Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczynki 🙂
1. marta-lion - Julia
2. Eleeza
3. jolajola81
4. aniolek82 - Oliwia
5. moniq1984 - Marysia
6. _Evelina_
7. moniczek

Chłopcy 🙂
1. aneczkare22 - Filip
2. malstep - Franek
3. madalena20 - Mikołaj
4. karolcia12345i -Wiktor
5. Justyna891 - Norbert

Justyna891
tylko się cieszyć, że nic nie bierzesz 😉
Ja teraz tylko witaminki 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mi też coraz bardziej niewygodnie spać 😞 bo dokuczają mi biodra uch,do tego jeszcze w nocy mąż kładzie smyka do nas bo marudzi to i miejsca malo...a dziś sie w nocy przebudziłam bo maleństwo buszowało po brzuchu nic sobie nie robiąc z tego że mamie chce się spać hihi 🤪

• Mamusia
_Evelina_ napisał(a):
Mi sie podobs Lena a moj maz sie uparl na Wiktorie i nie ma dyskusji 🙂 W sumie Wiktoria tez mi sie podoba bardzo. Smiesznie by bylo jakby 14 na polowkowym okazal sie ze to chlopiec 🙂 Dla chlopca nie mamy imienia zadnego za duzo sprzecznosci 🙂

14 kwietnia masz polówkowe? Ja też 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Justyna891 nie martw sie ja tez nic nie biore oprocz kwasu foliowego, no i teraz dostalam zelazo bo mi spadlo w morfologii. nie mialam od poczatku ciazy zadnych krwawien ani boli i modle sie zeby tak zostalo. martwi mnie tylko to ze co roku mialam zapalenie zatok wiosna..... ale mam nadzieje ze w tym roku mnie nie dopadnie... 🙂 🙂

malstep napisał(a):
Paninka napisał(a):
moniq1984 moj m. tez chcialby dac na imie dziewczynce maryska 😁 😁 😁 a chlopcu filip ( od tego co z konopii wyskoczyl) 🤪 🤪

ja jeśli lekarz się pomylił, (a coś ostatnio mam jakieś dziewne przeczucie że mam w brzuszku dziewczynkę,nie wiem dlaczego,wy też tak macie chociaż lekarz powiedział inaczej ) to dam na imię Rozalka 🙂 🙂Strasznie mi się to imię podoba 🙂 🙂

mi również podoba się bardzo Rozalka albo Antonina ( Tosia) ale nie przeforsuję tych imion 🤔

Dziekuje dziewczynki uspokoilyscie mnie 🙂 ja biore tylko witamniki Elevit dla ciezarnych. Dostalam od lekarza probke Prenatalu,wydaja mi sie lepsze,chociaz nie stawaja w gardle brrr 🥴 🤢 😮
W lipcu wesele u braciszka,troche mnie krepuje bo to juz bedzie 8 miesiac i zbytnio sobie nie poszaleje.
Zamowilam sukienke, moze sie w nia pozniej wcisne 😁 😁
http://moda.allegro.pl/modna-sukienka-kopertowa-dla-przyszlej-mamy-3401-i1513345882.html

• Mamusia
malstep napisał(a):
_Evelina_ napisał(a):
Mi sie podobs Lena a moj maz sie uparl na Wiktorie i nie ma dyskusji 🙂 W sumie Wiktoria tez mi sie podoba bardzo. Smiesznie by bylo jakby 14 na polowkowym okazal sie ze to chlopiec 🙂 Dla chlopca nie mamy imienia zadnego za duzo sprzecznosci 🙂

14 kwietnia masz polówkowe? Ja też 🙂 🙂 🙂

My tez chcemy dac Lena jak bedzie dziewczynka a jak chlopiec Demir 😁

• Mamusia
Justyna891 napisał(a):
Dziekuje dziewczynki uspokoilyscie mnie 🙂 ja biore tylko witamniki Elevit dla ciezarnych. Dostalam od lekarza probke Prenatalu,wydaja mi sie lepsze,chociaz nie stawaja w gardle brrr 🥴 🤢 😮
W lipcu wesele u braciszka,troche mnie krepuje bo to juz bedzie 8 miesiac i zbytnio sobie nie poszaleje.
http://moda.allegro.pl/modna-sukienka-kopertowa-dla-przyszlej-mamy-3401-i1513345882.html

