Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
DZIEN DOBRY!!!!

jakie wiadomosci od rana! Aneczkare ja tez trzymam kciuki! oby wszystko latwo szyvko i sprawnie przebieglo!!! 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

madalenka a ty bidulko nadal 2 w 1? uparciuszki z tych Twoich syneczkow 😉 😉 😉

Paninka napisał(a):
DZIEN DOBRY!!!!

madalenka a ty bidulko nadal 2 w 1? uparciuszki z tych Twoich syneczkow 😉 😉 😉

No dokładnie 🙂 Ale cóż synek chce , żeby mamusia mogła się jeszcze porządnie najeść i wyspać 🙂

Marta-lion pisała mi sms, że u niej w dalszym ciągu nie ma internetu. Żałuje, że nie może uczestniczyć aktywnie na forum, pozdrawia i również trzyma kciuki za aneczkare22
Oczywiście jest na bieżąco bo ja jej dostarczam wszystkich informacji. 🙂 🙂

Paninka napisał(a):
madalena20 hihihi to korzystaj!!! ale pewnie przy kubusiu to i tak do woli nie mozesz sie wysypiac 😘

w realu sa chusteczki zielone pampersa 6paczek za 25.89 i pieluszki pampersa tez zielone 2 opakowania za 84.95 😉

Wiesz synek bardzo szybko zasypia i śpi ładnie całą noc, jedynie budzi się o godzi 6 rano 🙂 Ale w weekendy na zmianę z m jedno go pilnuje a drugie sobie dłużej śpi wiec nie jest tak źle 🙂

aneczkare22 napisał(a):
witam wszystkie brzuszki
Chciałam was po informować,że jedziemy do szpitala,po zaczęły mi odchodzić wody.Trzymajcie kciuki,bo jestem na maksa scykana.Pozdrawiam was 🙂

Aneczka POWODZENIA! aż mi ciarki przeszły.....

WITAJCIE

U nas powolutku do przodu 🙂 Jutro idę na pierwsze KTG. Pogoda się ładna zrobiła w końcu przestało lać. Korzystam i piorę. Netu w domku dalej nie mam i nie wiem kiedy będę miała 😞 A tak mi się tęskni za "Naszymi" rozmowami......

Aniołek dużo zdrówka dla Oliwki i super że jesteście już razem 🙂
Aneczkare się pospieszyła hihi ja myślałam że Madzia lub Marta pierwsze się rozpakują 😁 a tu takie niespodzianki 🙂

• Mamusia
jo-aneczka napisał(a):
Dobranoc.
Karolciakam, co tak skromnie dzisiaj 😉 Ja to już się przyzwyczaiłam, że ty masz wieczorną wenę twórczą do dłuuuuuugaśnych postów. A tu dziś marne dwie linijki 😁 😁 😁

😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 O! Ale sie uśmiłam 😉 Po wczorajszym dniu nie miałam siły... za to miałam męża 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Doczytałam i co?????????? Takie wieści!!!!!!!!!!!

Aneczkare - trzymam za Was kciuki!!!!!!!!! Oby było szybciutko i z samymi pozytywami!!!!!!
Czekamy na wieści!!!!!!

Brzusiowym mamusiom żczę MIŁEJ NIEDZIELI! Ja dziś mając rodzinkę w komplecie raczej na forum nie zajrzę 😉 Pewnie będę się relaksować w parku na ławeczce z lodami! Buziaki!

Ja zmykam brzuszki. Idę biorę się za przygotowania obiadu, bo dzisiaj z chłopakami wybieramy się do Cyrku wiec trzeba się sprężyć. Życzę Wam miłej niedzieli 🙂 Do wieczorka.

Aneczka, ale nam serwujesz emocje z rana 🙂
Trzymam kciuki, żeby dzidzia szybciutko wyszła i czekam na dobre wieści.
No to będziemy mieć kolejnego dzidziusia na forum. I to pewnie jeszcze dziś 😁 😁 😁
Trzymaj się dzielnie, kochana

A i zapomniałam się z tego wszystkiego przywitać ☺️
DZIEŃ DOBRY
U nas cisza, oby nie przed burzą... 🙂

• Mamusia
Witam brzuchole 🙂
Aneczka powodzenia i szybkiego rozwiązania Ci życze, trzymam kciuki, ale emocje od samego rana
Aniołku tak się cieszę że już masz swoją malutką przy sobie
No i ciekawe kto następny....
Wszystkim życzę udanej niedzielki, ja zjadłam śniadanko a zaraz jade na działkę, a potem znajomi przyjeżdżają na kawusię. Ale w nocy w ogóle nie mogłam spać, wczoraj cały dzień byłam na nogach i mi trochę spuchły, a w nocy mi drętwiały, masakra te ostatnie dni ciąży, a cellulit to mnie chyba porasta z każdej strony, szkoda tylko że na twarzy nie mam, chociaz może też mam 😮, dobra lece, papapa buziaczki 😘

• Mamusia
Dzieńdobry Brzuszki!

