Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Pati123 napisał(a):
mapa napisał(a):
hehe dobrze, żre mam sezamki jako substytut 🤪

Bo póki co jabłka w lipcu zadziałały, a sierpniowe dziecię dopiero jutro przez cc ub Crazzzyyy się szykuje 🙂 🙂 🙂 Więc może pora teraz na sezam??? 🙂

Jednak nie mam, posilam się lodem 🙂 Może w takim razie to i lepiej 🙂
Ale Tobie Pati możemy dostarczyć sezam do szpitala 😁

• Mamusia
mapa napisał(a):
Jola a jak robisz w cieście?

No właśnie te kawałki maczam w cieście takim naleśnikowym tylko bardziej gęstym i smażę.
Wogóle wtedy nie smakuję jak kurczak tylko jak coś innego....
Kiedyś dałam komus spróbować to nikt nie zgadł, że to pierś z kurczaka 😜
Tylko szybko się zjada.

Cześć Brzusie i Mamusie

Melduje że My nadal w dwupaku 🙂 Mam awarię internetu, jestem u ciotki i korzystamz okazji. A piszecie jak szalone 50stron do nadrobienia było 😁
Torba do szpitala prawie spakowana 🤪 łóżeczko już złożone ale w domku jeszcze nie stoi. Pokój nie dokończony i chyba będziemy się cisnęli na tym jednym 😞

Pati trzymam kciuki. Trzymaj się dzielnie
Crazzyy Powodzenia 🙂
Ann trzymamy kciuki ale w sumie Ty już chyba możesz rodzić??

życzę Wam miłego dzionka. Trzymajcie się pa

• Mamusia
a mnie tesciowa irytuje 😠 moja mama zadzwonila ze przyszla do niej dziewczyna ktora ma roczna coreczke i chetnie przywiezie mi ubranka dla mojej...milo mi sie zrobilo bo nawet sie nie znamy...powiedzialam tesciowej a ona do mnie...a po co ci to skoro juz sporo mam? ale jak jej siostra ( ta od obgryzania paznokci czy wyciaganie ustami kataru) uzywane brudne pieluchy tetrowe poprzywozila to jej nie powiedziala ze nie potrzebujemy 😮

i jeszcze brzucha mojego zaczela dotykac...strasznie ego nie lubie 😠

moze sie czepiam ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
Diviana napisał(a):
Paninka sie nie denerwuj a ciuszki się przydadzą zobaczysz, a jak nie masz ochoty by dotykala brzucha to powiedz że nie chcesz, bo to w końcu Twoje ciało. A czasem jak ktoś się za mocno wtrąca to lepiej mu o niczym nie mówić.

ja wiem ale tak mi sie wesolo zrobilo ze sa ludzie ktorzy bezinteresownie pomagaja, a wiadomo ze teraz to raczej wiekszosci sie nie przelewa ze chcialam sie z nia tym podzielic... ale fakt moze nie warto...teraz bede sie sama cieszyc 😉 😉 😉

a mi tak glupio troche powiedziec zeby nie dotykala...bo wiem ze sie cieszy z wnuczki i doczekac juz sie nie moze...chcialabym byc bardziej asertywna ☺️ ☺️

Paninka nie daj się z dotykaniem brzusia 😉
Ja mam dużą wybiórczość, część osób to nawet lubię jak go dotyka,
ale mam kilka takich, że już jak się zbliżają to się jeżę...i nie dam choćby nie wiem co 😎

A z ciuszkami super-pozytywnie zazdroszczę 🙂

Czy któraś z Was miała rodzić w Poznaniu na ul Polnej?
Właśnie podali, że SEPSA panuje na oddziale neonatologii.
http://www.zetnews.pl/Polska/Wiadomosci/Sepsa-w-poznanskim-szpitalu/

