! 😘 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia marinka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! sporo tego jest ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 gosiaa21 napisał(a):fijolek napisał(a):gosiaa21 napisał(a):beata2186 napisał(a):Gosiaa a ty mieszkasz w Wielkopolsce okolice Konina? ja jestem obywatelka UK od 10 msc;p Gosiu a co to jest to msc? miesiac :p jakos probowalam to nie wiedziec czemu rozczytac ciazowo i nijak mi wychodzilo 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? czyli 300 euro plus te 170 euro miesiecznie??widzisz a ja slyszalam ze jest becikowe 1000euro i teraz zwariowalam 😞 wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! ja pierwsze slysze! chyba, ze tam gdzie mieszkasz tak jest! ale nigdy o czyms takim nie slyszalam! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 pokrecilam...Kasia czyli jest 300 euro miesiecznie do roku tak?i do tego plus 170 euro?czyli 470 euro? a ja znowu slyszalalm o 1000euro becikowego..i teraz nie wiem czy to prawdaa 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 marinka napisał(a):kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! sporo tego jest ... sporo, sporo Marinka! ale w przeliczeniu na polskie to kupa kasy, ale jak sie tutaj mieszka to jest tak naprawde nic! bo wszystko drozsze! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Ola znalazlam cos takiego odnosnie becikowego w Niemczech, zerknij http://forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/1751-becikowe-w-niemczech.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ponoc jest wyplacane becikowe 6 tyg po porodzie..ale ja nie wiem na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 fijolek napisał(a):Ola znalazlam cos takiego odnosnie becikowego w Niemczech, zerknij http://forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/1751-becikowe-w-niemczech.html Fijolek..dziekuje moja kochana 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Barakuda Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kasiagwiazdka napisał(a):taka chcemy zakupic hustawke dla naszego urwiska 🙂 http://cgi.ebay.ch/Fisher-Price-Papasan-Starlight-Babyschaukel-elektrisch-/150524094370 Dziewczyny, wiem ,że te huśtawki są piękne ale są też bardzo niezdrowe dla dzieci. Oglądałam program gdzie wypowiadała się pediatra na ten temat, mówiła, że to masakra dla kręgosłupów maluszków. Jak znajdę tą stronę to prześlę Wam linka . Sama byłam na maxa podniecona takimi huśtawkami ale po obejrzeniu tego programu przeszło mi całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):pokrecilam...Kasia czyli jest 300 euro miesiecznie do roku tak?i do tego plus 170 euro?czyli 470 euro? a ja znowu slyszalalm o 1000euro becikowego..i teraz nie wiem czy to prawdaa 😞 tak, 300 euro miesiecznie przez rok dla rodzicow- Elterngeld! czyli tak jak becikowe- to masz 3600 euro za rok! mozna tak sobie wyliczyc! do tego 170 euro Kindergeld miesiecznie dla dziecka do ukonczenia 26 roku zycia! ale zadnego 1000 euro becikowego nie ma juz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 czyli 470 euro dostanie matka siedzaca w domu z dzieckiem..bez wzgledu na prace tatusia..tak mam to rozumiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Marinka..jeszcze prosba do Ciebie..czy twoj maz jest weterynarzem?czy ja dobrze pamietam?jezeli tak podpytaj prosz eo karme dla kotow alergikow..jaka najlepsza 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ewelka_17 Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 JUZ ZJADŁAM OBIADEK.CZY WY DZISIAJ TEŻ CZUJECIE SIE ZMECZONE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ewelka_17 napisał(a):JUZ ZJADŁAM OBIADEK.CZY WY DZISIAJ TEŻ CZUJECIE SIE ZMECZONE? ja wlasnie zajadam obiadek. dzis sie mega wyspalam i mam duzo energii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Ewelka, kiedy zobaczymy Twoje zdjatko? 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia marinka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):Marinka..jeszcze prosba do Ciebie..czy twoj maz jest weterynarzem?czy ja dobrze pamietam?jezeli tak podpytaj prosz eo karme dla kotow alergikow..jaka najlepsza 😉 jest weterynarzem masz rację. Zapytam ale on jest specjalista od drobiu . ALe może coś doradzi 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 Dalej Strona 299 z 1133 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży
