Mamusia Paninka Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 tylko jak nas chlopaki beda golic to zeby sie potem lekarz nie pytal do jakiego wizazysty chodzimy 😁 😁 😁 wczoraj w porodzie na wesolo wyczytalam taka historie 🤪 🤪 i jeszcze jakby ktoras brokatem sie prysnela 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):Anya napisał(a):skusiłam się na princesse ☺️ 😜 jak wolno to wolno 🤪 I bardzo dobrze trzeba korzystać 😁 😁 Ja wszamałam pół opakowania ptasiego mleczka ☺️ Nigdy nie miałam taaakiej zajawki na słodycze jak teraz [/quote Ja osobiście przed ciąża nie przepadałam za słodkim, a teraz hohoh 😮 😮 Mam kuzynkę, która ma 5 letnią córkę, jak wchodzę do niej do domu to mała od razu mówi do mamy, żeby schowała słodkie, bo ciocia jej wszystko Cytuję "wyżere" 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anya Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):Anya napisał(a):skusiłam się na princesse ☺️ 😜 jak wolno to wolno 🤪 I bardzo dobrze trzeba korzystać 😁 😁 Ja wszamałam pół opakowania ptasiego mleczka ☺️ Nigdy nie miałam taaakiej zajawki na słodycze jak teraz ja to przed ciążą to umiałam się obejść bez słodyczy a teraz jak można wyczytać nie umiem wytrzymać jednego dnia bez nich 🤪 ale co tam widocznie niuniek potrzebuje 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Paninka napisał(a):tylko jak nas chlopaki beda golic to zeby sie potem lekarz nie pytal do jakiego wizazysty chodzimy 😁 😁 😁 wczoraj w porodzie na wesolo wyczytalam taka historie 🤪 🤪 i jeszcze jakby ktoras brokatem sie prysnela 😁 😁 😁 Ta historyjka z brokatem to normalnie MEGA. Haha. 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 no to znów musiałam nadrobić conieco 🙂 A ja właśnie dziś kupiłam sobie serek pleśniowy- podobno jak jest na pasteryzowanym mleku to ok 🙂 dawno się tak nie delektowałam kanapką 🙂 Jeśli chodzi o słodycze- to przed ciążą ze słodyczy to jedynie kabanosy zajadałam 😁 a teraz nie mogę przeżyć dnia bez czegoś słodziutkiego ☺️ powodzenia na wizytach dziewczyny 🙂 Co do golenia to ostatnio też miałam z tym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia marta_m Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Andzelika napisał(a):marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):Anya napisał(a):skusiłam się na princesse ☺️ 😜 jak wolno to wolno 🤪 I bardzo dobrze trzeba korzystać 😁 😁 Ja wszamałam pół opakowania ptasiego mleczka ☺️ Nigdy nie miałam taaakiej zajawki na słodycze jak teraz [/quote Ja osobiście przed ciąża nie przepadałam za słodkim, a teraz hohoh 😮 😮 Mam kuzynkę, która ma 5 letnią córkę, jak wchodzę do niej do domu to mała od razu mówi do mamy, żeby schowała słodkie, bo ciocia jej wszystko Cytuję "wyżere" 😁 😁 😁 hahahahahahaha dobra ta mała 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):Anya napisał(a):skusiłam się na princesse ☺️ 😜 jak wolno to wolno 🤪 I bardzo dobrze trzeba korzystać 😁 😁 Ja wszamałam pół opakowania ptasiego mleczka ☺️ Nigdy nie miałam taaakiej zajawki na słodycze jak teraz [/quote Ja osobiście przed ciąża nie przepadałam za słodkim, a teraz hohoh 😮 😮 Mam kuzynkę, która ma 5 letnią córkę, jak wchodzę do niej do domu to mała od razu mówi do mamy, żeby schowała słodkie, bo ciocia jej wszystko Cytuję "wyżere" 😁 😁 😁 hahahahahahaha dobra ta mała 😁 Mi się aż głupio zrobiło 😮 😮 Ach dzieci to potrafią być szczere do bólu 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Andzelika napisał(a):marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):Anya napisał(a):skusiłam się na princesse ☺️ 😜 jak wolno to wolno 🤪 I bardzo dobrze trzeba korzystać 😁 😁 Ja wszamałam pół opakowania ptasiego mleczka ☺️ Nigdy nie miałam taaakiej zajawki na słodycze jak teraz [/quote Ja osobiście przed ciąża