Hej
Nadrobiłam zaległości. No więc u mnie ostatnie dni bardzoooo pracowite i niestety nie mam czasu do was zaglądać. Ja już od dziś będę miała gości więc pewnie wejdę na brzuszka dopiero po Wielkanocy. W związku z tym piszę krótko, życzę wam smacznego jajka i mokrego dyngusa. Buziaki :*
Hej
Nadrobiłam zaległości. No więc u mnie ostatnie dni bardzoooo pracowite i niestety nie mam czasu do was zaglądać. Ja już od dziś będę miała gości więc pewnie wejdę na brzuszka dopiero po Wielkanocy. W związku z tym piszę krótko, życzę wam smacznego jajka i mokrego dyngusa. Buziaki :*
dziekuje dziewczyny za odpowiedz.
chwilowo smaruje sie mascia i mam nadzieje ze pomoze. bede ten badziew tepic jeszcze czystym spirytusem, powinno zadzialac-tyle ze ja nie znosze tego zapachu.. yy.
jutro wizyta u lekarza wiec jeszcze podpytam.
czop mi zszedl taka dluga galareta pomaranczowa az zdjecie zrobilam bo nie wierze, troche sie boje bo jestem sama w domu marcin w pracy ale narazie cisza 😮
Fijolek ja nigdy ne miałam opryszczki ale moja koleżanka miała i sie jej teraz zapytałam co rała i owiediala , że heviran on nie jest drogi ale też bepiieczny. Jej Gin powiedzial , że moze bez prolemu smarować.
Fijolek ja nigdy ne miałam opryszczki ale moja koleżanka miała i sie jej teraz zapytałam co rała i owiediala , że heviran on nie jest drogi ale też bepiieczny. Jej Gin powiedzial , że moze bez prolemu smarować.
kurcze, nie lubie tego gowna jak nie wiem co. najgorsze ze dbam o sobie ale wystarczy ze ktos na mnie kichnie i koniec. a w tym przypadku to uwazam ze sie za cieplo ubralam i przegrzalam organizm.. czesto mi sietozdarza jak jestem na wakacjachi jest upal.
ale dzieki kochana za zainteresowanie 😘
wiem wiem. teraz wyczytalam ze najwaznijesze to myc czesto rece i nie dopuscic zeby sie przenioslo na okolice intymne. A karmic dzidziusia mozna zachowujac higiene. to chyba dam rade 😜
wiem wiem. teraz wyczytalam ze najwaznijesze to myc czesto rece i nie dopuscic zeby sie przenioslo na okolice intymne. A karmic dzidziusia mozna zachowujac higiene. to chyba dam rade 😜
Kto jak nie Ty??!! a ja chce koniecznie po swietach zeby sie urodzil. Niech posiedzi jeszcze w brzuszku moje dzidzi.
Najgorsze jest to, że my nie mamy caly czas imienia dla dzidzi 😮😮
Kto jak nie Ty??!! a ja chce koniecznie po swietach zeby sie urodzil. Niech posiedzi jeszcze w brzuszku moje dzidzi.
Najgorsze jest to, że my nie mamy caly czas imienia dla dzidzi 😮😮
sie przejmujesz 🙂 u nas Piotrek sie ciagle waha. Musi wziac na rece 🙃
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
manki
jolajcik
Gość
i nawzajem Kochana..:*
fijolek
chwilowo smaruje sie mascia i mam nadzieje ze pomoze. bede ten badziew tepic jeszcze czystym spirytusem, powinno zadzialac-tyle ze ja nie znosze tego zapachu.. yy.
jutro wizyta u lekarza wiec jeszcze podpytam.
gosiaa21
marinka
marinka
gosiaa21
zakladamy ekipe bez czopów :P
fijolek
kurcze, nie lubie tego gowna jak nie wiem co. najgorsze ze dbam o sobie ale wystarczy ze ktos na mnie kichnie i koniec. a w tym przypadku to uwazam ze sie za cieplo ubralam i przegrzalam organizm.. czesto mi sietozdarza jak jestem na wakacjachi jest upal.
ale dzieki kochana za zainteresowanie 😘
fijolek
a u mnie cisza od wtorku.. 😞 zeszlo malo i czekam z niecierpliwoscia na kontynuacje. ehh
marinka
gosiaa21
najgorsze to czekanie tym bardziej, ze juz tak blisko a kazdy dzien sie dluzyyyyy 😞
fijolek
marinka
Mi wczoraj lekarz powiedział, ze czop odszedl juz 🙂 mówi żeym była przygotowana, ja to wiem!
fijolek
no ciekawe co moj jutro powie.
Ale Marinka czy to oznacza ze nie "wylapalas" momentu jak czop schodzil?
marinka
Najgorsze jest to, że my nie mamy caly czas imienia dla dzidzi 😮 😮
fijolek
sie przejmujesz 🙂 u nas Piotrek sie ciagle waha. Musi wziac na rece 🙃
Gość
marinka