- Mamusia
Chodzi mi np o problemy z przekręceniam sie z boku na bok w nocy czy z zadyszką podczas rozmowy.
Dzień dobry Dziewczyny 😁
To fajnie, że wyniki ok 🙂
Ja będę robiła te badania w przyszłym tygodniu... Naprawdę ta glukoza jest taka niedobra w smaku?
Zbieram się do pracy, ale takie słoneczko świeci, że mi się nie chce do pracy, tylko na piknik 😁
Dzieki, mam na dzieje, że nie będzie mi trudno jakóś pozbyć sie tego diabelstwa. Tutaj jest jeszcze taka podobna stronka
http://thevisualmd.com/health_centers/obstetrics_and_gynecology/weekly_pregnancy_calendar/week_16
tez można sobie popatrzeć 🙂
a ile razy ja zawiedziona wychodziłam że tylko tętna pani doktor słuchała i jakieś tylko skierowanie na badanie mi dała.
Rekomendowane odpowiedzi
ciezarnabebe
nio własnie one maja trzy poziomy jeden jest tak bardzo wysoko zeby sie włsnie tak nie schylac ..
a no to super! czyli tylko kwestia gustu bo oba sa funkcjonalne
co ja dzisiaj w nocy wyczynilam-ale jestem swinka! spie i zaswedzialo mnie wiec sie podrapalam i zdrapalam strupka i chcialam go wyrzucic za burte-tzn za teren lozka i jak juz go wypuscilam to dotknelam twarzy mojego chopa... az biedny zaczal sie smyrac taka ze mnie swinia... az mi sie go zal zrobilo bidulek ☺️