nie przepadałam za słodkim, a teraz hohoh 😮 😮 Mam kuzynkę, która ma 5 letnią córkę, jak wchodzę do niej do domu to mała od razu mówi do mamy, żeby schowała słodkie, bo ciocia jej wszystko Cytuję "wyżere" 😁 😁 😁 hahahahahahaha dobra ta mała 😁 Mi się aż głupio zrobiło 😮 😮 Ach dzieci to potrafią być szczere do bólu 😁 😁 No to ciocia nie pozostaje nic innego jak kupić dobrą czekoladę w ramach zadośćuczynienia za wyżeranie 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 aniolek82 napisał(a):malstep napisał(a):Ja już wygolona i wyszykowana na wizytę u gina ,teraz czekam tylko aż mąż wróci z pracy i jedziemy. No ale powiem wam że już ciężko mi z tym goleniem dziś było,jeszcze coś tam widzę ,ale ledwo co 😮 😮 😮 Ja tez juz ma problemy z goleniem dlatego ostatnio golił mnie Krzysiu 😁 😁 😁 😁 Kupa smiechu a potem sama przyjemność 🙃 🙃 🙃 🙃 Polecam 😜 haha , też ostatnio miałam z tym problem 😁 aniołek, następnym razem skorzystam z Twojego pomysłu 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Lydzia No nie pozostaje nic innego 😆 Teraz tylko problem czy doniosę całą hehe. 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Paninka Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 maltretujecie mnie strasznie czekoladki, ptasie mleczka i inne slodkosci??? to tak jak glodnemu schabowego przez szybe pokazywac 😞 😞 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Paninka W tym wyjątkowym przypadku nie potrafię Cię pocieszyć 😆 😁 Powinna być gdzieś taka opcja, aby się dało jakoś wysyłać słodkości (może za pomocą bluetootha 😜) Na pewno byśmy się z Tobą podzieliły. 😆 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 lydziaa84 napisał(a):Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Nie mam innego wyjścia 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia jolajola81 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Andzelika napisał(a):lydziaa84 napisał(a):Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Nie mam innego wyjścia 😜 To ja też poproszę 😜 🤪 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Andżelika- a do jakiego gina chodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anya Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 nareszcie do domu i weekend 🤪 dziś już chyba nie dam rady zajrzeć bo po racy z psem i spać bo o 1 trzeba wstać i na zakupy jechać 🙃 mam nadzieję że kupię cos ciekawego 🙂 miłego dnia 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Anya udanych zakupów 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 jolajola81 napisał(a):Andzelika napisał(a):lydziaa84 napisał(a):Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Nie mam innego wyjścia 😜 To ja też poproszę 😜 🤪 😜 Nie ma problemu 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Dziewczyny z tym goleniem to racja. Ja jutro mam wizytę i też nie wiem jak się przygotuję 😁 Po słodkości też wybieram się do sklepu bo już wszystko wyżarte 😜 😜 ale czekam na kuriera siatkę na ogrodzenie ma przywieść no i uziemiona jestem 😞 Tak się cieszę że ta nasza "budowa" ruszyła 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia malstep Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 No to zmykam dziewczynki,do zobaczenia wieczorkiem 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 lydziaa84 napisał(a):Andżelika- a do jakiego gina chodzisz? Bożena Frymer. Ona z Wodzisławia jest podobno 🙂 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Paninka Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 😲na tvn w rozmowach w toku sa nastolatki ktore cala ciaze ukrywaly ten fakt.... 