Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witajcie po weekendzie 🙂 Jak wracałam do domu to się zastanawiałam, która się rozpakowała a widzę, że było raczej spokojnie 🙂 i za wiele mnie nie ominęło.
A wiec jestem po ostatniej "spokojnej" wizycie u rodziców- następnym razem pojedziemy tam w trójkę- niby do terminu mam jeszcze trochę czasu, ale wolę się już nie wypuszczać na dłużej z domu 🙂

aneczkare- ja biorę amotaks a Tobie co przepisał?
siehankowa- ale mas uszyska 🙂 super zakręcona fotka
marta-lion, Inez- też macie super fotki

ja już uciekam bo plecy mnie bolą- do jutra 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Jo-aneczka, jak mnie zechcecie ze sobą to ja chętnie 🙂 W góry zawsze 🙂

Moniq - powodzenia na wizycie 🙂

Dobranoc Brzuszki........ 😘

Buuuuuuuurza idzie w moje strony brrrrrrr 🤢

Ale tu dzisiaj spokojnie było 😁 jak nigdy 🙂
My niedawno wróciliśmy z wojaży 🙂 Byliśmy w Cedyni na meczu piłki nożnej kobiet. Oj co się naśmiałam, strasznie wesoło było 🙂 Dzionek minął nam w naprawdę świetniej, miłej atmosferze 🤪

Marta-lion super fotka. Ja jutro dodam jakąś swoją z brzusiem. Powiem Wam że dzisiaj wujek zrobił mi fotkę tak patrzę na ten brzuch a to taka piłka 😁 😁 🤪 🤪 wcześniej sama sobie pstrykałam fotki to jakoś tego nie zauważałam. No i Antoninka dzisiaj była wyjątkowo aktywna na tym meczu góry i doliny mi robiła.....

DOBREJ NOCKI OBY BYŁA PRZESPANA CZEGO I SOBIE ŻYCZĘ 😁 😜

• Mamusia
Faktycznie, spokój jak nigdy 🙂
Ja dzisiaj też zaszalałam bo posiedziałam troszke w ogrógku przy grillu i pysznej karkóweczce 😜 😜 😜 😜 Normalnie czułam sie jak na jakieś wyprawie 🤪 🤪 🤪 🤪
Mam nadzieję, że dzisiejsza nocke prześpimy spokojnie i w całosci.
Dobranoc Wszystkim, do jutra

• Mamusia
Ja właśnie wcinam truskaweczki ze śmietaną i cukrem 😜 Pychota!

moniq miłej wizyty życzę i powodzenia 🙂

Wczoraj po wyprawie tak mnie plecy bolały i nogi rwały, że myślałam, że się popłaczę. Ale mąż przytulił, pomasował i zasnęłam 🙂

A my też planujemy w przyszłym roku wziąć synka na plecy i połazić po górach, bo tutaj to aż grzech, że nigdzie jeszcze nie weszliśmy, a nasi znajomi szczyty zdobywają ☺️
Ale cóż...lenistwo 😜 No i teraz to mogę na mój stan zgonić 😜

DOBRANOC MAMUSIE
SPOKOJNEJ I DOBRZE PRZESPANEJ NOCY

Wpadłam poczytać i uciekam spać. 🙂

Przed snem zdążyłam jeszcze narobić sobie ochoty truskawkami Inez 😁 Chodziły za mną ostatnio, zapomniałam a teraz zaś, a u mnie już nie ma truskawek chyba 🤨

DOBRANOC 😜 🙂 🙂

• Mamusia
Witam wieczorowo-nocną porą 😉 Mam nadzieje że większość z Was spokojnie śpi!

agusiakowalczyk meldowała się smskiem 😉 Wszystko u niej OK. Nie ma dostępu do netu i tęskni za brzuszkami. Mówiłam jej o propozycji czwartkowego spotkania i jest jak najbardziej za. Diviana o której masz wizytę? Spotykamy się?? jolajola a TY co powiesz na spotkanie w czwartek?

DOBRANOC 😉

Dzień Dobry!!!!

