Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dzień dobry brzuszki,
Ja też wpadam się tylko przywitać i życzyć wam miłego dnia. Odezwę się wieczorem po potrocie od znajomych.
Inez, fajna fotka - ciężarówka na rybkach 🙂 Ale buzinkę to schowałaś skutecznie 😁

Dzień dobry 🙂

Marta, Pati Kobiety czy Wy litości nie macie 🤪
Człowiek się tu stresuje, że Dzidek się za wcześnie pcha na świat a Wy tu jeszcze takie coś 🙃
Mam nadzieję, że nie macie proroczych wizji...bo rzeczywiście od kilku dni jakoś inaczej się czuję...
A to jeszcze nie czas!

Inez, Siehankowa fajne fotki 🙂

• Mamusia
jo-aneczka napisał(a):
Dzień dobry brzuszki,
Ja też wpadam się tylko przywitać i życzyć wam miłego dnia. Odezwę się wieczorem po potrocie od znajomych.
Inez, fajna fotka - ciężarówka na rybkach 🙂 Ale buzinkę to schowałaś skutecznie 😁

Buźka schowana przed wiatrem i słońcem 😜

DZIEŃ DOBRY MAMUSIE

Aż trudno w to uwierzyć, ale siostra obudziła mnie telefonem 10 min temu 😲 Chyba aż za bardzo się wczoraj dotleniłam 😉 Teraz się zastanawiam czy robić śniadanie czy obiad? 🙃
Widzę, że dużo mamuś szykuje się ''do zrzutu''. Czy jakaś poczeka ze mną chociaż do sierpnia? No z kim ja będę narzekać na bóle i bezsenne noce 😜

Miłego dnia mamusie

• Mamusia
Dzień Dobry Laseczki 🙂
U Nas nocka do tyłu 😞. Coś po tym fenoterolu serducho nam walilo jak szalone a juz myslałam ze po dwóch tyg organizm sie przyzwyczaił 🥴 A dzisiaj taki jakis niepokój czuję. Sama nie wiem. Juz jestem zmęczona ta ciążą, torba spakowana więc moge ruszać na porodówkę 😉
Uciekam troszke pospac, może uda mi się zasnąć 🤢

A my korzystając z tego, że mam jakoś wyjątkowo dużo energii dzisiaj (hihi moze cisza przed burzą) pojechalismy w takie mało "wysiłkowe" miejsce w górach. Jednak skały nie wytrzymały ciężaru 🤪 🤪 🤪
Zdjęcie w avatarku z dedykacją dla jo-aneczki 🙂

• Mamusia
hejka 😉
widzę pustki na forum znaczy zbieracie siły lub wijecie gniazdka 😉
Ja od wczoraj męczę się z bólem zęba 🥴 🥴 🥴 Strasznie mnie męczy. Dziś wzięłam Apap ale on średnio działa i ze względu na tę moją nerkę nie powinnam go brać;( ale cóż...
Na poprawę humoru po obiadku piekę ciacho i idziemy do Palomki na plotki 😉

aaaaaaaaa... i uświadomiłam mojego męża że czas zacząć wić gniazdko. Wytłumaczyłam mu że boję się że wyjedzie a ja zacznę rodzić. Oswoiłam się z myślą że będę sama na porodówce ale chciałabym mieć już wszystko gotowe 😉 No i jutro zakupy i kołyska 😉

• Mamusia
Inez napisał(a):
Czy jakaś poczeka ze mną chociaż do sierpnia? No z kim ja będę narzekać na bóle i bezsenne noce 😜

Miłego dnia mamusie

WITAJCIE 🙂
No ja się przed sierpniem nie planuje rozpakunku 🙂
a co do nie przespanych nocy to chyba będziesz miała z kim pisać 🙂 choć oczywiście żadnej nie życzę 🙂
mnie zaczynają coraz częściej plecy boleć a o kościach biodrowych nie wspomnę 😞
czy Wy też macie problem z oddechem??bo mi ciężko jest 😞
Właśnie zauważyłam, że suwaczki mi się zawiesiły 😞 oby nie na długo 🙂 🙂 🙂
MIŁEGO LENIUCHOWANIA 🙂

pustawo tu dziś 🤪 pewno korzystacie z ostatnich chwil w dwupakach hihi...
no ale się zamelduję- coś od wczoraj strasznie mi ciężko ale to pewno od pogody - duchota straszna
no i miałam w nocy koszmarne sny - śniło mi się że straciłam przytomność i odzyskałam ją już bez Tosi w brzuszku za to po cesarce i z wyciętą macicą bo mi popękała brrrrrrrrrrrr....Boże nie wiem skąd takie głupoty chyba za dużo myślę o porodzie 🤔
dzisiaj z córeczką robiłyśmy ogórki 😜 ale nie tak dużo jak Foga 😉 - zrobiliśmy duży słój kiszonych żeby było tak na bieżąco i pikle curry...a teraz jestem padnięta hihi....