😲 😲 tym nastolatkom az tak sie nie dziwie, ale co to za rodzice ze przez 9miesiecy nie zauwazyli co sie z ich corka dzieje 😮 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 no kojarzę ją- chodziłam kiedyś do niej- fajna babka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Witajcie brzuszki!!!! Ledwo dałam rade ale te ponad 30 stron przeczytałam. patyska Witam nową mamusię 🙂 A mnie już trzeci dzień szyja boli. Chyba za dużo siedzę przed kompem 😞 Życzę udanych wizyt i miłego podglądania maluszków 🙂 Będę co jakiś czas tu do Was zaglądać. A teraz idę coś wpałaszować bo już po obiedzie jestem ale coś znowu chcę mi się jeść. !!!! Ps. lydziaa84 zdjęcia doszły, są już zamieszczone na niespodziankowej galerii sexy brzuszków 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 Dalej Strona 417 z 1578 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży
Mamusia Anya Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):Anya napisał(a):skusiłam się na princesse ☺️ 😜 jak wolno to wolno 🤪 I bardzo dobrze trzeba korzystać 😁 😁 Ja wszamałam pół opakowania ptasiego mleczka ☺️ Nigdy nie miałam taaakiej zajawki na słodycze jak teraz ja to przed ciążą to umiałam się obejść bez słodyczy a teraz jak można wyczytać nie umiem wytrzymać jednego dnia bez nich 🤪 ale co tam widocznie niuniek potrzebuje 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Paninka napisał(a):tylko jak nas chlopaki beda golic to zeby sie potem lekarz nie pytal do jakiego wizazysty chodzimy 😁 😁 😁 wczoraj w porodzie na wesolo wyczytalam taka historie 🤪 🤪 i jeszcze jakby ktoras brokatem sie prysnela 😁 😁 😁 Ta historyjka z brokatem to normalnie MEGA. Haha. 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 no to znów musiałam nadrobić conieco 🙂 A ja właśnie dziś kupiłam sobie serek pleśniowy- podobno jak jest na pasteryzowanym mleku to ok 🙂 dawno się tak nie delektowałam kanapką 🙂 Jeśli chodzi o słodycze- to przed ciążą ze słodyczy to jedynie kabanosy zajadałam 😁 a teraz nie mogę przeżyć dnia bez czegoś słodziutkiego ☺️ powodzenia na wizytach dziewczyny 🙂 Co do golenia to ostatnio też miałam z tym problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia marta_m Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Andzelika napisał(a):marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):Anya napisał(a):skusiłam się na princesse ☺️ 😜 jak wolno to wolno 🤪 I bardzo dobrze trzeba korzystać 😁 😁 Ja wszamałam pół opakowania ptasiego mleczka ☺️ Nigdy nie miałam taaakiej zajawki na słodycze jak teraz [/quote Ja osobiście przed ciąża nie przepadałam za słodkim, a teraz hohoh 😮 😮 Mam kuzynkę, która ma 5 letnią córkę, jak wchodzę do niej do domu to mała od razu mówi do mamy, żeby schowała słodkie, bo ciocia jej wszystko Cytuję "wyżere" 😁 😁 😁 hahahahahahaha dobra ta mała 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):Anya napisał(a):skusiłam się na princesse ☺️ 😜 jak wolno to wolno 🤪 I bardzo dobrze trzeba korzystać 😁 😁 Ja wszamałam pół opakowania ptasiego mleczka ☺️ Nigdy nie miałam taaakiej zajawki na słodycze jak teraz [/quote Ja osobiście przed ciąża nie przepadałam za słodkim, a teraz hohoh 😮 😮 Mam kuzynkę, która ma 5 letnią córkę, jak wchodzę do niej do domu to mała od razu mówi do mamy, żeby schowała słodkie, bo ciocia jej wszystko Cytuję "wyżere" 😁 😁 😁 hahahahahahaha dobra ta mała 😁 Mi się aż głupio zrobiło 😮 😮 Ach dzieci to potrafią być szczere do bólu 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Andzelika napisał(a):marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):Anya napisał(a):skusiłam się na princesse ☺️ 😜 jak wolno to wolno 🤪 I bardzo dobrze trzeba korzystać 😁 😁 Ja wszamałam pół opakowania ptasiego mleczka ☺️ Nigdy nie miałam taaakiej zajawki na słodycze jak teraz [/quote Ja osobiście przed ciąża nie przepadałam za słodkim, a teraz hohoh 😮 😮 Mam kuzynkę, która ma 5 letnią córkę, jak wchodzę do niej