Mamusia gosiaa21 Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 fijolek napisał(a):gosiaa21 napisał(a):beata2186 napisał(a):Gosiaa a ty mieszkasz w Wielkopolsce okolice Konina? ja jestem obywatelka UK od 10 msc;p Gosiu a co to jest to msc? miesiac :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kochane ja zmykam na jakas godzinke! 🙂 poniej klikne! 😘 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia marinka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! sporo tego jest ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 gosiaa21 napisał(a):fijolek napisał(a):gosiaa21 napisał(a):beata2186 napisał(a):Gosiaa a ty mieszkasz w Wielkopolsce okolice Konina? ja jestem obywatelka UK od 10 msc;p Gosiu a co to jest to msc? miesiac :p jakos probowalam to nie wiedziec czemu rozczytac ciazowo i nijak mi wychodzilo 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? czyli 300 euro plus te 170 euro miesiecznie??widzisz a ja slyszalam ze jest becikowe 1000euro i teraz zwariowalam 😞 wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! ja pierwsze slysze! chyba, ze tam gdzie mieszkasz tak jest! ale nigdy o czyms takim nie slyszalam! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 pokrecilam...Kasia czyli jest 300 euro miesiecznie do roku tak?i do tego plus 170 euro?czyli 470 euro? a ja znowu slyszalalm o 1000euro becikowego..i teraz nie wiem czy to prawdaa 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 marinka napisał(a):kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! sporo tego jest ... sporo, sporo Marinka! ale w przeliczeniu na polskie to kupa kasy, ale jak sie tutaj mieszka to jest tak naprawde nic! bo wszystko drozsze! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Ola znalazlam cos takiego odnosnie becikowego w Niemczech, zerknij http://forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/1751-becikowe-w-niemczech.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ponoc jest wyplacane becikowe 6 tyg po porodzie..ale ja nie wiem na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 fijolek napisał(a):Ola znalazlam cos takiego odnosnie becikowego w Niemczech, zerknij http://forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/1751-becikowe-w-niemczech.html Fijolek..dziekuje moja kochana 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Barakuda Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kasiagwiazdka napisał(a):taka chcemy zakupic hustawke dla naszego urwiska 🙂 http://cgi.ebay.ch/Fisher-Price-Papasan-Starlight-Babyschaukel-elektrisch-/150524094370 Dziewczyny, wiem ,że te huśtawki są piękne ale są też bardzo niezdrowe dla dzieci. Oglądałam program gdzie wypowiadała się pediatra na ten temat, mówiła, że to masakra dla kręgosłupów maluszków. Jak znajdę tą stronę to prześlę Wam linka . Sama byłam na maxa podniecona takimi huśtawkami ale po obejrzeniu tego programu przeszło mi całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):pokrecilam...Kasia czyli jest 300 euro miesiecznie do roku tak?i do tego plus 170 euro?czyli 470 euro? a ja znowu slyszalalm o 1000euro becikowego..i teraz nie wiem czy to prawdaa 😞 tak, 300 euro miesiecznie przez rok dla rodzicow- Elterngeld! czyli tak jak becikowe- to masz 3600 euro za rok! mozna tak sobie wyliczyc! do tego 170 euro Kindergeld miesiecznie dla dziecka do ukonczenia 26 roku zycia! ale zadnego 1000 euro becikowego nie ma juz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 czyli 470 euro dostanie matka siedzaca w domu z dzieckiem..bez wzgledu na prace tatusia..tak mam to rozumiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Marinka..jeszcze prosba do Ciebie..czy twoj maz jest weterynarzem?czy ja dobrze pamietam?jezeli tak podpytaj prosz eo karme dla kotow alergikow..jaka najlepsza 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ewelka_17 Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 JUZ ZJADŁAM OBIADEK.CZY WY DZISIAJ TEŻ CZUJECIE SIE ZMECZONE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ewelka_17 napisał(a):JUZ ZJADŁAM OBIADEK.CZY WY DZISIAJ TEŻ CZUJECIE SIE ZMECZONE? ja wlasnie zajadam obiadek. dzis sie mega wyspalam i mam duzo energii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Ewelka, kiedy zobaczymy Twoje zdjatko? 