nowe awatarki śliczne 🤪 😎 😎

pozdrowienia dla wszystkich 😘 😘 😘 😘

witajcie brzuszki 😞 wyje od rana,jakies skurcze mnie rwa od krzyza,dobrze ze jutro do lekarza. Chociaz lzej mi sie oddycha bo brzuszek powoli sie obniza. Chodze jak polamana 😞

Justyna891 napisał(a):
witajcie brzuszki 😞 wyje od rana,jakies skurcze mnie rwa od krzyza,dobrze ze jutro do lekarza. Chociaz lzej mi sie oddycha bo brzuszek powoli sie obniza. Chodze jak polamana 😞
Justyna a jak ty odczuwasz te skurcze?

Czesc. Wrocilam z dzialeczki i az sie wierzyc nie chce ze jutro ma byc brzydko. Jestem znowu padnieta i opalilam sie jak cholera a caly czas w cieniu lezalam, dziwne. Jeszcze mnie na porodowce opiernicza ze sie w ciazy opalam a to niechcacy zupelnie.
Ide sie przygotowac bo jutro szpital KTG i cos tam jeszcze mam miec. W razie czego przejrze dzis torbe szpitalna czy na bank wszystko mam. Maly sie rusza ale jakos mniej ale mam nadzieje ze jeszcze wyjde jutro do domu a nie na pieterko rodzic hihihi. Buziaki dam znac jutro jak wroce czy z nami wszystko OK.

Hej!!!
My też dziś pół dnia na działce spędziliśmy..obiad był z grilla 🙂

Piękne nowe fotki w avatarkach 🙂 I te góry marta.... Kocham góry a z Kotliny Kłodzkiej mam fajne wspomnienia.... co rok jeździliśmy tam na zawody w ratownictwie.... W Karłowie lubię spać w bazie Uniwersytetu Zielonogórskiego... fajny klimat tam jest 🙂

Moja rodzinka wczoraj wybyła na jeden dzień do Karpacza, ot tak połazić, ale ja ze względów oczywistych zostałam w domu...... Mam nadzieję, że za rok już z Jagódką w nosidełku też powrócimy do naszych wojaży 🙂

Idę pod prysznic, bo na noc zapowiadają u nas znowu jakieś nawałnice i burze a co się z tym wiąże......... brak wody i prądu... 🤢

Miłego wieczorka kochane 😘

Marta, dzięki za avatarek 😉
No to jesteśmy umówione, że za rok dzielisz się ze mną tym miejscem, ok?
Super zdjęcie.
A może jeszcze Foga będzie chciała do nas dołączyć 🙂

Ja dziś kobitki odpadam, po całym dniu na nogach czuję się jakby mnie przez poligon przeczołgano 😞 Jeszcze tylko szybki prysznic i do łóżka.
Poklikam z wami jutro.
DOBRANOC

• Mamusia
ja tez tylko na chwilke odmeldowac sie...aktywny dzien dzisiaj mialam i juz nog nie czuje...rano spac nie moglam polazlam do sklepu, potem posprzatalam i rozkladalismy lozeczko...potem znowu do sklepu, pozniej do znajomych poszlismy... i jak wracalam to mala tak mi sie pchala na mariolke ze myslalam juz ze ja zgubie 😁 ale odpoczelam chwilke i jest ok 😉 teraz spadam pod prysznic i lezec 🙃 🙃 🙃

hej brzuszki
Ja wpadam tylko na chwilkę się odmeldować.U nas bez zmian 🙂Jesteśmy w dwupaku.Co do narodzin,to ja jestem tez nastawiona na sierpień,a zobaczymy co z tego będzie.Życze wam miłego wieczorku.Dobranoc
Dziewczynki fajne zdjęcia 🙂