do domu to mała od razu mówi do mamy, żeby schowała słodkie, bo ciocia jej wszystko Cytuję "wyżere" 😁 😁 😁 hahahahahahaha dobra ta mała 😁 Mi się aż głupio zrobiło 😮 😮 Ach dzieci to potrafią być szczere do bólu 😁 😁 No to ciocia nie pozostaje nic innego jak kupić dobrą czekoladę w ramach zadośćuczynienia za wyżeranie 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 aniolek82 napisał(a):malstep napisał(a):Ja już wygolona i wyszykowana na wizytę u gina ,teraz czekam tylko aż mąż wróci z pracy i jedziemy. No ale powiem wam że już ciężko mi z tym goleniem dziś było,jeszcze coś tam widzę ,ale ledwo co 😮 😮 😮 Ja tez juz ma problemy z goleniem dlatego ostatnio golił mnie Krzysiu 😁 😁 😁 😁 Kupa smiechu a potem sama przyjemność 🙃 🙃 🙃 🙃 Polecam 😜 haha , też ostatnio miałam z tym problem 😁 aniołek, następnym razem skorzystam z Twojego pomysłu 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Lydzia No nie pozostaje nic innego 😆 Teraz tylko problem czy doniosę całą hehe. 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Paninka Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 maltretujecie mnie strasznie czekoladki, ptasie mleczka i inne slodkosci??? to tak jak glodnemu schabowego przez szybe pokazywac 😞 😞 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Paninka W tym wyjątkowym przypadku nie potrafię Cię pocieszyć 😆 😁 Powinna być gdzieś taka opcja, aby się dało jakoś wysyłać słodkości (może za pomocą bluetootha 😜) Na pewno byśmy się z Tobą podzieliły. 😆 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 lydziaa84 napisał(a):Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Nie mam innego wyjścia 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia jolajola81 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Andzelika napisał(a):lydziaa84 napisał(a):Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Nie mam innego wyjścia 😜 To ja też poproszę 😜 🤪 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Andżelika- a do jakiego gina chodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anya Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 nareszcie do domu i weekend 🤪 dziś już chyba nie dam rady zajrzeć bo po racy z psem i spać bo o 1 trzeba wstać i na zakupy jechać 🙃 mam nadzieję że kupię cos ciekawego 🙂 miłego dnia 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Anya udanych zakupów 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 jolajola81 napisał(a):Andzelika napisał(a):lydziaa84 napisał(a):Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Nie mam innego wyjścia 😜 To ja też poproszę 😜 🤪 😜 Nie ma problemu 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Dziewczyny z tym goleniem to racja. Ja jutro mam wizytę i też nie wiem jak się przygotuję 😁 Po słodkości też wybieram się do sklepu bo już wszystko wyżarte 😜 😜 ale czekam na kuriera siatkę na ogrodzenie ma przywieść no i uziemiona jestem 😞 Tak się cieszę że ta nasza "budowa" ruszyła 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia malstep Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 No to zmykam dziewczynki,do zobaczenia wieczorkiem 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 lydziaa84 napisał(a):Andżelika- a do jakiego gina chodzisz? Bożena Frymer. Ona z Wodzisławia jest podobno 🙂 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Paninka Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 😲na tvn w rozmowach w toku sa nastolatki ktore cala ciaze ukrywaly ten fakt.... 