Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Joasia1988 napisał(a):
Dowiedziałam się , że będę musiała poradzić sobie bez szkoły rodzenia. U mnie w Rykach nie ma nikogo kto by takie zajęcia prowadził... Szkoda, przydało by się...

Joasiu, chetnie podziele sie z Toba wiedza jaka udaje mi sie zdobyc w naszej szkole rodzenia.
Mozemy mailowo albo na gg. Tylko nie wiem co bys ewentualnie chciala wiedziec 😉

• Mamusia
Hej 🙂Witam ponownie...myślalłam ze zwariuje wiec o 14 zadzwonilam po kuzynke o 14;30 w autobus i do położnej.Serduszko ładnie i szybciutko bije,więc z moim maleństwem wszystko ok 😁 😁 😁Już spokojniejsza jestem...posłuchalismy serduszka,156 uderzeń na minutę.
FIJOLKU dzieki za pocieszenie...mialas racje.
teraz siedze w domu,malego dalej nie czuje ale moze potem za szaleje...siedzimy jak jaskiniowcy bo od 13 niema pradu...masakra.

• Mamusia
manki napisał(a):
Hej 🙂Witam ponownie...myślalłam ze zwariuje wiec o 14 zadzwonilam po kuzynke o 14;30 w autobus i do położnej.Serduszko ładnie i szybciutko bije,więc z moim maleństwem wszystko ok 😁 😁 😁Już spokojniejsza jestem...posłuchalismy serduszka,156 uderzeń na minutę.
teraz siedze w domu,malego dalej nie czuje ale moze potem za szaleje...siedzimy jak jaskiniowcy bo od 13 niema pradu...masakra.

no to romantico zapal swiece 🙂 i delektuj sie spokojem i tym ze masz wolna od zlych mysli glowke 🙂
poglaszcz brzucha od cioci Fijolkowej 🙂
☺️

• Mamusia
fijolek napisał(a):
manki napisał(a):

no to romantico zapal swiece 🙂 i delektuj sie spokojem i tym ze masz wolna od zlych mysli glowke 🙂
poglaszcz brzucha od cioci Fijolkowej 🙂
☺️

Świece zapalone bo ciemno jak w d... ale romantico to nie jest...mąż w pracy a ja do zAkonczenia remontu mieszkam u mamy i poki co siedze z dwoma mlodszymi bracmi(22 lata i 8 lat).

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
fijolek napisał(a):
hmm Manki, to faktycznie dupa z romantycznej atmosfery. Ale najwaznijesze ze glowa spokojna 🙂

mozesz podac nr gg 🙂

Ewelka, nie gniewaj sie ale ot tak nie podaje swojego numeru gg w sieci..
dostepny masz moj adres mailowy i z tego co orientuje masz moje namiary na nk..

• Mamusia
fijolek napisał(a):
Joasia1988 napisał(a):
Dowiedziałam się , że będę musiała poradzić sobie bez szkoły rodzenia. U mnie w Rykach nie ma nikogo kto by takie zajęcia prowadził... Szkoda, przydało by się...

Joasiu, chetnie podziele sie z Toba wiedza jaka udaje mi sie zdobyc w naszej szkole rodzenia.
Mozemy mailowo albo na gg. Tylko nie wiem co bys ewentualnie chciala wiedziec 😉

Fiołku, ja nie wiem o czym mówią w szkole rodzenia. Jakbyś mogła się podzielić ciekawostkami o czym na danych zajęciach mówili. Będę wdzięczna 🙂. Mój numer GG jest widoczny w profilu od teraz 🙂.

• Mamusia
Witajcie! U mnie we wroclawiu dzisiaj taka piekna pogoda,sloneczko, temp.na plusie, tylko troche wieje ale jak sie widzi i czuje slonce to od razu inaczej sie ciezarowka czuje. Poszlam dzisiaj do mamy - na piechotke a co 🙂 potem poszlysmy na zakupy, kawka i ciastko tez bylo, teraz wrocilam do domku i odpoczywam troszku a maly kopie jak nie wiem, co jak co niech boli ale wole zeby byl nadaktywny niz leniwy a ja niespokojna 🙂
Mnie tez 3 razy kuli, ja mialam test obciazenia glukoza 75g 3 punktowy - na czczo przed glukoza, po godzinie i po dwoch, mysle ze to zalezy od zalecen lekarza. Milego wieczorku dziewuszki, dalam wam komu moglam po oklasku a co 🙂 buzka

• Mamusia
fijolek napisał(a):
Jamargaretka napisał(a):
a ja dzis mialam glukoze. potrójne kłucie. ale tylko niezbyt przyjemnie jest po wypiciu glukozy a tak to idzie to przezyc 🙂 zresztą wiecie bo większosc z Was juz to miala

a czemu az trzy razy Cie kluli?

wiesz co ja nie wiem - ale byłyśmy 4 na glukozie i wszystkie byłysmy po 3 razy kłute. tak jak pisala Hussi - 75 g glukozy i klucie na czczo, po godzinie i po dwóch.

• Mamusia
U Nas dalej sie bawia pradem 😞wlaczaja i wylanczaja i ta co chwila,dobrze ze lapek naldowany...maly juz sie ujawnil ale czuje go nisko na dole brzucha i strasznie naciska na pecherz i jak kopnie to az skreca,ale tak jak Hussi pisalam wole zeby bolalo niz mialabym go nie czuc...jutro na wizyte,chyba ostatnia u tego lekarza...zmienic chce bo ten aby kase bierze a olewke ma na wszystko 😞 😠