Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Eleeza napisał(a):
Ja uwielbiam jej fotki 🙂 Marzy mi się sesja noworodkowa mojego Maleństwa w podobnym stylu. Mam już nawet wybraną fotografa- kobietkę 🙂

http://www.joannazielinska.pl/galeria.html

prześliczne 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czy to normalne że mnie swędzi brzuch tak strasznie że od drapania to mnie zaczyna nawet w jednym miejscu boleć ;( chyba wykrakałam sobie bo napisałam że wszystko jest ok 🤢

ja jednak postanowiłam zmienić lekarza lepiej późno niż wcale. Podobno babka rewelacyjna i przy porodzie też jest 🙂 do tego w końcu będe miała w poniedziałek usg i może wreszcie czegośdowiem sięo sąsiedzie z brzusia 🙂

dziewczynki życze wam słodkich snów i do jutra 🙂 🙂 🙂

Anya napisał(a):
czy to normalne że mnie swędzi brzuch tak strasznie że od drapania to mnie zaczyna nawet w jednym miejscu boleć ;( chyba wykrakałam sobie bo napisałam że wszystko jest ok 🤢

ja jednak postanowiłam zmienić lekarza lepiej późno niż wcale. Podobno babka rewelacyjna i przy porodzie też jest 🙂 do tego w końcu będe miała w poniedziałek usg i może wreszcie czegośdowiem sięo sąsiedzie z brzusia 🙂

Normalne, normalne, skóra się naciąga to dlatego. smaruj się oliwką, natłuszczaj skórę i wodę pij
dziewczynki życze wam słodkich snów i do jutra 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Anya mnie tez swedzi brzuchol, ale to normalne bo skora sie rozciaga.... i wyczytalam w ulotce kwasu foliowego ze efektem ubocznym moze byc swedzaca skora... ja jak posmaruje oliwka to mi przechodzi na jakis czas. i staram sie nie drapac mimo ze to trudne 😉 😉

• Mamusia
Paninka napisał(a):
Anya mnie tez swedzi brzuchol, ale to normalne bo skora sie rozciaga.... i wyczytalam w ulotce kwasu foliowego ze efektem ubocznym moze byc swedzaca skora... ja jak posmaruje oliwka to mi przechodzi na jakis czas. i staram sie nie drapac mimo ze to trudne 😉 😉

oj trudne nawet bardzo 😜 wcześniej to swędzienie było znośne a dziś to myślałam że zwarjuję 🤢

• Mamusia
tym, że żyje- od dwóch lat mi małpa życie zatruwa. Teraz powiedziała mojemu mężowi, że jeśli założy osobne liczniki na prąd i na wodę to go poda o alimenty. Chcemy osobne liczniki, bo od roku nie dorzuca się do opłat. A szkoda gadać- jest tego wszystkiego trochę

• Mamusia
Daniela napisał(a):
Kurde a co tak dziwnie się odpisało? Mam nadzieję Anya ze doczytasz co tam się wkleiło między twój wpis

doczytałam 🙂 dzieki z radę

mi też ostatnio coś dziwnie sie pisze nie tam gdzie chcę jest pogrubione, duże litery itp. dlatego sobie odpuszczam 😜

• Mamusia
Eleeza napisał(a):
Lydziaa- czyli taka rasowa wredna teściowa z niej. Grunt, żeby Twój mąż był po Twojej stronie 🙂
Nie denerwuj się, bo chyba nie warto - w niczym to nie pomoże a tylko zaszkodzi Maluszkowi.
Nie daj się babie 🙂

no dobrze, że mam silne nerwy 🙂 Babsko wredne, że ho ho.

• Mamusia
Hej dziewczyny!
Piszę do Was zajechana na maksa. Wiem, że nie piszę często, ale latam jak szalona to tu to tam i nie mam czasu ani siły na nic 😞
Wiadomo...chcę każdego odwiedzić, polatać po sklepach itp. 🙂

Czuję się dobrze, ale pod koniec dnia jestem już tak wymęczona, że padam na łóżko jak zabita.
Teraz marzę o herbatce i idę lulu.

Miłej nocy mamuśki 🙂

• Mamusia
lydziaa84 napisał(a):
hej dziewczyny wy się dziś rozpisujecie 🙂
A ja od rana miałam taki dobry humor- no i niestety musieli mi go zepsuć :/ jak ja nie na widzę swojej teściowej wrrrrrr.

lydziaa nie przejmuj sie nie ma co sobie psuc humoru my dzis kupilismy szafke na buty do przedpokoju bo juz mnie wkurzaly buty porozrzucane ciagle, to jak wrocila z pracy i zobaczyla, ze to nie taka ze za duza i takie tam.... a sama kupuje juz chyba z rok i nie moze kupic. jak pojechala raz z zamiarem kupna to byla dla niej za droga o 50zl i nie kupila normalnie nienormalna, wiecej na paliwo wydala hehe