• Mamusia
A my wróciliśmy od znajomych. Powinnam wziąć się za prasowanie stosu pieluch, ale tak mi się nie chce ☺️
Myślę, co by tu zjeść. Hm...chyba jakiegoś batona wciągnę 😜

milium w jakim szpitalu rodzisz? Bo ja pół-szczecinianka jestem 😁

• Mamusia
To ja się dziś wkurzyłam 😠 😠 😠 😠 zaniosłam w poniedziałek buta teściowej do szewca. i miał być gotowy na dziś rano, bardzo mi na tym zależało, bo nie ma w czym chodzić (po operacji okazało się że ma jedną nogę dłuższą od drugiej). pojechałam dziś z teściem po tego buta i okazuje się że szewc jest pijany w trzy dupy, a but nie zrobiony. Jeszcze się musiałam z nim kłócić, żeby mi go oddał 😠 😠 😠 😠 😠 😠 skończyło się tym że pojechaliśmy z teściem do innego i mój teść powiedział ze nie wyjdzie bez zrobionego buta 😮

musiałam się komuś wyżalić 🙂

• Mamusia
Paloma21 napisał(a):
To ja się dziś wkurzyłam 😠 😠 😠 😠 zaniosłam w poniedziałek buta teściowej do szewca. i miał być gotowy na dziś rano, bardzo mi na tym zależało, bo nie ma w czym chodzić (po operacji okazało się że ma jedną nogę dłuższą od drugiej). pojechałam dziś z teściem po tego buta i okazuje się że szewc jest pijany w trzy dupy, a but nie zrobiony. Jeszcze się musiałam z nim kłócić, żeby mi go oddał 😠 😠 😠 😠 😠 😠 skończyło się tym że pojechaliśmy z teściem do innego i mój teść powiedział ze nie wyjdzie bez zrobionego buta 😮
musiałam się komuś wyżalić 🙂

Ja pierniczę...pijany szewc 😮 Ludzie to naprawdę umiaru nie znają...

• Mamusia
hej dziwczynki ja po ktg.Troszke wiecej nieodczuwalnych skurczy ale do porodu nadal daleko 🙂Kazali mi duzo spacerowac i ochrzanili za mycie okien.Ja dzis mailam spakowac torbe do szpitala ale znow mi nie wyszlo. Moze jutro sie uda. Bo mala chyba wie ze mama nie gotowa 🙂Mam duzo lezec na te obrzeki i chodzic natomist unikac siedzenia.No i tyle. A myslalam ze jeszcze w tym tyg sie rozpakuje.
Pati trzymaj sie.
Siehankowa to zaraddna dziewczyna umiala synka ustawic zeby byl grzeczny 🙂
Moniczek zobaczysz niedlugo malutka zabierzesz do domku.

• Mamusia
Hejka 😉
Akt podpisany!!!!!! Jutro bank powinien uruchomić środki i będziemy właścicielami 😉 Drogę zniosłam średnio strasznie twardniał mi brzuch i trochę skurcze dokuczały ale no-spa pomogła!
Małą czuję nisko kopniaki z pod żeber są jakieś 5-6 cm niżej! Cały czas mam taki spięty ten brzuch i coraz poważniej myślę o pojechaniu gdzieś do szpitala na KTG 😉
Mam nadzieję że ustaliłyście gdzie i o której jutro kawusiujemy?? Niestety chyba nie dam rady nadrobić zaległości bo boli mnie brzusio będę więc wdzięczna za smska 😉
Dobrze że mamy wieści od moniczek i że z małą lepiej! Dużo zdróweczka 😉
Pati proszę nie siej paniki że siejesz panikę 😉 to się nazywa instynkt macierzyński i świadome rodzicielstwo i trzeba się z tym zaprzyjaźnić 😉
Diviana to Cię urządzili na poczcie, a ten znajomy też nie zły! Jak zadzwoni się upewnić po prostu powiedzcie że szykujecie się na porodówkę 😉 A swoją drogą ja też się bym chciała tam znaleźć w sobotę (ew. w piątek po wizycie u gina) więc może jednak zadzwonić i zarezerwować pokój dwuosobowy?? 😉
A co do ginów i wyników badan to się martwię że nie donoszę do tego piątku i USG!

buziaki!
idę odpoczywać po dzisiejszych wrażeniach!!!!!!!!!!