Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
fijolek napisał(a):
Ale jaja 😁 😁 😁

tjaaa 🙂 no chyba ze nic nie wiem o tym. ale chwilka.
Halo Fasola?? nie no, brzuchol jest i Fasola sie przewala. 🙃 🙃

Gdyby nie było Cie dzisiaj na forum too pewnie zasiałaby się panika 😁 🙂

no no.. 🙂

• Mamusia
He he , jak zaczniemy się tak straszyć 😉 to jak któraś z nas faktycznie zacznie rodzic to pozostałe nie uwierzą. A swoja drogą to ciekawe jak wygląda sytuacja u Mamusi20. ja zatrzymałam się na etapie, że wróciła do domu i ma odpoczywać. Czy coś się zmieniło?

• Mamusia
kasiagwiazdka napisał(a):
Brzuszki, jak to u Was jest teraz z seksem??

ja mialam wczoraj taka ochote rano jak sie obudzilam, ze innego wyjscia nie bylo!
juz dlugo nie wspolzylismy, po pierwsze mnie troszke bolalo, a po drugie maz mial bardziej jakiegos stracha i powiedzial, ze wytrzyma zeby tylko nie robic Nam Krzywdy 🙃

wczoraj bylo fajnie 😜 ale jednak to nie to samo jak przed 🤢
a jak Wy to teraz odczuwacie??

U mnie do 5mies była niesamowita ochota 😜 a potem jakoś tak przeszło,a to się kiepsko czułam, a to krocze bolało jakoś ochoty nie miałam i od kilku miesięcy jest abstynencja. Wiem że mężuś chętnie by pobaraszkował, ale nie zmusza mnie...

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
justina1975 napisał(a):
Kochany Fiojolku!Gratulacje z powodu urodzin dzidziusia! Nie bylo mnie tutaj troche,dlatego tak pozno 🙂

Justyś! Co Ty wymyśliłaś? 🙂 Przecież Fijolek jeszcze nie rodziła!! 🙂 🙃

o losie ... zawału bym dostała 😁

ale faulstart...juz myslslsam ze cos nie doczytalam 😉

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
no kochane wrocilam na dzis sprzatanie skonczone rodzicow pokoj wysprzatany do konca na jutro z mama zaplanowalysmy sprzatanie kuchni ;p
teraz czekam na mezulka bo zglodnialam i obiadek wciagniemy dzis kasza z gulaszem i ogoreczki kiszone mniam 🙂 🙂

mniam mniam 😁D: 😁 😁 😁

• Mamusia
Dziewczynki ponawiam pytanie, bo ostatnio nikt nie odpowiedział 😉

Brzuszki mam dylemat...
Orientujecie się może które materace są lepsze - Danpol czy Fiki Miki?
Mam do wyboru te dwa - obydwa GPK i podobna cena i nie wiem na który się zdecydować hmmmm...?
Pomocy 🙂

• Mamusia
joma napisał(a):

Brzuszki mam dylemat...
Mam do wyboru te dwa - obydwa GPK i podobna cena i nie wiem na który się zdecydować hmmmm...?
Pomocy 🙂

Hej Joluś :*
Ja kupiłam firmy Danpol i już przyszedł 🙂 Pokrowiec jest ładny, zdejmowany, ale jeszcze nie używałam i nie mam porównania z tym Fiki Miki, więc nie umiem Ci nic poradzić....

• Mamusia
Ojoj jak zaczelam czytac to az sie przerazilam ze nie ma mnie zaledwie godzine dwie a tu takie rzeczy, no to mamy falstart brzuchatki 🙂 moze teraz zeby bylo po rowno ktoras faktycznie sie rozpakuje 🙂 bo u kwietniowek poki co 10 juz rozpakowanych 🤪
Joma ja mam firmy Danpol i jest ok poki co,pozatym sugerowalam sie opinia innych doswiadczonych mam. ale oczywiscie decyzje pozostawiam Tobie.

• Mamusia
joma napisał(a):

Brzuszki mam dylemat...
Pomocy 🙂

Ja Ci kochana niestety nie pomogę, absolutnie nie znam się na materacach. Jak odkupowałam łóżeczko od koleżanki to razem z materacem je dostałam.
Ogarnęłam coś niecoś nasz pokój, pomyłam okna i futryny i tylko je teraz białą farbą odświeżyć i będzie luks 🙂.

• Mamusia
Ostatnio bylismy u fotografia na sesjii ciazowej.Pozowalam jak modelka,ale po 20 minutach prawie zemdlalam 😲 Ciezarnym nielatwo pozowac 🙂 Ale juz ogladalismy w komputerze zdjecia.Sa niesamowite! Pol nago ☺️,z piorkami,koralikami itd,..Naprawde bylam pozytywnie zaskoczona.Zdjecia maja byc na koniec tygodnia gotowe.Pokaze Wam ktores z tych,ale to,gdzie jestem troche ubrana 🙂 Tutaj glownym punktem byl....brzuszek!

• Mamusia
justina1975 napisał(a):
Ostatnio bylismy u fotografia na sesjii ciazowej.Pozowalam jak modelka,ale po 20 minutach prawie zemdlalam 😲 Ciezarnym nielatwo pozowac 🙂 Ale juz ogladalismy w komputerze zdjecia.Sa niesamowite! Pol nago ☺️,z piorkami,koralikami itd,..Naprawde bylam pozytywnie zaskoczona.Zdjecia maja byc na koniec tygodnia gotowe.Pokaze Wam ktores z tych,ale to,gdzie jestem troche ubrana 🙂 Tutaj glownym punktem byl....brzuszek!

No to czekamy na efekt 🙂
Ja też się umawiam na sesję, ale musi być trochę cieplej, bo raczej będzie w plenerze.