Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A ja jestem taka głupia, że jak gdzieś wychodzę z domu to mam schizę czy czasem mi wody nie odejdą 😁 😁 😁 Mojej koleżance w McDonaldsie odeszły 😁 Gdzie nie wejdę to mam takie wizje.. 😁 😁

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
A ja jestem taka głupia, że jak gdzieś wychodzę z domu to mam schizę czy czasem mi wody nie odejdą 😁 😁 😁 Mojej koleżance w McDonaldsie odeszły 😁 Gdzie nie wejdę to mam takie wizje.. 😁 😁

I pewnie od razu ustawili tabliczkę "uwaga! śliska podłoga" 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Eleeza napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Hehehe 😁 😁 😁 😁 😁

moniq1984 napisał(a):
tak jest z moją teściową rabarbaru ci nie wolno ale jajko na miękko sobie zjedz!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
no nic idę poleżeć i policzyć małą 🙂

Jajka na miękko nie powinno się jeść, chyba wszystko pokręciła 😜 😁 😁

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
Paninka i jak tam??? 🥴 🥴 Jesteś jeszcze, czy śmignełaś nam do szpitala na porodówkę hehe 😁 🤪 🙃

jestem jestem...i chyba niepotrzebnie paniki nasialam...nadal wilgotno ale to chyba wydzielina jednak ☺️ ☺️ ☺️ chyba zwariuje zanim urodze...a to przez to ze zero jakichkolwiek objawow zblizajacego porodu i juz chyba zaczynam sobie wmawiac ze cos sie dzieje ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
Andzelika napisał(a):

Ja tak mam 😁
np w niedziele pojechalismy do koscioła, a ja tylko myslalam o tym co by było gdyby....
moj m poszedl do spowiedzi i jakos dlugo mu sie zeszlo a ja tylko takie mysli mialam jak bym wyszla kto by mu powiedzial? hehe potem sie z tego smialam

• Mamusia
Eleeza napisał(a):
Andzelika napisał(a):

dobre sobie... hehe

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Ja tak mam 😁
np w niedziele pojechalismy do koscioła, a ja tylko myslalam o tym co by było gdyby....
moj m poszedl do spowiedzi i jakos dlugo mu sie zeszlo a ja tylko takie mysli mialam jak bym wyszla kto by mu powiedzial? hehe potem sie z tego smialam

Tak ja też mam takie schizy 😁 dodatkowo te kopniaki małego w podbrzusze przez to jego ułożenie, to mam wrażenie ze mi pęka worek owodniowy i tak w kółko 🤢

• Mamusia
witam mamusie,
widzę że sporo się dziś dobrego dzieje 😁

Ziuta GRATULACJE
Moniczek – super wieści,
Crazzzyyy witaj w domku z maluszkiem.

i pozdrawiam wszystkie pozostałe mamusie i zyczę szybkich porodów tym które już się doczekac niemogą 🤪

Kochane wiem jak Wam zależy, żeby to było już. Ale rzeczywiście lepiej się nie nakręcać tylko spokojnie czekać. Na pewno nie przegapicie porodu. 🙂 🙂 A swoją drogą ja za radą agapurki2 na dwa dni przed porodem zaczęłam łykać tabletki z wiesiołkiem. Położna jej poradziła na skracanie się i rozwarcie szyjki. I teraz nie wiem czy one na mnie podziałały czy to był tylko zbieg okoliczności hehe 😁 😁 😁

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
Kochane wiem jak Wam zależy, żeby to było już. Ale rzeczywiście lepiej się nie nakręcać tylko spokojnie czekać. Na pewno nie przegapicie porodu. 🙂 🙂 A swoją drogą ja za radą agapurki2 na dwa dni przed porodem zaczęłam łykać tabletki z wiesiołkiem. Położna jej poradziła na skracanie się i rozwarcie szyjki. I teraz nie wiem czy one na mnie podziałały czy to był tylko zbieg okoliczności hehe 😁 😁 😁

Moja położna też zaleca wiesiołek i napar z liści maliny po skończonym 37tc na dojrzewanie i uelastycznienie szyjki, ale ja (z wiadomych względów 😉 ) na razie nie praktykuję 😉

• Mamusia
asiulkaa1990 napisał(a):
szok.... juz chwila a wszystkie sierpniowki 2011 beda mamusiami!!!! gratuluje wam z calego serca.... a urodzila ktoras 5 sierpnia????? pozdrawiam sierpniowka 2010

Tak, Lydziaa, a do tego była niespodzianka- miała być Alicja a urodził się prześliczny Szymonek 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂
Ile dzisiaj dobrych wiadomości 🙂

moniczek tak się cieszę, że będziesz miała Tosię w domku 😁
Ziuta, monika11 gratuluję 🙂 🙂 🙂
Crazzyy cieszę się, że wszystko poszło w porządku i jesteście z Igorkiem w domku 😁

A ja jak obiecałam, tak robię. Daniela...specjalnie dla Ciebie idę składać gołąbki 😜

MIŁEGO POPOŁUDNIA