Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
magda08 jesli chodzi o atrakcje to ja wczoraj mialam "niezapomniany" wieczor. od poczatku ciazy wymiotowalam ze 4 razy, ale to co sie dzialo ze mna wczoraj jest trudne do opisania.na zmiane przypominala mi sie tabletka z zelazem (pierwszy raz wczoraj wzielam) i lyzeczka tortu ( bo mi nie smakowal to wiecej nie zjadlam) i po jakis 2 godz zaczelo sie . az gardlo mnie do tej pory boli od wymiotowania a zgaga straszna cala noc mnie budzila 🤢 🤢 🤢 🤢

Paninka napisał(a):
magda08 ja zelazo 🙂 polyka sie latwo bo jest w takiej sliskiej skorupce alodkiej ale jak zaczela mi sie w brzuchu rozpuszczac to taki okropny posmak mialam bleee 🤢 🤢

tak to już z tym żelazem jest 😉 w poprzedniej ciąży też musiałam łykać blee

• Mamusia
Diviana ja pracuje w Jaktorowie. Pewnie kupiliscie jakis domek. Powiem Ci ze o kazdym szpitalu sa rozne opinieJa bede rodzila w Żyrardowie. Najwazniejsze zeby miec ze szpitala oplacona wlasna polozna ktora przyjedzie o kazdej porze dnia i nocy i bedziesz z nia rodzila. Po porodzie tez do Ciebie zajzy. Lekarz tylko na chwile przychodzi do porodu. Tylko musi byc to polozna z tego szpitala bo inna raczej nie wchodzi w gre. A nie jest to az tak olbrzymi wydatek a komfort jednak duzy. Jak twoj dziszius bedzie chodzil do szkoly w Jaktorowie to sie nim zaopiekuje 🙂
Daniela zdrowiej nam. Mnie tez dzis cos gradlo boli 😞

Dzień dobry Brzuszki 😁
Słonecznego i owocnego dnia dziś Wam życzę 🙂

Justyna891 gratuluję syneczka 🙂

Diviana
powodzenia w załatwianiu spraw 🙂

Daniela dużo zdrówka, tak jak pisała moniczek spray euphorbium jest bardzo dobry 🙂

A mnie nasze Maleństwo dziś przywitało tuż po obudzeniu kopniaczkami 🙂
Uwielbiaaaam to 😁

• Mamusia
Witajcie Mamusie-
Justyna- gratuluję synka 🙂

Daniela- wygrzewaj się porządnie i odpoczywaj jak najwięcej. Duuuużo zdrówka 🙂

Ja dziś śmigam do kosmetyczki zrobić się na boginkę 😁 😁 😁 😁 a później odbieram wyniki z laboratorium, mam nadzieję, że nie pogorszyły się od ostatniego badania.

Udanego i słonecznego dnia
😎

Eleeza trzymam kciuki za wyniki 🙂
Ty już jak Boginka jesteś 😁

Brzuszki dbajcie o Wasze zdróweczka bo teraz łatwo się przeziębić 🙂
U mnie w pracy strasznie dużo osób choruje...

teraz najlepiej poić się herbatką z cytryną albo sokiem malinowym a jak ktoś lubi to czosnek pod każdą postacią...pogoda zdradliwa jak nie wiem co 😞...piszecie że u was wiosenka - to dlatego że uciekła ode mnie hahah w Gdańsku dziś szaroburo...

• Mamusia
malstep napisał(a):
Dziewczyny ale w pogodzie właśnie mówią że w weekend do 20 stopni ma być 😁 😁 😁 co wy na to? Bo ja jestem wniebowzięta,choć pewnie będę i miała dosyć takich upałów 😁 😁 😁 😁

Ale to takie zdradliwe 20 stopni...niestety, więc nie dajmy się zwariować i ubierajmy się jak na samym początku wiosny a nie jak w lecie.

• Mamusia
A oto nowo zrobiona fotka mojego brzusia.Robimy z meżem co jakiś czas żeby porównać wielkość.Mój mąż mówi ze wariatka ze mnie i sie ze mnie śmieje,ale co tam,wam tez sie pochwalę.To takie cudowne jak zaczyna juz być widać że to nie duzy bebenek z tłuszczem ,tylko brzusio ciązowy 😁 😁 😁

[URL=http://img607.imageshack.us/i/s6300018.jpg/][IMG]http://img607.imageshack.us/img607/2296/s6300018.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

moniczek po prostu podzieliłaś się z nami słoneczkiem 🙂

I tak jak pisze Eleeza te 20 stopni teraz to nie takie 20 stopni letnie 🙂

malstep fajny brzusioo i ta zieleń na ścianie cuuudna 🤪

• Mamusia
Ja właśne skończyłam się użerać z bankiem i erą 😞 O matko w banku z 3 miesiące temu mąż zmieniała adres korespondencyjny, a tu klops więc po mojej mstrej interwencji mają ostatnią szansę na poprawkę. A do tego Era i Nokia. W czasie przeprowadzki zagubiłam dokumnty zakupu i kartę gwarancyjną mojego telefonu...a ten się popsuł i muszę teraz czekać na duplikaty z miesiąc abym mogła zareklamować popsuty sprzęt 😮 😮 😮
Ale to wina moja bo ja zgubiłam papierki więc nie powinnam mieć do nikogo pretensji, co nie zmienia faktu,że wkurzona na maksa jestem 😞

• Mamusia
mapa napisał(a):
moniczek po prostu podzieliłaś się z nami słoneczkiem 🙂

I tak jak pisze Eleeza te 20 stopni teraz to nie takie 20 stopni letnie 🙂

malstep fajny brzusioo i ta zieleń na ścianie cuuudna 🤪

jasne na pewno te 20 stopni to taka wczesna zdradliwa wiosna,ale jakis ciepły płaszcyk i jest oki,a ja i tak sie cieszę najbardziej ze słoneczka 😁 😁

A Zieleń mam w kuchni tez ją bardzo lubię 😁 😁 😁

DZIEWCZYNY co do imion dla naszych pociech tu znalazłam zestawienie z 2010r imiona najczęściej nadawane dziewczynkom, tylko nie mogę sie doszukać miejsca 1
http://www.edziecko.pl/rodzice/1,102740,8977513,Najczesciej_nadawane_imiona_w_Polsce_w_2010_roku.html