Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Diviana napisał(a):
Tak mnie to też brzydzi 🤢 🤢 🤢
A z wróżby wyszla mi dziewczynka, w poprzedniej tez dziewczynka, więc może coś w tym jest 🙂

No to będą jaja jak będzie chłopak 😁

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Inez napisał(a):
Diviana napisał(a):
Tak mnie to też brzydzi 🤢 🤢 🤢
A z wróżby wyszla mi dziewczynka, w poprzedniej tez dziewczynka, więc może coś w tym jest 🙂

No to będą jaja jak będzie chłopak 😁
Hihi jak będą jaja, to na pewno będzie chłopak 🤪 🤪 🤪

Mi wyszedł chłopczyk, jak z większości tych wróżb 🙂

Paninka
Twoje imię to nasz numer 1 jak na razie 😁
Baaardzo mi się podoba 🙂

U nas placki ziemniaczane z gulaszem 🙂
Dobrze, że gulasz zrobiłam wczoraj bo dzisiejszy dzień w pracy mnie wykończył...

A te sprzęty katarkowe brzydzą jak się widzi, że ktoś inny to robi
nic dziwnego.
Ale wydaje mi się, że jak się samemu spróbuje to trauma przechodzi 😉

• Mamusia
Kurcze, Laseczki. Dzisiaj zachciało mi sie ogórków małosolnych, nawet do mamy mówiłam, że juz sie doczekac nie mogę kiedy beda na targu to na pewno bede sobie robic. Ale z braku laku pomyslalam, że pójde i kupie kiszone, wchodze do warzywniaka a tam na beczce jest napisane,, OGÓRKI MAŁOSOLNE,,!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Ale cena tez zabójcza 24zł kilogram!!! 🤪 🤪 🤪 🤪

A ogórki małosolne są najzdrowszą wersją ogórka 😁

marta-lion
ja też ostatnio mam fazę na nutellę 🙂
Przez 3 miesiące nie mogłam patrzeć na nic słodkiego...
ale zdecydowanie odmieniło mi się 🙂

aniolek82 napisał(a):
Kurcze, Laseczki. Dzisiaj zachciało mi sie ogórków małosolnych, nawet do mamy mówiłam, że juz sie doczekac nie mogę kiedy beda na targu to na pewno bede sobie robic. Ale z braku laku pomyslalam, że pójde i kupie kiszone, wchodze do warzywniaka a tam na beczce jest napisane,, OGÓRKI MAŁOSOLNE,,!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Ale cena tez zabójcza 24zł kilogram!!! 🤪 🤪 🤪 🤪

ja wczoraj kupiłam dwa,ale u mnie cena troche mniejsza 18 zł

o a mi z kolejnej wróżby wychodzi chłopczyk hihi... 😁

a my z mężem dziś na obiad niespodziewanie u znajomej się załapaliśmy - pyszne kotleciki mielone i jeszcze pyszniejsza surówka z pora i jabłuszka mniam 🤪

aniołek82 i ja nie mogę doczekać się ogórków małosolnych - uwielbiam je

Mapa. No śliczne skałki. ja lubię takie klimaty 🙂 🙂 🙂

Moniczek o ty cały dzień Cię nie było, a ty obiadki na mieście hihi 🤪 🤪 🤪
Jak Eleeza przepowiada będzie odwrotnie 🙂 🙂 🙂

marta-lion napisał(a):
Mapa. No śliczne skałki. ja lubię takie klimaty 🙂 🙂 🙂

Moniczek o ty cały dzień Cię nie było, a ty obiadki na mieście hihi 🤪 🤪 🤪

a to tak niespodziewanie taki obiadek hihi....
klimaty ze zdjęć super - ja brałam ślub dość dawno i nikt nie wpadł na taki pomysł żeby zdjęcia w plenerze porobić 😞 do tego w lutym więc zimno brrrr od fotografa szybko na wesele które zresztą też nie było fajne ale cóż stare dzieje 🤔

• Mamusia
mapa mi nigdy jakos specjalnie sie nie podobalo moje imie, teraz juz sie przyzwyczailam. ale teraz po przeczytaniu tabelki wiem ze moglo byc gorzej. mi oprocz lilki dla dziewczynki podoba sie tez laura, ale jakos zdrobnienia do glowy mi nie przychodza

• Mamusia
aniolek82 napisał(a):

Tak tak ja w poniedziałek też się skusiłam na małosolne, tylko cena chyba jeszcze wyższa bo za 3 małe ogóreczki zapłaciłam 7 zł 😮

Eleeza No w końcu jakiś poprawny kalkulator, tzn. jak co do mojej osoby bo wszedł chłopak hehehehe
Ogórki też uwielbiam, zawsze miałam dziwne smaki ale jakiś czas temu zjadłam blok czekoladowy i na to słoik ogórków z chilli.
Mi na początku wszystko śmierdziało zupą grzybową i za żadne skarby bym grzybów nie mogła tknąć wtedy, nawet herbata i kawa mi grzybami śmierdziało. Koleżanka z pracy od razu powiedziała,że jestem w ciąży, ale jej nie wierzyłam bo niby czemu po takim czasie akurat miało się udać. A tu miała rację jednak, ale się trochę napiła moich kaw i herbat (czy napewno w firmie woda się nie popsuła) 😁 Trochę jej nerki przefiltrowałam.

• Mamusia
I znowu zrobiłam mały ferment na forum z tym kalkulatorem płci 😉 No taki mój urok, wyszukuję dla siebie potwierdzenia, że moje dzieciątko na pewno jest dziewczynką 😉 A przy okazji Wam podsyłam linki 🙂
Mi z "mojego" kalendarza wychodzi dziewczynka, z chińskiego chłopczyk a z tego ostatniego też dziewczynka. No i na usg wyglądało, że prawdopodobnie córeczka 🙂 Poczekam jeszcze do połówkowego 🙂

Paninka- znajomi mają córeczkę Laurę i zdrabniają jej imię mówiąc Laurka...dla mnie średnio 😉