😲 😲 tym nastolatkom az tak sie nie dziwie, ale co to za rodzice ze przez 9miesiecy nie zauwazyli co sie z ich corka dzieje 😮 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 no kojarzę ją- chodziłam kiedyś do niej- fajna babka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Witajcie brzuszki!!!! Ledwo dałam rade ale te ponad 30 stron przeczytałam. patyska Witam nową mamusię 🙂 A mnie już trzeci dzień szyja boli. Chyba za dużo siedzę przed kompem 😞 Życzę udanych wizyt i miłego podglądania maluszków 🙂 Będę co jakiś czas tu do Was zaglądać. A teraz idę coś wpałaszować bo już po obiedzie jestem ale coś znowu chcę mi się jeść. !!!! Ps. lydziaa84 zdjęcia doszły, są już zamieszczone na niespodziankowej galerii sexy brzuszków 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 Dalej Strona 417 z 1578 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży
Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):Anya napisał(a):skusiłam się na princesse ☺️ 😜 jak wolno to wolno 🤪 I bardzo dobrze trzeba korzystać 😁 😁 Ja wszamałam pół opakowania ptasiego mleczka ☺️ Nigdy nie miałam taaakiej zajawki na słodycze jak teraz [/quote Ja osobiście przed ciąża nie przepadałam za słodkim, a teraz hohoh 😮 😮 Mam kuzynkę, która ma 5 letnią córkę, jak wchodzę do niej do domu to mała od razu mówi do mamy, żeby schowała słodkie, bo ciocia jej wszystko Cytuję "wyżere" 😁 😁 😁 hahahahahahaha dobra ta mała 😁 Mi się aż głupio zrobiło 😮 😮 Ach dzieci to potrafią być szczere do bólu 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Andzelika napisał(a):marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):Anya napisał(a):skusiłam się na princesse ☺️ 😜 jak wolno to wolno 🤪 I bardzo dobrze trzeba korzystać 😁 😁 Ja wszamałam pół opakowania ptasiego mleczka ☺️ Nigdy nie miałam taaakiej zajawki na słodycze jak teraz [/quote Ja osobiście przed ciąża nie przepadałam za słodkim, a teraz hohoh 😮 😮 Mam kuzynkę, która ma 5 letnią córkę, jak wchodzę do niej do domu to mała od razu mówi do mamy, żeby schowała słodkie, bo ciocia jej wszystko Cytuję "wyżere" 😁 😁 😁 hahahahahahaha dobra ta mała 😁 Mi się aż głupio zrobiło 😮 😮 Ach dzieci to potrafią być szczere do bólu 😁 😁 No to ciocia nie pozostaje nic innego jak kupić dobrą czekoladę w ramach zadośćuczynienia za wyżeranie 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 aniolek82 napisał(a):malstep napisał(a):Ja już wygolona i wyszykowana na wizytę u gina ,teraz czekam tylko aż mąż wróci z pracy i jedziemy. No ale powiem wam że już ciężko mi z tym goleniem dziś było,jeszcze coś tam widzę ,ale ledwo co 😮 😮 😮 Ja tez juz ma problemy z goleniem dlatego ostatnio golił mnie Krzysiu 😁 😁 😁 😁 Kupa smiechu a potem sama przyjemność 🙃 🙃 🙃 🙃 Polecam 😜 haha , też ostatnio miałam z tym problem 😁 aniołek, następnym razem skorzystam z Twojego pomysłu 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Lydzia No nie pozostaje nic innego 😆 Teraz tylko problem czy doniosę całą hehe. 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Paninka Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 maltretujecie mnie strasznie czekoladki, ptasie mleczka i inne slodkosci??? to tak jak glodnemu schabowego przez szybe pokazywac 😞 😞 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Paninka W tym wyjątkowym przypadku nie potrafię Cię pocieszyć 😆 😁 Powinna być gdzieś taka opcja, aby się dało jakoś wysyłać słodkości (może za pomocą bluetootha 😜) Na pewno byśmy się z Tobą podzieliły. 