To ja tu się spodziewałam lenistwa, ciszy i spokoju jak to co niedziela na forum a tu taka niespodzianka.
Aneczkare powodzenia - oby było szybko i bezboleśnie 🤪 🤪 🤪
Ja w dwupaku. 😉 I tak myślłam sobie ostatnio,że mały taki leniwy bo mało miejsca w brzuszku ma a tu proszę - 2 dzień buszmenek skóre rozciąga na brzuszku ile wlezie. Czyżby ćwiczył przed wyjściem na świat?
Ja dzisiaj sama w domciu i skorzystam z okazji - zamówię albo pizze albo placka po węgiersku - a co!
Na stronie internetowej mojego miasta jest ogłoszenie przeciwpowodziowe..kulminacja ma nastąpić w godzinach wieczornych, a moi rodzice żadnej informacji nie dostali! Nawet na klatkach schodowych żadnych inf. nie ma - niedziela - urząd ma gdzieś powiadomienie mieszkańców. 😠 😠

Cóż...póki co miłej niedzieli 😘 😘

A u mnie pracowita niedziela, drugie pranie wstawione, mąż działa dalej w domku.... kiedy my odpoczniemy to ja nie wiem 😁 😁 😁 Patrze na suwak a tu miesiąc do porodu, oj zbliża się wielkimi krokami zbliża...........

Uciekam Miłej niedzieli Wam życzę i Magda bawcie się dobrze 🙂

• Mamusia
Dzień dobry kochaniutkie.
My dzisiaj poleniuchowaliśmy i wstaliśmy przed 12:00 😮 😮
Mąż w pracy więc muszę zrobić obiadek.
Aneczkare powodzenia i szybciutkiego rozwiązania hehe ale Ci zazdroszczę 🙂
Miłej niedzieli Wam życzę brzucholki 😘 😘 🙂 🙂

• Mamusia
Hej Brzuchatki!

Bardzo mi Was brakowało 🙂 Dzis wyszłam ze szpitala, ale jeszcze "zapakowana". Miałam silne i regularne skurcze w zeszłym tyg. i zero szyjki na wizycie, ale w szpitalu odpoczęłam i się skurcze wyciszyły. mam do nadrobienia ponad 200 stron 🥴 Dziś przesyłamy Was buziaki 😘

No i ten pobyt mnie zmotywował do spakowania jednak szpitalnej torby 😁

Dzien dobry dziewczynkI.
ANECZKA POWODZENIA!!!
dziewczyny ale sie wczoraj przestraszylam 😞 kilka minut przed polnoca siostra poprosila mnie zebysmy skoczyly do niej do domu bo zapomniala koperty z pieniedzmi na czepek dla brata.Podjezdzamy pod dom patrzymy a tam w ganku swiatlo sie swieci 🤢(no fakt moze nie zgasila itp z drugiej strony wychodzila z domu w poludnie i nie zaswiecala swiatla)Podchodzimy do drzwi,Emilka klucze i wklada klucze do gornego zamku,jeszcze sie ucieszyla ze udalo jej sie z kluczem trafic bo zawsze caly pek nosi.Nagle zobaczylam jakis cien za nami,ale sama z siebie zaczelam sie smiac i mowie do niej"ale ja glupia jestem myslalam ze ktos stoi za nami".Emilka zaczela otwierac drugi zamek na dole a nagle...ktos od srodka przekrecil ten gorny. 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 serce mi wyleciec chcialo 🤢 ucieklysmy do samochodu i dluga po chlopakow dobrze ze sala weselna blisko.Szwagier zadzwonil po kolegow(policjantem jest) ale juz zapewne zdazyli tamci uciec bo bylo pusto.Mowie wam kobietki myslalam ze urodze w aucie jak uciekalysmy tak mnie brzuch rozbolal ze strachu 🤢 ktos musial wiedziec ze wesele jest bo cala ulica byla pusta wszyscy sasiedzi na weselu.Tym bardziej ze polnoc to wiadomo ze oczepiny pewnie zlodzieje byli pewni ze nikogo w domu nie bedzie.

Zastanawiam się co u Kasi Czy wyszła już ze szpitala i jak ich synek. Arek nic już nie napisał. Crazzyy też coś zamilkła. Mam nadzieję że u nich wszystko dobrze

Justyna no to miałaś przeboje 🤢 nic nie zginęło?? zdążyłyście w porę ich przepłoszyć?
Ziuta fajnie że już jesteś 🙂 ale do porodu to już chyba blisko masz??
Ja lecę na jakieś zakupy bo na obiad nic nie mam kurde 😁

Jej Justyna... to nieźle, dobrze, że Wam nic się nie stało... różnie to z bandziorami bywa.. a na drugi raz na taką nocną wyprawę to z chłopami jedźcie a nie same brrrrr

Cały czas trzymam kciuki za aneczkę...
Daniela - wiesz, że ja tez ostatnio myślałam o tym, że Crazyy coś długo się nie odzywa... mam nadzieję, że wszystko w porządku u niej i maleństwa... a Kasia da pewnie znać, jak już wszystko u nich się wyklaruje.. trzeba trzymać kciuki za wszystkich 🙂