Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Crazzzyyy pisałam na innym wątku, ale widzę że tu piszesz. Właśnie byłam strasznie zaskoczona, że cię tu znalazłam. Pamiętasz mnie 🙂-magda z klasy z podstawówki!!!!

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no to jestem po wizycie- wszystko ok bobas fikał piękne koziołki 🙂
Też dostałam skierowanie na glukozę :/ lekarz powiedział żebym wzięła pół cytryny- podobno wtedy jest to do przełknięcia 🙂
Ale ja mam dziś power- dwie godziny spaceru, wizyta u dr i jeszcze nie mogę na miejscu usiedzieć 🙂

Crazzzyy i Mapa świetne brzuszki i niewielkich rozmiarów 😁

Mi dzisiaj teściowa przyniosła pierożki mniam mniam także obiad z głowy miałam i chyba na kolację tez se podjem 😁 😁
Kurde nawet się porządnie wyleżeć nie mogę bo w pracy trzeba robić 😞

• Mamusia
niestety chyba na link trzeba klknac zeby zobaczyc 😁 a jesli chodzi o prace to ja od grudnia siedze w domu i juz mam dosc. chetnie poszlabym do pracy. m. rano wczesnie wychodzi, ja juz nie ide spac tylko sie nudze cale dnie. na szczescie teraz wraca kolo14 ale zaczyna sie sezon u niego w firmie i bedzie od rana do wieczora w pracy 🤨

• Mamusia
Ładne te wasze brzusie 🙂 Takie malutkie 🙂 Mój w porównaniu z Waszym to wieloryb 😞 Wy takie kruszynki 🙂 Zdjęcia nie wklejam bo nie robie sobie w ogóle zdjęć w ciąży jakoś nie podobam się sobie choć podobno wcale się nie zmieniłam 😁 Ale te dodatkowe kilogramy jakoś nie lubię się i już 😞

• Mamusia
Witajcie mamusie!
Jestem w 23 tygodniu ciąży, termin mam na koniec lipca, ale być może tutaj jest bardziej odpowiednie miejsce dla mnie 🙂
Póki co przytyłam jakieś 6,5 kg, a wczoraj byłam u lekarza na usg połówkowym i moja dzidzia waży 520 g.
Pozdrawiam wiosennie.

• Mamusia
Kupilam sobie wczoraj biustonosz dla kobiet karmiacych, bo juz moje piersi nie mieszcza sie w rozmiarze D masakra 🤨 nie uwierzycie jaki musialam kupic..... rozmiar 70 F masakra.... ale na szczescie to taki biustonosz, ze jakby troche zmniejszal biust, albo mi sie wydaje i sobie tak wmawiam hehe

• Mamusia
magda08 napisał(a):
Crazzzyyy pisałam na innym wątku, ale widzę że tu piszesz. Właśnie byłam strasznie zaskoczona, że cię tu znalazłam. Pamiętasz mnie 🙂-magda z klasy z podstawówki!!!!

no hej!
Ale ten świat mały 🙂)))
Wiesz ja w podstawówce miałam 3 MAgdy hihi jesteś Magda G...S...czy K?

agnessa witaj 🙂

Paninka piękny brzusio 🙂

Diviana
jeśli to tylko omdlenie to teoretycznie książkowy objaw,
aczkolwiek uważaj i dbaj o Was 😘
Dużo odpoczynku i witaminek jest Ci potrzebnych-nie forsuj się 😉

Ale mi dzisiaj świeży ananas zasmakował...pyyychotka 🤪

• Mamusia
Pati123 napisał(a):
Ładne te wasze brzusie 🙂 Takie malutkie 🙂 Mój w porównaniu z Waszym to wieloryb 😞 Wy takie kruszynki 🙂 Zdjęcia nie wklejam bo nie robie sobie w ogóle zdjęć w ciąży jakoś nie podobam się sobie choć podobno wcale się nie zmieniłam 😁 Ale te dodatkowe kilogramy jakoś nie lubię się i już 😞

pati ja juz 11 kg przytylam ☺️ ☺️ ( na co sklada sie ciaza efekt jojo po roku odchudzania i rzucenie palenia) a najciekawsze jest to ze w spodnie sprzed ciazy nadal sie mieszcze (tylko guzikow nie dopinam) 🤪 🤪

• Mamusia
Witamy nową mamusię 🙂
Kolejne piękne brzuszki się wyłoniły na fotkach.Każdy piękny 🙂
Co do rozmiarów piersi to jeszcze nie wiem ,bo narazie chodzę w stanikach sportowych,a one są w ogóle luźne,ale widzę że urosły porządnie,w sumie nigdy nie były małe.Aż się boję pomyśleć co będzie pod koniec ciąży 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Crazzzyyy napisał(a):
Paninka śliczny brzusio 🙂)))))) ja do mojej fotki troche "wypięłam" hihi 😉

ja to wogole mam taka budowe ciala jak kaczuszka, brzuszek do przodu, kuperek do tylu 😁 😁 😁 po tatusiu tak zbudowana jestem... 😁 😁 😁