Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
A ja od rana w biegu- znów. Pogoda też nie dopisuje, tak jak u was co chwilę pada.
milium- to możemy sobie ręce podać- ja też nie lubie prasowć :/
magdalena- mam nadzieję, że już lepiej
Pati- ja tacie obraz zamówiłam
Kornelka- tylko jest opcja, że ZUS będzie Ci robił problemy- ja właśnie czekam już 2-gi miesiąc na odpowiedź, bo dostałam pisemko, że nie podlegam wg nich ubezpieczeniu z tego co słyszałam podobno często piszą odmowy (przynajmniej u nas)
jo-aneczka- ja też bym chciala na początku sierpnia się "rozpakować" jak znajdziesz jakiś sprawdzony sposób to daj znać 😉
existence- ja kupiłam większość rzeczy u niego r_p77 miałam fajnie bo odbiór był osobisty więc na miejscu dobrałam conieco 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
p0xia napisał(a):
Andzeliika sliczny brzuuuszek 🙂 ale jakis taki maly ?

Dzięki pOxia 😘 fotka z dziś, brzuszek mam ogólnie nie za duży, ale rośnie 😜 😁 😁

Mój też nie jest zbyt duży- każdy kto ma porównanie to jest w szoku, że za chwilę mam rodzić a brzuszek taki mały 🙂

lydziaa84 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
p0xia napisał(a):
Andzeliika sliczny brzuuuszek 🙂 ale jakis taki maly ?

Dzięki pOxia 😘 fotka z dziś, brzuszek mam ogólnie nie za duży, ale rośnie 😜 😁 😁

Mój też nie jest zbyt duży- każdy kto ma porównanie to jest w szoku, że za chwilę mam rodzić a brzuszek taki mały 🙂

Heh u mnie sąsiadki się pytają czy to początek, jak mówię, jak daleko to nie wierzą i mówią, że dziecko małe jakieś będę miała. Ale za przeproszeniem ch*** się znają, bo mały waży 1800g. więc ok 😠 😜 😁 😁 😁

Paninka napisał(a):
Andzelika sliczny brzuszek! ja juz zapomnialam ze taki kiedys mialam ( jakos w 4 miesiacu) ale u mmnie to baaaardzo szybko bylo widac 🤪 🤪 az pojde sobie zdjecie zrobic 😁 😁

Hehe dzięki Paninka 😘 Wrzucaj swój 😜 🙂 🙂

• Mamusia
agapurka2 napisał(a):
wiecie co? ale teraz mi coś nie pasi...Obiło mi sie o uszy jak gin mówił 35cm...i co? 3kg? Toż to pączek by był. I do tego tekst "za 3tyg. do kontroli a jakb sie cos działo to do szpitala" Czyli że co? Wczęsniejszy poród? 😮 😮

Może z tą waga coś źle zrozumiałaś???? Bo tak no to faktycznie pączuś jak malowany 🤪 🤪 🤪

1. Julia
2. Aleksandra
3. Maja
4. Zuzanna
5. Lena
6. Wiktoria
7. Amelia
8. Oliwia
9. Natalia
10. Zofia
11. Nikola
12. Martyna
13. Emilia
14. Hanna
15. Alicja
16. Anna
17. Gabriela
18. Weronika
19. Maria
20. Magdalena
20 najpopularniejszych imion dziewczęcych 🙂 🙂

I chłopięce 🙂
1. Jakub
2. Szymon
3. Kacper
4. Filip
5. Michał
6. Mateusz
7. Bartosz
8. Wojciech
9. Adam
10. Wiktor
11. Piotr
12. Jan
13. Dawid
14. Mikołaj
15. Igor
16. Maciej
17. Aleksander
18. Antoni
19. Patryk
20. Dominik

Dziękuję Aniołek 😘 🙂 🙂

A co do tego imienia to ja też się zastanawiam ciągle nad Oliwierem i tak wertuję ten internet i w zasadzie są imiona co mi się podobają, ale jakoś zawsze mi się dziwnie kojarzą i po dłuższym zastanowieniu zostanie tak jak jest. Zresztą z moim Kubą ciężko znaleźć kompromis 😁 Więc oszczędzę sobie konwersacji 😁 😁

• Mamusia
aniolek82 napisał(a):
agapurka2 napisał(a):
wiecie co? ale teraz mi coś nie pasi...Obiło mi sie o uszy jak gin mówił 35cm...i co? 3kg? Toż to pączek by był. I do tego tekst "za 3tyg. do kontroli a jakb sie cos działo to do szpitala" Czyli że co? Wczęsniejszy poród? 😮 😮

Może z tą waga coś źle zrozumiałaś???? Bo tak no to faktycznie pączuś jak malowany 🤪 🤪 🤪

a moze jest to miara od glowki do pupki ( bez nozek 😉 ) bo ja slyszalam ze nie mierzy sie juz calych maluszkow

w avatarze macie moje dzisiejsze zdjecie... ☺️ ☺️

• Mamusia
Mój brzuszek w avatarku z końcówki 29tc.
jejku a mi dla chlopczyka starsznie podoba się Kacperek 😁 😁 😁 Normalnie mam bzika na punkcie tego imienia, więc czy się to Krzysiowi podoba czy nie po Oliwce musimy ciężko pracować nad synkiem 😜 🙃 😜

• Mamusia
Paninka napisał(a):
aniolek82 napisał(a):
agapurka2 napisał(a):

a moze jest to miara od glowki do pupki ( bez nozek 😉 ) bo ja slyszalam ze nie mierzy sie juz calych maluszkow

w avatarze macie moje dzisiejsze zdjecie... ☺️ ☺️

no mój gin tylko tak mierzy dzidzię od główki do pupki a potem kość udową. Choć samej miary dzidziusia dawno mi nie podawał 😠
Paninka brzucholek przecuuuuuuuuudny 🤪 🤪 🤪 😘

• Mamusia
Paninka napisał(a):
aniolek82 Twoj tez niczego sobie 😉 😉 😉 😉 uwielbiam go i zastanawiam sie jak ja bede funkcjonowac bez niego 😁 😁 😁

Pewnie bedzie Nam czegos brakować 🤪 😉

agapurka wyczytałam, że w 35 tc dziecko waży ok. 2,15 - 2,5kg, osiąga długość ok. 45-47cm od głowy do palców stóp. czyli jak twoje chłopisko wazy juz 3kg to moze faktycznie lekarz chcial ci dac delikatnie do zrozumienia że Twój brzdąc może byc szybciej na świecie 🙂