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia marinka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):Marinka..jeszcze prosba do Ciebie..czy twoj maz jest weterynarzem?czy ja dobrze pamietam?jezeli tak podpytaj prosz eo karme dla kotow alergikow..jaka najlepsza 😉 jest weterynarzem masz rację. Zapytam ale on jest specjalista od drobiu . ALe może coś doradzi 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 Dalej Strona 299 z 1133 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży
Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 gosiaa21 napisał(a):fijolek napisał(a):gosiaa21 napisał(a):beata2186 napisał(a):Gosiaa a ty mieszkasz w Wielkopolsce okolice Konina? ja jestem obywatelka UK od 10 msc;p Gosiu a co to jest to msc? miesiac :p jakos probowalam to nie wiedziec czemu rozczytac ciazowo i nijak mi wychodzilo 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? czyli 300 euro plus te 170 euro miesiecznie??widzisz a ja slyszalam ze jest becikowe 1000euro i teraz zwariowalam 😞 wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! ja pierwsze slysze! chyba, ze tam gdzie mieszkasz tak jest! ale nigdy o czyms takim nie slyszalam! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 pokrecilam...Kasia czyli jest 300 euro miesiecznie do roku tak?i do tego plus 170 euro?czyli 470 euro? a ja znowu slyszalalm o 1000euro becikowego..i teraz nie wiem czy to prawdaa 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 marinka napisał(a):kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! sporo tego jest ... sporo, sporo Marinka! ale w przeliczeniu na polskie to kupa kasy, ale jak sie tutaj mieszka to jest tak naprawde nic! bo wszystko drozsze! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Ola znalazlam cos takiego odnosnie becikowego w Niemczech, zerknij http://forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/1751-becikowe-w-niemczech.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ponoc jest wyplacane becikowe 6 tyg po porodzie..ale ja nie wiem na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 fijolek napisał(a):Ola znalazlam cos takiego odnosnie becikowego w Niemczech, zerknij http://forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/1751-becikowe-w-niemczech.html Fijolek..dziekuje moja kochana 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Barakuda Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kasiagwiazdka napisał(a):taka chcemy zakupic hustawke dla naszego urwiska 🙂 http://cgi.ebay.ch/Fisher-Price-Papasan-Starlight-Babyschaukel-elektrisch-/150524094370 Dziewczyny, wiem ,że te huśtawki są piękne ale są też bardzo niezdrowe dla dzieci. Oglądałam program gdzie wypowiadała się pediatra na ten temat, mówiła, że to masakra dla kręgosłupów maluszków. Jak znajdę tą stronę to prześlę Wam linka . Sama byłam na maxa podniecona takimi huśtawkami ale po obejrzeniu tego programu przeszło mi całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):pokrecilam...Kasia czyli jest 300 euro miesiecznie do roku tak?i do tego plus 170 euro?czyli 470 euro? a ja znowu slyszalalm o 1000euro becikowego..i teraz nie wiem czy to prawdaa 😞 tak, 300 euro miesiecznie przez rok dla rodzicow- Elterngeld! czyli tak jak becikowe- to masz 3600 euro za rok! mozna tak sobie wyliczyc! do tego 170 euro Kindergeld miesiecznie dla dziecka do ukonczenia 26 roku zycia! ale zadnego 1000 euro becikowego nie ma juz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 czyli 470 euro dostanie matka siedzaca w domu z dzieckiem..bez wzgledu na prace tatusia..tak mam to rozumiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Marinka..jeszcze prosba do Ciebie..czy twoj maz jest weterynarzem?czy ja dobrze pamietam?jezeli tak podpytaj prosz eo karme dla kotow alergikow..jaka najlepsza 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ewelka_17 Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 JUZ ZJADŁAM OBIADEK.CZY WY DZISIAJ TEŻ CZUJECIE SIE ZMECZONE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ewelka_17 napisał(a):JUZ ZJADŁAM OBIADEK.CZY WY DZISIAJ TEŻ CZUJECIE SIE ZMECZONE? ja wlasnie zajadam obiadek. dzis sie mega wyspalam i mam duzo energii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Ewelka, kiedy zobaczymy Twoje zdjatko? 