Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Ja też raz poroniłam. Dlatego teraz staram się myśleć pozytywnie. Inaczej bym zwariowała z nerwów. Czasem jak naczytam się w necie to potem mam same czarne myśli. A z tym mówieniem, to kurcze co ma być to będzie czy powiemy wszystkim, czy nikomu. U mnie zawsze szybko wiedzieli wszyscy którym chciałam powiedzieć, w sensie rodzice, starsza córka i najlepsza przyjaciółka.

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wiem że co ma być to będzie, ale jakoś nie chciałabym potem z obcymi rozmawiać jakby coś...

Ale co do rodzinki to pewnie już niedługo powiemy reszcie, tylko że rodzicom chcemy powiedzieć osobiście a oni mieszkają w innym mieście.

W pracy będę zwlekać ile się da, chyba że będą mnie chcieli wysłać do innego miasta na projekt (czasem tak mam), to wtedy powiem niech sobie wysyłają kogoś innego 🙂

BĘDZIE DOBRZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. W pracy to nikt nie wie. Jestem na urlopie wychowawczym z młodszą córką i na szczęście nie muszę się tłumaczyć. Może jeszcze przez dwa miesiące. Potem będę musiała, bo pracuję w szkole i szefowa myśli, że we wrześniu wracam 🙂

aniolek82 napisał(a):
Hej Dziewczynki, a ja mam pytanie takie bardziej od strony technicznej. 😁 Jak wkleic suwaczek??

Ja to zrobiłam wchodząc na stronę www.suwaczki.com tam sobie wybierasz kategorię i rodzaj suwaczka i tworzysz go wg instrukcji. Potem wyświetlą ci się kody do wklejenia. Ja wklejałam ten 2 czyli HTML. Kopiowałam go i wklejasz jako podpis w forum na swoim koncie w brzuszek.net. Ja wklejałam bez początku
a href="http://www.suwaczki.com/ oraz bez ostatniego a.
Wtedy zapisujesz zmiany na swoim koncie w brzuszek.net i działa jako twój podpis każdego postu.

Nie wiem czy dobrze wyjaśniłam. Starałam się 😜. U mnie zadziałało. Oczywiście są inne jeszcze strony z suwaczkami, ale na tej z której ja korzystałam są darmowe i nie trzeba się rejestrować.

marta-lion napisał(a):
Hej mamusie. A co myślicie o usg 3d/4d ? Planujecie takowe ?

hej...ja poprzednio się skusiłam ☺️ ale akurat Bartolini jakoś nijak się ułożył i nie za bardzo i tak go widać,bo to taki leniwiec był na USG hihi,lekarz zawsze musiał trząść mi brzuchem żeby synuś sie poruszył.teraz też na pewno się skuszę - fajna pamiątka 🙂

Post zawierał cytat z wypowiedzi lub wypowiedź zawierającą treść dotyczącą spamowania. Post został usunięty. Jeśli to tylko cytat, to z góry przepraszam - Admin.

Hej dziewczyny. Kurcze tyle czasu był spokój, a dziś rano znów jakieś plamienie. Może wczoraj za mało się oszczędzałam. Dziś leżenie. 🙃 Na szczęście jutro mam wizytę.

Witaj jolajola81. Ja tam jadłam i jem 😁 Ogórki kiszone raczej nie są w occie. Tylko korniszony. Ale myślę, że tak czy siak nie zaszkodzą a poprawią ci nastrój, bo masz na nie ochotę. A szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko 😆. Pozdrawiam.

Wiesz przecież nie jesz 3 kilogramów od razu. Nigdy nie czytałam że nie można ogórków. Co innego gdybyś piła ocet 😮. Ale oczywiście nie rób nic wbrew sobie. Ja tam jadłam nawet całe słoiki, ale robione przez babcię, tych ze sklepu po prostu nie lubię. Mam dwie zdrowe córki. Teraz też jestem w ciąży (jak widać) i też jem kiszone ogórki.

PS1. Ty masz ochotę na korniszony. Ja ich nie lubię. Uważam jednak, że w małych ilościach wszystko można. No oczywiście nie mówię o rzeczach których kategorycznie nie można, alkoholu itp. Może się okazać że spróbujesz jednego i stracisz ochotę.

PS2. Na pewno ocet w dużych ilościach nie jest wskazany w ciąży. Ale przecież nie będziesz go pić.

PS3. Jednak tak jak pisałam, nie rób nic wbrew sobie. To co napisałam to tylko moje zdanie.

marta-lion napisał(a):
Moniczek a Ty w którym robiłaś tygodniu usg 3d?

hej,hej...
Ja 4D robiłam po 20 tygodniu,ale wiem że niektóre dziewczyny robią nawet na początku ciąży i potem jeszcze kilka razy,u mnie niestety kosztuje 260 zł więc funduję sobie tylko raz 🙂

moniczek napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Moniczek a Ty w którym robiłaś tygodniu usg 3d?

hej,hej...
Ja 4D robiłam po 20 tygodniu,ale wiem że niektóre dziewczyny robią nawet na początku ciąży i potem jeszcze kilka razy,u mnie niestety kosztuje 260 zł więc funduję sobie tylko raz 🙂

Ja myślałam by zrobić w 24. Podobno wtedy dzidziusia dość dobrze widać np usta (wtedy można wykluczyć rozszczep wargi). itp. Dzisiaj leże prawie plackiem. Rano jakieś plamienie, ale do tej pory spokój jakoś. Same nerwy.

• Mamusia
Witam przyszłe mamusie 😉
Jesteście na początku i przed wami jeszcze ok. 30 tygodni ciąży 🙂 Tych lepszych i gorszych dni, ale pięknych.Ja uwielbiałam gdy moja córeczka się wierciła, kopała i miała czkawkę 🤪 🤪 🤪 Życzę Wam samych cudownych chwil i dobrego samopoczucia przez cały okres ciąży.
Pozdrawiam 😉