Skocz do zawartości

O WSZYSTKIM 2010!!!! | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć
Przyłączam się do Waszej akcji narzekania na facetów. Mój wczoraj mnie swoim tekstem po prostu rozpierdolił - Ja obecnie walczę z okropnym przeziębieniem i Jego mama wyszła wczoraj z Dominiem na spacer (czwarty raz w ogóle odkąd się urodził) A mój kochany mi powiedział, że przemęczam jego mamę!!!!!!!!! Dodam tylko , że przy dziecku teściowa mi nie pomaga wcale, nigdy nie prosze o pomoc, sama ją zaoferowała, ja mam gorączkę i ogólnie masakrycznie się czuje, a bezczelnie wykorzystałam jego mamuśke!!! Skandal!!!! 🤔

• Odpowiedzi 856
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

aniusiuniuniawins napisał(a):
6800 i ok 65cm 🙂) szczepienie wzięte (kasiurka pożyczona od mojej CIOTKI... ) bo tatuś w chuj nieudolny!!! Pani pochwalił córke że dzielna strasznie 🙂 w sumie dzielna tylko raz zapiszczała a ukłuć było 2....

jakaś taka szczesliwa jestem ze wzięła to szczepienie ze pani dr powiedziała ze zdrowiutka ze ślicznie sie rozwija... taka duma mnie przepełnia... taka radość nieziemska!!!! oojjj ta matczyna miłość - coś pięknego.

konkubent mój to złamas!!!! o od dzić traci zaszczyt taki iż był moim konkubentem i ze na niego tak mówiłam... teraz jest złamasem...
w pt moja mama chce z nami przeprowadzić powazną rozmowe... opierdalającą!! ktoś musi go postawić na nogi... złamas...

haha zajebista jesteś 😁 😁

Sara85 napisał(a):
Cześć
Przyłączam się do Waszej akcji narzekania na facetów. Mój wczoraj mnie swoim tekstem po prostu rozpierdolił - Ja obecnie walczę z okropnym przeziębieniem i Jego mama wyszła wczoraj z Dominiem na spacer (czwarty raz w ogóle odkąd się urodził) A mój kochany mi powiedział, że przemęczam jego mamę!!!!!!!!! Dodam tylko , że przy dziecku teściowa mi nie pomaga wcale, nigdy nie prosze o pomoc, sama ją zaoferowała, ja mam gorączkę i ogólnie masakrycznie się czuje, a bezczelnie wykorzystałam jego mamuśke!!! Skandal!!!! 🤔

nie dołuj się moja teściowa nie wzieła Klaudii ani raz na spacer 😁 😁 😁
a jak ją w domu dorwie to ją nosi i nosi ale ja zobaczy że ja ją mam na rękach to już komentarz-noś noś to będziesz ciągle nosiła...a jak pobawi pół godziny to potem takie show robi-o raaaaaaaaaaaaany jak mnie bolą ręce... i wszyscy muszą jej wtedy współczuć 😁
dobra,może coś optymistycznego teraz,bo zejdziemy na nasze "ukochane" teściowe i forum zamieni się w narzekalnię,więc tak na zmianę-raz fajne a raz narzekanie 😁 😁 😁

• Mamusia
Malutka - twój to pojebus za przeproszeniem......kurwa, bzyknać się umieli, a teraz, jak przychodzi do wychowania i zajmowania się, to nie ma żadnego 🤢 Teraz widzę sens powiedzenia, że kobiety sa z Wenus, a faceci z Marsa...

Aniu - dobrze powiedziane, hehe, "złamas" 😜 🤪 🙃 🙃 Ciekawe, co musi zrobic, żeby znowu awansować na konkubenta 🙂

Narzekacie na teściowe....moja nawet nie odwiedziła nas w szpitalu jak mały się urodził. Był u niej wtedy jej pierwszy wnusio, i jak stwierdziła " chyba nie będziemy przyjeżdzać, co?" Odparłam " nie, bo dzieci do 14 roku zycia nie moga wchodzić na oddział" A wystarczyło, gdyby najpierw ona weszła i zobaczyła małego, a w tym czasie tesc zostałby w samochodzie z Karolem, a później zamieniliby się.....no ale pętać się nie będę, żeby przyszli....
Do zakupów wyprawaki tez nie dali, bo uznali, że skoro to jest pierwszy wnuk moich rodziców, to oni powinni (jedynie co kupiła becik - nie wiem po co, mówiłam jej, że juz kupiłam, i ubranko na wyjście). Nosić tez nie nosi małego, bo kurwa biedna i nieszczęśliwa, bo ja plecy bolą....ostatnio przeszła sie z młąym z kuchni do salonu i po chwili wróciła i odłożyła małego, bo już ją plecy bolą. A codzinnie na kolanach chałupe sprząta, bo ma obsesję na punkcie czystości...Więc sram na nią...acha, i nigdy mu nie kupiła ani mleka, ani deserku/obiadku, grzechotki...raz tylko dałą na herbatke koperkową....