Dziś spać nie mogę........ zaraz zjem jakieś płatki z mlekiem i albo usnę ponownie, albo będę się uczyć do obrony..... na razie siedzę i czekam, może jednak to spanie mnie weźmie 🙂
Miłego Dnia życzę 🙂

Dzień Dobry z samego rana 🙂

A ja biorę się za śniadanko w potem muszę ogarnąć mieszkanko bo wczoraj robiliśmy z małżem i Kubą przemeblowanie i trochę się bałagan zrobił. A dzisiaj mam omówiona wizytę położnej środowiskowej w godz.10-11. ehhh ciekawa jestem co ją tak interesuje, że zamierza przyjść do nas do domku. 🙂 🤢 😮

• Mamusia
Dzień dobry brzusie
Ja jeszcze nie czytalam co w weekend naskrobałyście, bo weekend jak zawsze u nas zaganiany. Znów byliśmy w ikei i już mam na poddaszu swój kącik do robienia kolczyków, niby zwykły stolik, krzesło i 3 półki a jednak cieszy 🙂 Wczoraj też wujkowie dowieźli mi wiejską paczkę od mamy i pyszny zielony groszek z ogrodu i plan na dziś to wszamać całą reklamówkę (tak uwielbiam że wiem że się nie oprę) dowieźli też ubranka dla maleńkiej cały karton 🤪 wczoraj już zmęczona byłam i nie przeglądałam, zajrzałam tylko a takie są ślicznieńkie naprawdę, tak się cieszę że to dziewczynka 🤪 i wszystko poprane i poprasowane 🤪
Karolciakam ja wizytę mam na 14.30 ale jeśli spotkanko to wolałabym przed wizytą bo później mi trochę schodzi zanim dotrę do domu, a tak to może dałabym radę na ciuchciąg z mężem się załapać razem zawsze raźniej 🙂 i w dalszym ciągu chętna na spotkanie

• Mamusia
Witam z rana.
U mnie położna środowiskowa była w ubiegłym tygodniu pierwszy raz. Przed porodem przychodzi 3 razy. Śmieję się, że to taka domowa szkoła rodzenia, bo praktycznie mówiła mi cały czas o porodzie, oddychaniu itp. NFZ nie ma widocznie na co kasy dawać, to wymyślili cuś takiego. Ale ja na jej wizytę nie narzekam. U mnie była ponad godzinę i naprawdę mogłam się o parę rzeczy dopytać. Jeżeli nie przychodzi tylko po to, żeby odbębnić swoje i wypełnić papierki do NFZ to polecam.

Dzień dobry 🙂
a u nas dziś deszczowo i pochmurno... wczoraj byliśmy na naszym mieszkanku, posprzątaliśmy z moim m. (większosc rzeczo sam robil - bo nie pozwalał mi się przemęczać, więc nie krzyczcie na mnie 😜 ) i myslę, że już w czwartek przeprowadzka będzie na 100% 🤪 rozłożyliśmy też wózek (bryka jak ta lala 😁 ) , a dziś zawioze wszystkie ciuszki i rzeczy Ksawiera noi poukładam w szafie 🙂
ale najpierw czas na śniadanko 😉

hihi a jednak się zmusiłam i jeszcze trochę pospałam....teraz idę robić śniadanko i kawkę.....

Wczoraj obejrzałam ten wózek, co dała mi szwagierka....... stwierdziłam, że z braku laku dobre i to... skoro zus na razie takie ochłapy przysyłał, to nie kupię nowego wózka a ten ma dużą i ciepłą gondolę a to chyba najważniejsze... Fotelik też jest do tego..najwyżej wiosną kupię extra spacerówkę... Firma Bebe Confort, więc chyba nie jest źle........ Najgorszy w tym wszystkim jest kolor, bo... oliwkowy, a ja takich nie lubię, za to m zachwycony, bo to w jego firmowych barwach....śmieje się że naklei na budę naszywkę z naszym nazwiskiem (miał taką przy moro) i będzie pasować jak ulał kolorem 🤢 🤢 🤢 Nie ma to jak pomysły faceta....

Ide robić tę kawkę..dziś chyba zwykłą parzochę wypiję, bo ciśnieinie znowu mam dupowate....

DZIEŃ DOBRY 🙂 🙂
U mnie pogoda super, pada deszczyk, nie ma słoneczka, na to czekałam 🤪 🙂 😁 Chwila odetchnienia 🙂

Brzuch mnie jakoś od rana boli 😮 Może, jak zjem śniadanko to przejdzie 🙂 🙂

• Mamusia
Doczytałam 🙂
Foga myślę że strój na obronę super.
Daniela Ty się na tej budowie nie przemęczaj, bo ja wiem jak to jest a Ty ciągle piszesz że cś tam robicie.
Ja właśnie rozpakowałam wszystkie ubranka dla małej od mamy, mnóstwo tego jest i większości pewnie nie zdąży założyć, no trudno, ale i tak się cieszę.

Dzień dobry 🙂
Ja dołączam do kawki z szarlotką 😁

Diviana
cudna niespodzianka -taki kartonik ciuszków gotowych do użycia 🙂
I też jestem fanką zielonego groszku ☺️