Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marinka kolor ten 392
co do higieny intymnej to ja używam żelu firmy Exlucive, to taka nieznana marka, którą sprzedają w Auchanie, zresztą bardzo tania w stosunku do Laktacidu a jak dla mnie o niebo lepsza. ja od zawsze miałam problem z upławami i z pieczeniem i swędzeniem miejsc intymnych a od czasu gdy stosuję ten żel nic się nie dzieje

• Mamusia
Ja póki co używam płynów do higieny intymnej z Avonu,pasują mi,ale do nie dawna uzywałam też z korą dębu tak jak Justyna pisała,też jestem zadowolona,a po porodzie pewnie szare mydło tak jak polecacie.
My te kosmetyki Johsona to za strasznie małe pieniądze kupilismy bo oliwka,szampon,płyn do kąpieli,krem,balsam i żel na spokojny sen o ile dobrze pamietam kosztowało nas jakies 30 zł chyba.
Sama kupiłam sobie zestawy Neutrogeny balsam,pomadka,krem do rak i krem do stóp za 15 zł 🙂

• Mamusia
manki napisał(a):
Ja póki co używam płynów do higieny intymnej z Avonu,pasują mi,ale do nie dawna uzywałam też z korą dębu tak jak Justyna pisała,też jestem zadowolona,a po porodzie pewnie szare mydło tak jak polecacie.
My te kosmetyki Johsona to za strasznie małe pieniądze kupilismy bo oliwka,szampon,płyn do kąpieli,krem,balsam i żel na spokojny sen o ile dobrze pamietam kosztowało nas jakies 30 zł chyba.
Sama kupiłam sobie zestawy Neutrogeny balsam,pomadka,krem do rak i krem do stóp za 15 zł 🙂

kora debu ma dzialanie lagodzace wiem ze jak nacinali mi krocze po 1wszym porodzie to polozna kazala zakupic wlasnie kore debu i po kilku dniach wszystko sie ladnie zagoilo

• Mamusia
Witam wszystkie brzuszki po długiej nie obecności 😘

marinka, dzięki za linka staników. Właśnie takiego szukałam
http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-80-alles-cubana-czarna-80c-i1445174076.html#gallery
I tak koszulka na ramiączkach też świetna!
I chciałam Cię jeszcze zapytać o pościel do łóżeczka co miała twoja córcia, co zdjęcie wstawiałaś... możesz powiedzieć jakiej to firmy..? ☺️ Bardzo mi się podoba...

hej,jestem tu pierwszy raz, w zasadzie przez przypadek,zastanawiam się nad kupnem spacerówki dla synka x lander xa kolor volcano, wcześniej miałam x landera xa kolor grey 2009, byłam b. zadowolona,ale nie o tym chciałam pisać,stanowczo odradzam wózeczek baby active,to jest poprostu niewypał 😉

• Mamusia
Werona napisał(a):
Witam wszystkie brzuszki po długiej nie obecności 😘

marinka, dzięki za linka staników. Właśnie takiego szukałam
http://allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-80-alles-cubana-czarna-80c-i1445174076.html#gallery
I tak koszulka na ramiączkach też świetna!
I chciałam Cię jeszcze zapytać o pościel do łóżeczka co miała twoja córcia, co zdjęcie wstawiałaś... możesz powiedzieć jakiej to firmy..? ☺️ Bardzo mi się podoba...

Ta pościel jest z Ikei 🙂 🙂 🙂 A te staniki i te koszulki tak jak mówiłam polecam bardzo

mieszkanie ogarniete..obiadek zrobiony(kotlety mielone na parze i ziemniaczki)nawet sama buraczki przyzadzilam 🙂ogladam wozki nanecie i tak strasznie mi sie marzy na duzych kolach..ale taki na duzych to 4 tys zlotych hehe..moze znacie podobne o nizszej cenie??takie ze szprychami..takie sa piekne 😉

• Mamusia
Witam wszystkie majowe brzuszki w ten mrozny,ale piekny sloneczny dzien 🙂 ja dzis cala noc prawie nie spalam,i taka jakas jestem wczorajsza 😉 pewnie za dnia jeszcze sie zdrzemne w opakowaniu 🙂 poki co nic mi sie nie chce...pozniej moze zrobie porzadek w szafce,co by miec miejsce na ciuszki dla mojego szkrabka,bo trza powoli brac sie za pranie i prasowanie...ale mam dzis lenia giganta pewnie przez to niewyspanie 🙂

joma napisał(a):
Ja właśnie rozmrażam rybkę i będzie dzisiaj na obiadek z ziemniaczkami i kapustą kiszoną 🙂

A Mężuś pojechał odebrać naszego X Landera 🤪
o no to fajnie 🙂mmmm rybka i kapustka..ale mam smaka na kapustke 😉

moniczka1979 napisał(a):
Witam wszystkie majowe brzuszki w ten mrozny,ale piekny sloneczny dzien 🙂 ja dzis cala noc prawie nie spalam,i taka jakas jestem wczorajsza 😉 pewnie za dnia jeszcze sie zdrzemne w opakowaniu 🙂 poki co nic mi sie nie chce...pozniej moze zrobie porzadek w szafce,co by miec miejsce na ciuszki dla mojego szkrabka,bo trza powoli brac sie za pranie i prasowanie...ale mam dzis lenia giganta pewnie przez to niewyspanie 🙂
o moje biedactwo 😞ja ostatnio zauwazylam ze jak ide spac do sypialni to nie moge zasnac..a jak spie w duzym pokoju i telewizor naparza to zasypiam szybko..wiec teraz mezus jest tez zmuszony do spania w duzym pokoju..a wcale mu sie to nie usmiecha 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
mieszkanie ogarniete..obiadek zrobiony(kotlety mielone na parze i ziemniaczki)nawet sama buraczki przyzadzilam 🙂ogladam wozki nanecie i tak strasznie mi sie marzy na duzych kolach..ale taki na duzych to 4 tys zlotych hehe..moze znacie podobne o nizszej cenie??takie ze szprychami..takie sa piekne 😉

ja mam taki na strychu heheheh ma cieniutkie kola ale za to wielkie 🙂

justiks23 napisał(a):
ola1978 napisał(a):

ja mam taki na strychu heheheh ma cieniutkie kola ale za to wielkie 🙂
nie rozumiem??

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
o moje biedactwo 😞ja ostatnio zauwazylam ze jak ide spac do sypialni to nie moge zasnac..a jak spie w duzym pokoju i telewizor naparza to zasypiam szybko..wiec teraz mezus jest tez zmuszony do spania w duzym pokoju..a wcale mu sie to nie usmiecha 🙂 🙂 🙂

ja tez szybciej zasypiam jak cos mi gra,jak mieszkalam z rodzicami to zawsze na noc radyjko gralo i git,a teraz moj misiek musi miec cisze,trudno...a ja leze i nasluchuje... 🙂 ja mam na obiadek dzis jeszcze zupke...ale misiek juz w lidlu grasuje i moze tez rybke kupi to z warzywkami na parze zrobie....moglabym rybke jesc co dziennie 🙂