Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mapa napisał(a):
Cześć Brzusie 🙂
My już po kolejnych zajęciach z SR - dziś był super Anestezjolog 😆

Pati123 mi lekarz mówił, że jeśli brzuch będzie około 2h twardy w pozycji leżącej
to żeby jechać na ktg...

Kurcze coś ostatnio nerwowo u nas...

Dzięki mapa

Sama już nie wiem 😞 😞 Doła łapie 😞 😞
A dopiero dziś pisałam z optymizmem,że co ma być to będzie.........
Nie wiem wzięłam ze dwie godz temu fenterol w nocy powtórze i zobaczymy co będzie jak jutro wstanę.........
Chyba,że w nocy będzie coś nie tak, ale jakoś dziwnie jestem spokojna, przerażona, ale spokojna....
Już sama nie wiem 😞

• Mamusia
Ufffff..... nadrobiłam na raty 200 stron zaległości 😁 😁 😁

Anusia gratuluję serdecznie 🙂 dużo zdrówka dla Ciebie i Maluszka 🙂

Jo-aneczka dobrze, że już się lepiej czujesz, dużo zdrówka życzę 🙂 Co do kocyków Fusseneggera to ja kupiłam kiedyś na All mały bawełniany z kapturkiem- cudo, a jakiś czas temu duży bawełniano- akrylowy na zimę (kolor trochę chłopięcy ale strasznie mi się spodobał)
http://www.purecomfort.pl/p,kocyk_niki_100x150_5626_96_2011,771.html

jakościowo super, piękna kolorystyka 🙂
Niestety nie kupowałam jeszcze tych bambusowych, ale podobno są świetne (w dotyku jak jedwab) . Planuję dalsze kocykowe zakupy z tej firmy ale nie wcześniej niż za miesiąc, może dwa. Więc na razie nie mogę Ci wiele pomóc 😞 Ale znając już troszkę jakość i stylistykę kocyków z tej firmy myślę, że warto zaryzykować 🙂

• Mamusia
Pati może to nerwy takie twardniecie spowodowały, przytul się do męża i pooglądaj jakis filmik dla wyluzowania i oderwania
ja bez tego fenoterolu dam radę i do 34tc dociagnę idę ogladać filmiki na kompie bo męza nie ma 😞 jeszcze 1,5 tygodnia 😞
Angelika ja 5 lat temy kupilam sobie taką pościel do wózka jak wkleiłaś linka- ze slonikiem niebieskim, podusie bardzo lubiłam ale kołderkę mało używałam, ma ten komplet do teraz i zobaczymy czy wykorzystam 🙂

• Mamusia
mapa napisał(a):
Eleeza jak Ci kiedyś ten kocyk zniknie to znaczy, że ja uprowadziłam dla naszego Syneczka 🙃
Cuuudny jest!!!! 🤪 I ten skład!!!

No ładnie 😁 😁 😁 😁
Był też w kolorystyce "dziewczyńskiej" ale jakoś nie za bardzo mi się podobał 😉
W dotyku jest cudny, przykładam go sobie czasem do gołego ciała ☺️ ☺️

pati trzymaj sie kochana,zrób tak dziewczyny ci pisały 🙂
A ja juz wykapana i po kolacji.jutro ma przyjechac do mnie kolezanka na plotki.A co do poscieli to jutro chcę zamówić i jeszcze chce domówic majteczki do szpitala no i torba do szpitala bedzie spakowana 🙂

Eleeza napisał(a):
Przyszedł zamówiony olejek do masażu krocza.... teraz czekam aż przyjdą chęci do wykonywania takowego masażu 😁

Eleeza, myslę, że męża nie będziesz musiała długo nakłaniac 😁

• Mamusia
Eleeza super firma i piękne kocyki- nie widziałam wcześniej 🙂 a jako nextowa fanka mam pytanie czy widziałaś pierwszą część kolekcji jesień/ zima 2012 http://preview.next.co.uk/shopping/children/newborn/1/
Dziewczynki buziaki dla Was będę się trzymać i zamknę szereg sierpnióweczek swoim porodem 🙂

Daniela napisał(a):
Pati, agnieszka trzymajcie się dziewczyny 🙂

Marta tą pościel kupiłam u czarkaz
No o ja czasem nawet w 60 prałam jak Majka mocno zapaskudziła i się nie rozleciała 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Hej 🙂
Ja dzisiaj jakiś ciężki dzień miałam - mnóstwo załatwiania,a na wieczór głowa mnie troszkę rozbolała i z ledwością Was nadrobiłam. Chyba muszę po prostu się wyspać i jutro będzie lepiej 🙂
Madalena na sierpnióweczkach podałam wymiary brzusia 🙂 W sumie już po 13-stej, ale nie miałam czasu napisać 🙂
Trzymam kciuki za wszystkie, które dzisiaj trochę gorzej się czują. Jutro będzie lepiej 🙂