Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
😁 😁 😁 😁 😁 Paninka no nie mogę 😁 Ubaw po pachy 😁 😁 Krócej wymieni czego nie było 😁
U mnie królują psy 😉 To hobby córki, tylko jak ona w stolicy, mąż w pracy, to cała 4 czworonogów na mojej biednej głowie. Do mojej mamy przychodziła wiewiórka i jadła razem z kurami 🙂 Dudki ziarno kurom wyjadały a kury jajka w łazience za sedesem znosiły jak moja mama nie widziała, że weszła albo wchodziła do wujka samochodu jak przyjechał do nich i drzwi nie zamknął i mościła się na siedzeniu 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

rany Paninka jaki zwierzyniec haha 🤪 - ja to lubię nawet popatrzeć na ptaszniki ale tylko w sklepie - chyba jednak w domu to bym się bała trzymac 🤔
Mój mąż to wędkarz 🙂 więc czasami świeża rybka w domu a ja rybki w akwarium mam i krewetki no i psa Yorka ale mieliśmy kiedyś papugi,kanarka,amstafkę i dwa koty tyle że nie wszystko naraz 🙃
A jeżyka nie polecam a przynajmniej takiego "znaleźnego" - bardzo zapchlone są brrrrrrrrr 😮

marta-lion napisał(a):
Co do zwierząt to my mamy dwa psy, i akwarium tylko 120litrowe. Mężowi marzy się 400 litrów. Ale nie wiem czy zdążymy 🙂

to już całkiem fajne akwa - ja mam 96 litrów tylko w sumie ze względu na brak miejsca w mieszkaniu...a marzy mi się takie ogromne wbudowane w ścianę 😜

• Mamusia
Moniczek o tych znależnych to ja wiem co nieco ale takie to ładne, że nie sposób przejśc obojętnie. Jak dzieckiem byłam to w domu taki dle frajdy dzieciom, rodzice trzymali parę dni. Te hodowlane są super 🙂 🙂 tylko ja mam już przesyt wszystkich zwierząt. Popatrzec wolę. Mąż kotów nie lubi a ja owszem, wszystkie zwierzęta są fajne 🙂 Dzieciom tyle radości dają a dzieci nam i serce się raduje samo jak patrzysz na takie szczęście 🙂 Kiedyś na wycieczce w skansenie byliśmy a tam kozy się pasły. Gdzie bym tam nie pogłaskała jak okazja taka 🙂 A potem.... Mamo jak od ciebie śmierdzi! I faktycznie, zapach capa sama czułam nawet po kąpieli 😁 Już nigdy nie dotknę takiego gada z brodą 🙂 Jadę po męża 😁 Trzymajcie sie kobitki 🙂

• Mamusia
U Paninki to jak u weterynarza 🙂
A ja nie mam zwierzątek..Wychowałam się na wsi teraz mieszkam w bloku i jakoś zwierzęta to raczej na dworku nie w bloku.....Ale za to moi sąsiedzi większość ma pieski i mój m nie mógł się na początku nadziwić jak widział kiedy właściciele psów podcierają im dupki........My jesteśmy na wsi wychwani i raczej nie zrozumiemy tendncji do hodowania psa w bloku....
Ogólnie lubię zwierzaczki, ale nie mam jakiegoś super hopla czy też nieodpartej potrzeby obcowania z nimi....

moniczek napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Co do zwierząt to my mamy dwa psy, i akwarium tylko 120litrowe. Mężowi marzy się 400 litrów. Ale nie wiem czy zdążymy 🙂

to już całkiem fajne akwa - ja mam 96 litrów tylko w sumie ze względu na brak miejsca w mieszkaniu...a marzy mi się takie ogromne wbudowane w ścianę 😜
Hehe to byś mogła z moim mężem pogadać 🙂 On nie tak dawno jeszcze mierzył ścianę w salonie 🙂
Miałam taki plan żeby zrobić taki prezent mężowi na 40-stkę. Jednak chyba już nam się nie uda tutaj.

Jeśli chodzi o zwierzaki ja mam teraz jednego kocura, jeszcze tydz temu miałam dwa.
Dawno temu były papugi, żółw, 2chomiki, biała mysza, kotka, pies. Trochę tych zwierzaków się przewinęło przez nasz dom.

A to mój brzuś dzisiaj 🙂

haha Kornelka dla dzieci radość a dla rodziców....obowiązek 🤔...ja tak kolejny raz uległam na pieska bo cytuję "ale mamo ja już jestem duży i będę się ni opiekował - proszę,proszę,proszę" itd...
a teraz mamusia z trzeciego piętra śmiga na spacerki 😮 hihi.
A co do wózka ja już pisałam że mam po Bartusiu.Sprawdził się więc nie będę zmieniać.

No Daniela brzusio pierwsza klasa 🤪 😎

Hej dziewczyny, przepraszam, że Was zaniedbuje ale pracuje nad upiększaniem NASZEJ STRONKI 🙂
Życzę Wam miłego wieczoru i spokojnej nocki 🙂 Jak coś to Was podczytuje 🙂 Buźka 😘
Właśnie pogrupowałam Wasze fotki do oddzielnych galerii 🙂 Każda teraz ma swoją galerie w której będę zamieszczać zdjęcia z ciąży.

mapa napisał(a):
Marta bardzo ładna i pasuje mi do Ciebie 🙂
Od razu przypomniała mi się Twoja ślubna 😁
O dziękuję mapa.
Jakoś nie lubię czuć się nudno i źle 🙂 Lubię takie kolory 🙂 🙂 🙂

madalena20 Ty Pracusiu 😉
Czuję, że już niedługo nasza strona będzie idealna 🙂
Jak odzyskam aparat i ja prześlę Ci maila 😉

A tymczasem mówię Dobranoc Brzuszki 😆
Jutro pobudka przed 6... 🤢