Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
siehankowa napisał(a):
Diviana napisał(a):
Daniela napisał(a):
Diviana dopiero zauważyłam zmianę w avatarze ależ Ty masz mały brzuszek 🤪

On ma 101 cm w obwodzie tylko tak wygląda, no na tym zdjęciu tak szczupło wyszedł po prostu normalnie jestem wielkim kulem 😜 😎 😜

to mamy tyle samo w obwodzie 😁

i ja też 😉 😉 wczoraj w IKEA się mierzyłam 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Dzien Dobry!
a my dzisiaj przespalysmy troszke wiecej niz dwie godz 😁 😁 😁 tylko o 2 pobudka ale nie na dlugo...za to teraz znowu zgaga 🙃 ale po zimnym mleku ( ktore znowu przez te cholere wydawala mi sie zepsute 😮 ) odpukac troszke odpuscilo... 🙃

bardzo ciekawa jestem czy ktorys bobas niespodzianke zrobil i juz jest na tym swiecie 😁 😁

Dzień Dobry 🙂

Paninka
ja jeszcze nie rozpakowana 🙂 Chodź w nocy pobolewał mnie brzuszek. Chyba synek chce pozwolić mamusi pobawić się na ostatniej imprezce jeszcze przed porodem. Dzisiaj takowa nas czeka. To przyjęcie niespodzianka dla babci z okazji 75 urodzin.

Paninka napisał(a):
madalena20 albo Szymus postanowil ze bedzie glowna atrakcja na imprezie i np. zamiast zajadac sie tortem bedziecie pedzic go przywitac 😉 😉 😉 to dopiero bylaby niespodzianka dla babci 🙃

Też tak może być. Ciekawa jestem reakcji rodzinki 🙂 Jak naprawdę poród zaskoczy mnie w restauracji.
🤪 🤪Zapewne będą obchodzić się ze mną jak z jakiem hehe 🙂

Dzień dobry 🙂
widzę, że madalena nadal w 2-paku 🙂 ciekawe jak reszta 😉

uciekam jakieś śniadanko wszamać 😁 dziś jajecznica z pomidorkami, a coo 😉

aasia dzisiaj skończyłaś 35 tydzień, więc już mało Ci zostało 🙂 Trzymaj się kochana!! Życzę Ci, żebyś na obchodzie usłyszała same dobre wiadomości 🙂 Kto wie może wypuszczą Cię już do domku.

Czesc ja tez w 2-paku. Mialam przed chwila dwa mega skurcze i to faktycznie chyba byly te prawdziwe bo bol inny niz miesiaczkowy i caly brzuch bolal przez ok. 30sekund. Ale przeszly. Szykuje sie na dzialke a wiktorek mi wariuje w brzuchu jak juz dawno nie szalal 🙂 🙂 pochodze na dzialce sobie i zobaczymy. O matko znowu skurcz ale za dluga przerwa 🙂 🙂 regularnosci brak buziaczki kochane papapapa

dzień dobry 🤪

aasia powodzenia na obchodzie
Madzia udanej imprezy
Wszystkim brzuszkom miłego weekendu

ja już jedno pranie wstawiłam i zaraz idę wieszać,zrobię jeszcze jedno i chyba wybiorę się z dziećmi na plażę bo marudzą 🙃
zajrzę pewno w poniedziałek - ciekawe czy jakieś dziecię nam przybędzie na swiat 😎

wszystkiego dobrego

• Mamusia
DZIEŃ DOBRY 🙂
Moim zdaniem pomimo skurczy, które trapią już od jakiegoś czasu niektóre mamusie to wcale dzieci tak się spieszyć nie będą na mój gust obstawiam,że do końca lipca w każdym tygodniu przybędzie jeden bobasek i to nie koniecznie te, któych się najbardziej spodziewamy...
I coś mi się wydaje,że Agnieszka pomimo ostatniej lokalizacji w tabelce, wcale ostatnia się nie rozpakuje....

karolcia, ty uważaj na tej działce, bo jeszcze tam urodzisz 😉

a my juz po sniadanku, teraz czas wybrać się na zakupy, bo w lodówce echo 😜 a tak mi się nie chce, bo skwar za oknem.... i jeszcze obiadek trzeba szykować ... hmm.. dziś piersiątka z kurczaka zapiekane w serze + kalafiorek ze szparagówką 😉 szybko i smacznie 😜

• Mamusia
Pati123 napisał(a):
DZIEŃ DOBRY 🙂
Moim zdaniem pomimo skurczy, które trapią już od jakiegoś czasu niektóre mamusie to wcale dzieci tak się spieszyć nie będą na mój gust obstawiam,że do końca lipca w każdym tygodniu przybędzie jeden bobasek i to nie koniecznie te, któych się najbardziej spodziewamy...
I coś mi się wydaje,że Agnieszka pomimo ostatniej lokalizacji w tabelce, wcale ostatnia się nie rozpakuje....

Popieram w 100%. 🙂 Ja pomimo przedostatniej pozycji w tabelce, też bym wolała się wyżej uplasować 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
ja mam zakaz od mojego taty rodzenia w lipcu ( bo bedzie na urlopie) ale poczatek sierpnia ( czyli jakies 2 tyg przed terminem) bardzo by mi sie usmiechal...

ja juz dzisiaj pogadalam z kibelkiem zjadlam sniadanko wypilam kawke, pranie wstawilam i dalej biore sie ze sprzatanie 🙂

Dzień Dobry!!

Ann - Jesteśmy na tej samej pozycji i ja tez wolałabym gdzieś w połowie sierpnia mieć to za sobą......zobaczymy, która pierwsza 🙂
Miłego Dnia Dziewczyny....... Ja spadam myć ogórki, bo wczoraj Pani, która miała mi odsprzedać wiaderko ogórków do słoików zadzwonila, że ma dla mnie i mamy ogórki......przyjeżdżamy a ona chyba z 50 kg tego narwała..........Matko....
Zrobię dużo kiszonych a z resztą zobaczę - coś trzeba wymyślić...chyba jakąś sałatkę, bo z chili już nie chcę, za ostre mi w tamtym roku wyszły 🤪

• Mamusia
Dzien Dobry Kochaniutkie 🙂
My ostatnio super śpimy w nocy do tego jeszcze jakaś drzemka w dzień także na brak snu nie narzekam jak nie które z Was.
Madzia udanej imprezy 🙂
Karolcia nie szalej zbytnio na tej działce bo na porodówce wylądujesz 🤪 🤪 🤪
aasia Trzymaj się Laseczko, kurcze moze w końcu puszczą Cie do domku. Mnie jak lekarz przyjmował dwa tygodnie temu na oddział to powiedział oby wytrzymac do 35 tc a potem to juz spokojniej mozna rodzić, raczej bez żadnych komplikacji, a widzę ze my zbliżony termin mamy więc juz spokojniej mozemy czekać na Nasze bobaski 😉 😁 🙂