• Mamusia
anycool napisał(a):
malutka90 napisał(a):
anycool napisał(a):
a wlasnie wiecie co Maksiorek dzis sam pierwszy raz przewrocil się sam z brzuszka na plecki 🤪 🤪 🤪

Klaudia już dawno,takie ceregiele robiła,że zawsze ją główka ciągnęła na bok i bach na plecki,czasem uda jej się z plecków na brzuszek,ostatnio malutko brakło by sama usiadła,ale do tego to jeszcze troszkę czasu potrzeba,nabiła sobie guza grzechotką jak wymachiwała 😁 no i kula się po całym łóżku,sama zostać nie może nawet na rozłożonym,czasem na brzuszku tak podnosi pupkę i kopie nogami,że troszkę się przesuwa więc się śmieje,że zaczyna raczkować,ale do tego też jeszcze daleko 😁

dziewczynki szybciej sie rozwijaja niz chlopcy a do raczkowania to juz malymi kroczkami ... ja mialam kiedys 7mies. dziewczynke - (pacjentke) ktora chodzila 😮

Moja babybe to samo.. nie moge juz jej zostawic na chwile samej 😁 z brzucha na plecy z plecków na brzuszek..tez juz dluzszy czas tak robi. bawi sie na brzuszku zabawkami. zaczyna brac stupki do rąk i przyciagac do buzi...ale nie ssa jeszcze paluchów od nozek jak Franio Bułencji....pewnie na dniach 😆

• Mamusia
6800 i ok 65cm 🙂) szczepienie wzięte (kasiurka pożyczona od mojej CIOTKI... ) bo tatuś w chuj nieudolny!!! Pani pochwalił córke że dzielna strasznie 🙂 w sumie dzielna tylko raz zapiszczała a ukłuć było 2....

jakaś taka szczesliwa jestem ze wzięła to szczepienie ze pani dr powiedziała ze zdrowiutka ze ślicznie sie rozwija... taka duma mnie przepełnia... taka radość nieziemska!!!! oojjj ta matczyna miłość - coś pięknego.

konkubent mój to złamas!!!! o od dzić traci zaszczyt taki iż był moim konkubentem i ze na niego tak mówiłam... teraz jest złamasem...
w pt moja mama chce z nami przeprowadzić powazną rozmowe... opierdalającą!! ktoś musi go postawić na nogi... złamas...

nie łam sie - przelam sie 😉
hehe
ja pawla wyjebalam z domu - spakowalam manatki i pojedyncze skarpetki. pozniej wyjebalam fotel, drukarke.akwarium, stół pufki dywaniki i nne .... na chodniku przed domem mu stalo. podjechal jego tayus z mamusia i siostrą pozbierali wszystko na 2 razy 😁 teraz chce wrocic i nie wiem co robic 🙂

buziaczkaa napisał(a):

hehe
ja pawla wyjebalam z domu - spakowalam manatki i pojedyncze skarpetki. pozniej wyjebalam fotel, drukarke.akwarium, stół pufki dywaniki i nne .... na chodniku przed domem mu stalo. podjechal jego tayus z mamusia i siostrą pozbierali wszystko na 2 razy 😁 teraz chce wrocic i nie wiem co robic 🙂

Madzia gdybym ja nie mieszkała u Łukasza tylko on u mnie to pewnie teraz też zastanawiałabym się czy go wpuścić do domu bo też pewnie bym mu sie kazała wynosić 😁 😁
a jest sobie teraz u kumpla,robią coś tam,dzwonię i mówię-możesz teraz przyjechać? - mogę a co?? no bo jutro święto,ja mam prasowanie,sprzątanie,Klaudia cały czas płacze,to przyjedziesz mi pomóc? -tak...kiedy???- jak skończe...ja na to,że miał mi pomagać przy dziecku i wiecie co mi odpowiedział?? - nie mam czasu!i sie rozłaczył ...no kurwa nie ma czasu dla dziecka ale na lizanie dupy innym ma. rzuciłam telefonem tak,że puszki po jego piwach sie pokulały po pokoju,nie sprzątam,nie prasuje...NIE MAM CZASU!!! 😁 😁 😁

• Mamusia

Aniusiuniunia, Majeczka okaz zdrowia super! cudne to uczucie dumy ze swojego dziecka 🙂 Ja byłam dzisiaj z Wojcieszkiem u ortopedy , na rączkach Wojtka trzymałam, rozglądał się taki zaciekawiony, podczas badania tez taki ciekawy wszystkiego ani nie zapłakał, taki mądry ten mój synek hehe 😜
Trzymam kciuki, dzielna Dziewucha z Ciebie!

• Mamusia
buziaczkaa napisał(a):

hehe

zajebista jestes!!! nie mam pytań... wyjebała mu rzeczy na chodnik i uj... 😁 ale u teściów jestes spalona na całej linii, bo jak mogłaś ich syneczka tak potraktowac?? wiem ze ci ich zdanie lata koło tyłka 😁 😁 takie to fajne jak czytam 😁 ale kurna przeciez już było między wami ok...i co???!!!