😆 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 lydziaa84 napisał(a):Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Nie mam innego wyjścia 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia jolajola81 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Andzelika napisał(a):lydziaa84 napisał(a):Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Nie mam innego wyjścia 😜 To ja też poproszę 😜 🤪 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Andżelika- a do jakiego gina chodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anya Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 nareszcie do domu i weekend 🤪 dziś już chyba nie dam rady zajrzeć bo po racy z psem i spać bo o 1 trzeba wstać i na zakupy jechać 🙃 mam nadzieję że kupię cos ciekawego 🙂 miłego dnia 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Anya udanych zakupów 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 jolajola81 napisał(a):Andzelika napisał(a):lydziaa84 napisał(a):Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Nie mam innego wyjścia 😜 To ja też poproszę 😜 🤪 😜 Nie ma problemu 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Dziewczyny z tym goleniem to racja. Ja jutro mam wizytę i też nie wiem jak się przygotuję 😁 Po słodkości też wybieram się do sklepu bo już wszystko wyżarte 😜 😜 ale czekam na kuriera siatkę na ogrodzenie ma przywieść no i uziemiona jestem 😞 Tak się cieszę że ta nasza "budowa" ruszyła 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia malstep Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 No to zmykam dziewczynki,do zobaczenia wieczorkiem 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 lydziaa84 napisał(a):Andżelika- a do jakiego gina chodzisz? Bożena Frymer. Ona z Wodzisławia jest podobno 🙂 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Paninka Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 😲na tvn w rozmowach w toku sa nastolatki ktore cala ciaze ukrywaly ten fakt.... 😲 😲 tym nastolatkom az tak sie nie dziwie, ale co to za rodzice ze przez 9miesiecy nie zauwazyli co sie z ich corka dzieje 😮 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 no kojarzę ją- chodziłam kiedyś do niej- fajna babka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Witajcie brzuszki!!!! Ledwo dałam rade ale te ponad 30 stron przeczytałam. patyska Witam nową mamusię 🙂 A mnie już trzeci dzień szyja boli. Chyba za dużo siedzę przed kompem 😞 Życzę udanych wizyt i miłego podglądania maluszków 🙂 Będę co jakiś czas tu do Was zaglądać. A teraz idę coś wpałaszować bo już po obiedzie jestem ale coś znowu chcę mi się jeść. !!!! Ps. lydziaa84 zdjęcia doszły, są już zamieszczone na niespodziankowej galerii sexy brzuszków 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 Dalej Strona 417 z 1578 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Andzelika napisał(a):marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):marta_m napisał(a):Andzelika napisał(a):Anya napisał(a):skusiłam się na princesse ☺️ 😜 jak wolno to wolno 🤪 I bardzo dobrze trzeba korzystać 😁 😁 Ja wszamałam pół opakowania ptasiego mleczka ☺️ Nigdy nie miałam taaakiej zajawki na słodycze jak teraz [/quote Ja osobiście przed ciąża nie przepadałam za słodkim, a teraz hohoh 😮 😮 Mam kuzynkę, która ma 5 letnią córkę, jak wchodzę do niej do domu to mała od razu mówi do mamy, żeby schowała słodkie, bo ciocia jej wszystko Cytuję "wyżere" 😁 😁 😁 hahahahahahaha dobra ta mała 😁 Mi się aż głupio zrobiło 😮 😮 Ach dzieci to potrafią być szczere do bólu 😁 😁 No to ciocia nie pozostaje nic innego jak kupić dobrą czekoladę w ramach zadośćuczynienia za wyżeranie 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 aniolek82 napisał(a):malstep napisał(a):Ja już wygolona i wyszykowana na wizytę u gina ,teraz czekam tylko aż mąż wróci z pracy i jedziemy. No ale powiem wam że już ciężko mi z tym goleniem dziś było,jeszcze coś tam widzę ,ale ledwo co 😮 😮 😮 Ja tez juz ma problemy z goleniem dlatego ostatnio golił mnie Krzysiu 😁 😁 😁 😁 Kupa smiechu a potem sama przyjemność 🙃 🙃 🙃 🙃 Polecam 😜 haha , też ostatnio miałam z tym problem 😁 aniołek, następnym razem skorzystam z Twojego pomysłu 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Lydzia No nie pozostaje nic innego 😆 Teraz tylko problem czy doniosę całą hehe. 