Ładna ,ale mnie by w niej cycki wyszły ,że hoho,zazwyczaj w kopertowych wychodzą 😁 😁 😁

• Mamusia
moniczek napisał(a):
mi też coraz bardziej niewygodnie spać 😞 bo dokuczają mi biodra uch,do tego jeszcze w nocy mąż kładzie smyka do nas bo marudzi to i miejsca malo...a dziś sie w nocy przebudziłam bo maleństwo buszowało po brzuchu nic sobie nie robiąc z tego że mamie chce się spać hihi 🤪

Też własnie mnie bolą biodra i okolice brzucha 😞 Moze to przez pozycję ...sama nie wiem...

Ja czuję że bede mieć dziewczynkę...oczywiście poki co nie wiem bo dzidziuś nie chciał się ujawnić a kolejne usg mam dopiero 22 kwietnia, ale ja czuje że to dziewczynka.... Ja byłam pewna co do imienia zawsze chciałam żeby była Łucja bo unikalne...ale teraz doszła tez Liliana..mała Lili 🙂)) Co do imienia dla chłopczyka to nie mam pojęcia

Moniczek jeśli będzie dziewczynka to ja tez myślałam o Antoninie a jeśli chłopczyk to nie wiem czemu ale spodobały mi się 3imiona takie dosyć nietypowe bo: Ksawery, Gustaw (Gucio) i Leonard (Leo) jak Wam się podobają takie imiona? Spotkałyście kogoś kto takie imię nosił ??

Daniela napisał(a):
Moniczek jeśli będzie dziewczynka to ja tez myślałam o Antoninie a jeśli chłopczyk to nie wiem czemu ale spodobały mi się 3imiona takie dosyć nietypowe bo: Ksawery, Gustaw (Gucio) i Leonard (Leo) jak Wam się podobają takie imiona? Spotkałyście kogoś kto takie imię nosił ??

Moja koleżanka ma małego Leonka - fajny chłopczyk , będzie miał teraz 2 latka 🙂
No mi Tosia bardzo się podoba ale nikomu poza mną 😞,zresztą u nas zawsze było cieżko imiona wybrać 😮 dylemat do samego porodu.Dla chłopca podoba mi sie najbardziej Szymon ale mąż też nosem kręci - trudne zadanie hihi

• Mamusia
Justyna891 napisał(a):

Justyna ja mam 2 te sukienki kupilam sobie z miesiac temu, nie wiem czy one nadaja sie na wesele jest za kolano fajnie sie uklada, ale przy biuscie nie jest zszyta tylko zalozona i trzeba ciagle poprawiac chyba ze sobie ja zszyjesz ten material jest lejacy taki bardzo do ciala.

Ja w lipcu bede mama chrzestna i nie wiem czy dam rade, bo to bedzie 8 miesiac.

• Mamusia
Daniela napisał(a):

Wśród moich znajomych od ok. roku króluje Ksawery- już 4 znam 🙂 Mi się bardzo podoba, ale moje ukochane psisko wabiło się Xavier.... 😉
Leonard bardzo fajne, ale oprócz Coena nie znam żadnego 😉
Gustawa też żadnego nie znam.

Jola dobrze wiedziec..bede musiala zszyc.Eh najwyzej kupie inna, ta mi nie zginie 😁 jeszcze duzo czasu do lipca.wlasnie prawie wszystkie tego typu imprezy wypadaja w okresie lipiec-sierpien 😞 wtedy bedziemu juz duzze i ciezkie. Ale damy rade 😎

• Mamusia
malstep napisał(a):
ja mam dwa wesela w lipcu,póki co mam zamiar na nie iść,my z męzem nie przepuszczamy takich imprez 😁 😁 😁 choć tym razem zobaczymy jak to będzie 🙃 🙃 🙃

No tak, ale Ty masz termin 3 tygodnie później 😁