Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Lydzia... ważne, że zdrowe 🙂)) Paninka, ja też uważam, że książki są lepsze niż ich ekranizacje 🙂 Jak przeczytałam "PS Kocham Cię" a potem obejrzałam film, to byłam zdegustowana... strasznie zepsuli treść książki w ekranizacji i w ogóle w filmie nie było żadnego uczucia, w przeciwieństwie do książki..... Podobnie w przypadku Kodu Leonarda da Vinci i Aniołów i Demonów. filmy są okropne...

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
lydziaa84 gratuluje.

Ale mnie straszycie dziewczyny, ze niby moze okazac sie pozniej chlopiec myslalam ze to juz bardziej pewne....w polowkowym badaniu, ale widze ze nie..... 🤢 🤢 🤢

Lepiej w późniejszym badaniu niż przy porodzie 🙂

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
lydziaa84 gratuluje.

Ale mnie straszycie dziewczyny, ze niby moze okazac sie pozniej chlopiec myslalam ze to juz bardziej pewne....w polowkowym badaniu, ale widze ze nie..... 🤢 🤢 🤢

ja juz pisalam o mojej kuzynce, caly czas miala miec dziewczynke, dwa tyg przed porodem na ostatnim usg wyszlo ze to chlopiec. i tak krystianek pierwsze 3 miesiace na rozowo byl ubrany 😁 😁 dlatego niby ciesze sie ze to dziewczynka ale dopuszczam mysl ze jednak bede musiala na wszelki wypadek imie dla chlopca tez miec przygotowane 😁 😁

• Mamusia
no sama ciekawa jestem- zobaczymy co powie mój gin w 28tc. Ale szczerze to już się nastawiam na córeczkę 🙂 Uśmialiśmy się u lekarza, bo jak pokazywał buźkę, to zasłaniała się łapkami i ziewała- stwierdziłam, że spanie ma po mamie skoro o 10:30 jeszcze ziewa 🙂 No i kolejna sprawa przemawiająca za dziewczynką- miała nogę na nogę założoną hehe
Co do obiadku ja też dziś ruskie miałam 🙂

• Mamusia
Lydziaa- gratuluję zdrowego Maluszka 🙂

Jedno mnie frapuje...skoro lekarz stwierdził, że dziewczynka to jak jej mogą zstąpić jąderka? 😁 😁
Bo jeśli stwierdził, że to dziewczynka, to albo widział wargi sromowe, albo widział, że nie ma siusiaka i moszny. Więc skąd mają się nagle pojawić jajka? 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Pati123 napisał(a):
Marta kto jak kto, ale Ty? hmmm nie podejrzewałam Cię o skłonności do złych humorów 🙂
No widzisz Pati, i mnie się zdarza. Byłam wczoraj na zebraniu, Emilka idzie do pierwszej komunii. I poprostu się załamałam, najpierw księdzem, a później podejściem rodziców. Jedni i drudzy są żałośni.

Marta ja przechodziłam to rok temu. To jakaś katastrofa...

• Mamusia
Mojej koleżanki z pracy synek chodzi do 1 klasy szkoły podstawowej i ksiądz na religii im puszcza filmy typu niemy krzyk (to chyba bardziej 1 liceum, no gimnazjum może) i dzieciak budzi się z krzykiem w nocy i boi się zasnąć bez zapalonego światła 😮 koleżanka się zastanawia czy go wogóle nie wypisać z tej religii. Tylko wtedy nie wiadomo jak to z komunią będzie.