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Paninka Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 maltretujecie mnie strasznie czekoladki, ptasie mleczka i inne slodkosci??? to tak jak glodnemu schabowego przez szybe pokazywac 😞 😞 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Paninka W tym wyjątkowym przypadku nie potrafię Cię pocieszyć 😆 😁 Powinna być gdzieś taka opcja, aby się dało jakoś wysyłać słodkości (może za pomocą bluetootha 😜) Na pewno byśmy się z Tobą podzieliły. 😆 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 lydziaa84 napisał(a):Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Nie mam innego wyjścia 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia jolajola81 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Andzelika napisał(a):lydziaa84 napisał(a):Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Nie mam innego wyjścia 😜 To ja też poproszę 😜 🤪 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Andżelika- a do jakiego gina chodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Anya Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 nareszcie do domu i weekend 🤪 dziś już chyba nie dam rady zajrzeć bo po racy z psem i spać bo o 1 trzeba wstać i na zakupy jechać 🙃 mam nadzieję że kupię cos ciekawego 🙂 miłego dnia 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Anya udanych zakupów 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 jolajola81 napisał(a):Andzelika napisał(a):lydziaa84 napisał(a):Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Nie mam innego wyjścia 😜 To ja też poproszę 😜 🤪 😜 Nie ma problemu 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Dziewczyny z tym goleniem to racja. Ja jutro mam wizytę i też nie wiem jak się przygotuję 😁 Po słodkości też wybieram się do sklepu bo już wszystko wyżarte 😜 😜 ale czekam na kuriera siatkę na ogrodzenie ma przywieść no i uziemiona jestem 😞 Tak się cieszę że ta nasza "budowa" ruszyła 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia malstep Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 No to zmykam dziewczynki,do zobaczenia wieczorkiem 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 lydziaa84 napisał(a):Andżelika- a do jakiego gina chodzisz? Bożena Frymer. Ona z Wodzisławia jest podobno 🙂 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Paninka Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 😲na tvn w rozmowach w toku sa nastolatki ktore cala ciaze ukrywaly ten fakt.... 😲 😲 tym nastolatkom az tak sie nie dziwie, ale co to za rodzice ze przez 9miesiecy nie zauwazyli co sie z ich corka dzieje 😮 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 no kojarzę ją- chodziłam kiedyś do niej- fajna babka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Witajcie brzuszki!!!! Ledwo dałam rade ale te ponad 30 stron przeczytałam. patyska Witam nową mamusię 🙂 A mnie już trzeci dzień szyja boli. Chyba za dużo siedzę przed kompem 😞 Życzę udanych wizyt i miłego podglądania maluszków 🙂 Będę co jakiś czas tu do Was zaglądać. A teraz idę coś wpałaszować bo już po obiedzie jestem ale coś znowu chcę mi się jeść. !!!! Ps. lydziaa84 zdjęcia doszły, są już zamieszczone na niespodziankowej galerii sexy brzuszków 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 Dalej Strona 417 z 1578 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 aniolek82 napisał(a):malstep napisał(a):Ja już wygolona i wyszykowana na wizytę u gina ,teraz czekam tylko aż mąż wróci z pracy i jedziemy. No ale powiem wam że już ciężko mi z tym goleniem dziś było,jeszcze coś tam widzę ,ale ledwo co 😮 😮 😮 Ja tez juz ma problemy z goleniem dlatego ostatnio golił mnie Krzysiu 😁 😁 😁 😁 Kupa smiechu a potem sama przyjemność 🙃 🙃 🙃 🙃 Polecam 😜 haha , też ostatnio miałam z tym problem 😁 aniołek, następnym razem skorzystam z Twojego pomysłu 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Lydzia No nie pozostaje nic innego 😆 Teraz tylko problem czy doniosę całą hehe. 