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia marinka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):Marinka..jeszcze prosba do Ciebie..czy twoj maz jest weterynarzem?czy ja dobrze pamietam?jezeli tak podpytaj prosz eo karme dla kotow alergikow..jaka najlepsza 😉 jest weterynarzem masz rację. Zapytam ale on jest specjalista od drobiu . ALe może coś doradzi 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 Dalej Strona 299 z 1133 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 pokrecilam...Kasia czyli jest 300 euro miesiecznie do roku tak?i do tego plus 170 euro?czyli 470 euro? a ja znowu slyszalalm o 1000euro becikowego..i teraz nie wiem czy to prawdaa 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 marinka napisał(a):kasiagwiazdka napisał(a):ola1978 napisał(a): Śliczny aż brak mi słów, Kasia.gwiazdka czy Ty masz jakies informacje na temat becikowego w niemczech co i jak? wiec tak! po urodzeniu dziecka dostajesz Elterngeld- przez rok czasu po 300 euro minimum- jesli nie pracowalas, bo jak pracowalas i jestes na macierzynskim to wyliczaja Ci od ostatniej pensji 60% albo 80% i dostajesz to przez 10 miesiecy albo rok! a dla dziecka zaraz od urodzenia do 26 roku zycia nalezy sie Kindergeld, tam jest chyba ok 170 euro miesiecznie- nie wiem dokladnie, bo cos tam troszke wzroslo od jakiegos czasu! 🙂 ale becikowego jednorazowo tak jak w Polsce nie ma! sporo tego jest ... sporo, sporo Marinka! ale w przeliczeniu na polskie to kupa kasy, ale jak sie tutaj mieszka to jest tak naprawde nic! bo wszystko drozsze! 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Ola znalazlam cos takiego odnosnie becikowego w Niemczech, zerknij http://forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/1751-becikowe-w-niemczech.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ponoc jest wyplacane becikowe 6 tyg po porodzie..ale ja nie wiem na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 fijolek napisał(a):Ola znalazlam cos takiego odnosnie becikowego w Niemczech, zerknij http://forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/1751-becikowe-w-niemczech.html Fijolek..dziekuje moja kochana 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Barakuda Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kasiagwiazdka napisał(a):taka chcemy zakupic hustawke dla naszego urwiska 🙂 http://cgi.ebay.ch/Fisher-Price-Papasan-Starlight-Babyschaukel-elektrisch-/150524094370 Dziewczyny, wiem ,że te huśtawki są piękne ale są też bardzo niezdrowe dla dzieci. Oglądałam program gdzie wypowiadała się pediatra na ten temat, mówiła, że to masakra dla kręgosłupów maluszków. Jak znajdę tą stronę to prześlę Wam linka . Sama byłam na maxa podniecona takimi huśtawkami ale po obejrzeniu tego programu przeszło mi całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):pokrecilam...Kasia czyli jest 300 euro miesiecznie do roku tak?i do tego plus 170 euro?czyli 470 euro? a ja znowu slyszalalm o 1000euro becikowego..i teraz nie wiem czy to prawdaa 😞 tak, 300 euro miesiecznie przez rok dla rodzicow- Elterngeld! czyli tak jak becikowe- to masz 3600 euro za rok! mozna tak sobie wyliczyc! do tego 170 euro Kindergeld miesiecznie dla dziecka do ukonczenia 26 roku zycia! ale zadnego 1000 euro becikowego nie ma juz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 czyli 470 euro dostanie matka siedzaca w domu z dzieckiem..bez wzgledu na prace tatusia..tak mam to rozumiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Marinka..jeszcze prosba do Ciebie..czy twoj maz jest weterynarzem?czy ja dobrze pamietam?jezeli tak podpytaj prosz eo karme dla kotow alergikow..jaka najlepsza 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia ewelka_17 Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 JUZ ZJADŁAM OBIADEK.CZY WY DZISIAJ TEŻ CZUJECIE SIE ZMECZONE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ewelka_17 napisał(a):JUZ ZJADŁAM OBIADEK.CZY WY DZISIAJ TEŻ CZUJECIE SIE ZMECZONE? ja wlasnie zajadam obiadek. dzis sie mega wyspalam i mam duzo energii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Ewelka, kiedy zobaczymy Twoje zdjatko? 