• Mamusia
malutka90 napisał(a):
buziaczkaa napisał(a):

hehe

Madzia gdybym ja nie mieszkała u Łukasza tylko on u mnie to pewnie teraz też zastanawiałabym się czy go wpuścić do domu bo też pewnie bym mu sie kazała wynosić 😁 😁
a jest sobie teraz u kumpla,robią coś tam,dzwonię i mówię-możesz teraz przyjechać? - mogę a co?? no bo jutro święto,ja mam prasowanie,sprzątanie,Klaudia cały czas płacze,to przyjedziesz mi pomóc? -tak...kiedy???- jak skończe...ja na to,że miał mi pomagać przy dziecku i wiecie co mi odpowiedział?? - nie mam czasu!i sie rozłaczył ...no kurwa nie ma czasu dla dziecka ale na lizanie dupy innym ma. rzuciłam telefonem tak,że puszki po jego piwach sie pokulały po pokoju,nie sprzątam,nie prasuje...NIE MAM CZASU!!! 😁 😁 😁

Dobra jesteś Malutka 🤪 🤪

• Mamusia
lusia1982 napisał(a):
Ja już raz powiedziałam i podtrzymuję - TEŚCIOWA TO NIE RODZINA....

A ja właśnie mam dobrą teściową. Na początku może mnie denerwowała, ale teraz Bardzo mi pomaga. Jestem Jej za to Bardzo wdzięczna:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

• Mamusia
Sabcia napisał(a):
lusia1982 napisał(a):
Ja już raz powiedziałam i podtrzymuję - TEŚCIOWA TO NIE RODZINA....

A ja właśnie mam dobrą teściową. Na początku może mnie denerwowała, ale teraz Bardzo mi pomaga. Jestem Jej za to Bardzo wdzięczna:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Jak ja wycięłabym jej wszystkie mega rażące wady, to tez miałabym super teściową - generalnie dogaduję się z nią dobrze, bo nie okazuje jej swojego wzburzenia jak przegina i nie jestem w stosunku do niej konfliktowa 🙂

• Mamusia
buziaczkaa napisał(a):
pokażcie swoje dzieci!!!!! i siebie też możecie pokazać 😁

OTO JA SEXY LASKA 😁 😁

[URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2011-01/0419a06e/p1310511.jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2011-01/0419a06e.jpg[/IMG][/URL]

Ależ pikne zdj 😁 😁 😁

• Mamusia
buziaczkaa napisał(a):
pokażcie swoje dzieci!!!!! i siebie też możecie pokazać 😁

OTO JA SEXY LASKA 😁 😁

[URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2011-01/0419a06e/p1310511.jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2011-01/0419a06e.jpg[/IMG][/URL]

hhahahahahahahahah koniec mam!

Buziaczka jesteś debeściara 🙃 🙃 🙃
a Klaudia biedna padła teraz spać bo koło 15 (z braku lekarstw chyba) nie mogła oddychać tak płakała,bo ją bolało gardełko takie zaropiałe 🥴 już miałam dzwonić po karetkę,ale mój po...mąż odebrał telefon i łaskawie przywiózł leki...Klaudia po nich się uspokoiła troszkę i zjadła bo wcześniej przy tym płaczu nie mogła nawet nie chciała zjeść i oczywiście weekendowy tata stwierdził,że dziecku nic nie było tylko było głodne i to moja wina bo jej nie dałam...
nie chciała...zresztą jak dziecko płacze tak bardzo,że się prawie dusi to dziwne żeby akurat wtedy jadła...a jak dostała lekarstwa i jakieś 20-30min po ich wzięciu się uspokoiła i złapała stabilny oddech to zaczęła jeść dopiero wtedy...tak,ale to ja jestem ta zła matka...
ale jak musiałam sama jechać dzisiaj z dzieckiem do lekarza rano i wróciłam o 12 to nie miał czasu...a ledwo wróciłam to pojechał z mamusią na zakupy to miał czas...dzisiaj pękły moje uczucia...moja czułość i szacunek do niego...bo dziecko chore...potem pojechał i nawet nie odbierał telefonu...a miał kupić leki...bo dziecko cierpiało...ale to ja jestem ta zła...

• Mamusia
Malutka masz rację nie ma co się szczypać. Dziwne, że na cierpienie swojego dziecka mógł tak spokojnie patrzeć, czy chociażby myśleć, że Ona cierpi. Współczuje Ci, że musiałaś sama z tym walczyć. To jest straszne jak dziecko przeraźliwie płacze, a Ty nie możesz mu pomóc, tylko tulić. Mi w takich sytuacjach łzy do oczy same napływają... Ucałuj Klaudunię od Nas jak będziesz Ją miała na rękach 😘 😘

A moja Amelka dziś nic a nic nie chciała uchasiać, dopiero po całym dniu zabaw 🙃 🙃 🙃 usnęła...uff. Cały dzień to tylko zabawa, szok, że się nie umęczyła. Jak próbowałam Ją uchasiać, to usnęła na rękach, a jak odkładałam do łóżeczka to bach i oczy jak 5-złotówy 🤪