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Paninka Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 maltretujecie mnie strasznie czekoladki, ptasie mleczka i inne slodkosci??? to tak jak glodnemu schabowego przez szybe pokazywac 😞 😞 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Paninka W tym wyjątkowym przypadku nie potrafię Cię pocieszyć 😆 😁 Powinna być gdzieś taka opcja, aby się dało jakoś wysyłać słodkości (może za pomocą bluetootha 😜) Na pewno byśmy się z Tobą podzieliły. 😆 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 lydziaa84 napisał(a):Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Nie mam innego wyjścia 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia jolajola81 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Andzelika napisał(a):lydziaa84 napisał(a):Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Nie mam innego wyjścia 😜 To ja też poproszę 😜 🤪 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Andżelika- a do jakiego gina chodzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Anya Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 nareszcie do domu i weekend 🤪 dziś już chyba nie dam rady zajrzeć bo po racy z psem i spać bo o 1 trzeba wstać i na zakupy jechać 🙃 mam nadzieję że kupię cos ciekawego 🙂 miłego dnia 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Anya udanych zakupów 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 jolajola81 napisał(a):Andzelika napisał(a):lydziaa84 napisał(a):Paninka tak to już z nami jest. Jedzenie to podstawowy temat 🙂 Andżelika- to kup dwie od razu Nie mam innego wyjścia 😜 To ja też poproszę 😜 🤪 😜 Nie ma problemu 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Dziewczyny z tym goleniem to racja. Ja jutro mam wizytę i też nie wiem jak się przygotuję 😁 Po słodkości też wybieram się do sklepu bo już wszystko wyżarte 😜 😜 ale czekam na kuriera siatkę na ogrodzenie ma przywieść no i uziemiona jestem 😞 Tak się cieszę że ta nasza "budowa" ruszyła 🤪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia malstep Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 No to zmykam dziewczynki,do zobaczenia wieczorkiem 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 lydziaa84 napisał(a):Andżelika- a do jakiego gina chodzisz? Bożena Frymer. Ona z Wodzisławia jest podobno 🙂 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Paninka Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 😲na tvn w rozmowach w toku sa nastolatki ktore cala ciaze ukrywaly ten fakt.... 😲 😲 tym nastolatkom az tak sie nie dziwie, ale co to za rodzice ze przez 9miesiecy nie zauwazyli co sie z ich corka dzieje 😮 😮 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia lydziaa84 Napisano 14 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 no kojarzę ją- chodziłam kiedyś do niej- fajna babka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 14 Kwietnia 2011 Witajcie brzuszki!!!! Ledwo dałam rade ale te ponad 30 stron przeczytałam. patyska Witam nową mamusię 🙂 A mnie już trzeci dzień szyja boli. Chyba za dużo siedzę przed kompem 😞 Życzę udanych wizyt i miłego podglądania maluszków 🙂 Będę co jakiś czas tu do Was zaglądać. A teraz idę coś wpałaszować bo już po obiedzie jestem ale coś znowu chcę mi się jeść. !!!! Ps. lydziaa84 zdjęcia doszły, są już zamieszczone na niespodziankowej galerii sexy brzuszków 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Społeczność
Ciąża i poród
Dziecko
Aktywność