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia marinka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):Marinka..jeszcze prosba do Ciebie..czy twoj maz jest weterynarzem?czy ja dobrze pamietam?jezeli tak podpytaj prosz eo karme dla kotow alergikow..jaka najlepsza 😉 jest weterynarzem masz rację. Zapytam ale on jest specjalista od drobiu . ALe może coś doradzi 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 Dalej Strona 299 z 1133 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Ola znalazlam cos takiego odnosnie becikowego w Niemczech, zerknij http://forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/1751-becikowe-w-niemczech.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ponoc jest wyplacane becikowe 6 tyg po porodzie..ale ja nie wiem na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 fijolek napisał(a):Ola znalazlam cos takiego odnosnie becikowego w Niemczech, zerknij http://forumprawne.org/prawo-rodzinne-opiekuncze/1751-becikowe-w-niemczech.html Fijolek..dziekuje moja kochana 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Barakuda Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 kasiagwiazdka napisał(a):taka chcemy zakupic hustawke dla naszego urwiska 🙂 http://cgi.ebay.ch/Fisher-Price-Papasan-Starlight-Babyschaukel-elektrisch-/150524094370 Dziewczyny, wiem ,że te huśtawki są piękne ale są też bardzo niezdrowe dla dzieci. Oglądałam program gdzie wypowiadała się pediatra na ten temat, mówiła, że to masakra dla kręgosłupów maluszków. Jak znajdę tą stronę to prześlę Wam linka . Sama byłam na maxa podniecona takimi huśtawkami ale po obejrzeniu tego programu przeszło mi całkowicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasiagwiazdka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):pokrecilam...Kasia czyli jest 300 euro miesiecznie do roku tak?i do tego plus 170 euro?czyli 470 euro? a ja znowu slyszalalm o 1000euro becikowego..i teraz nie wiem czy to prawdaa 😞 tak, 300 euro miesiecznie przez rok dla rodzicow- Elterngeld! czyli tak jak becikowe- to masz 3600 euro za rok! mozna tak sobie wyliczyc! do tego 170 euro Kindergeld miesiecznie dla dziecka do ukonczenia 26 roku zycia! ale zadnego 1000 euro becikowego nie ma juz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 czyli 470 euro dostanie matka siedzaca w domu z dzieckiem..bez wzgledu na prace tatusia..tak mam to rozumiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Marinka..jeszcze prosba do Ciebie..czy twoj maz jest weterynarzem?czy ja dobrze pamietam?jezeli tak podpytaj prosz eo karme dla kotow alergikow..jaka najlepsza 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia ewelka_17 Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 JUZ ZJADŁAM OBIADEK.CZY WY DZISIAJ TEŻ CZUJECIE SIE ZMECZONE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ewelka_17 napisał(a):JUZ ZJADŁAM OBIADEK.CZY WY DZISIAJ TEŻ CZUJECIE SIE ZMECZONE? ja wlasnie zajadam obiadek. dzis sie mega wyspalam i mam duzo energii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia fijolek Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 Ewelka, kiedy zobaczymy Twoje zdjatko? 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia marinka Napisano 24 Stycznia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 24 Stycznia 2011 ola1978 napisał(a):Marinka..jeszcze prosba do Ciebie..czy twoj maz jest weterynarzem?czy ja dobrze pamietam?jezeli tak podpytaj prosz eo karme dla kotow alergikow..jaka najlepsza 😉 jest weterynarzem masz rację. Zapytam ale on jest specjalista od drobiu . ALe może coś doradzi 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi