Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Anya, Joan84, malstep, aneczkare22, lydziaa84, existence, k8_online

podajcie mi swoje imiona!!!!

A może, Wy dziewczyny wiecie jak wymienione powyżej dziewczyny mają na imię???

madalena20 napisał(a):
siehankowa ale nie masz na dzień dzisiejszy wybranych imion dla dziewczynki i dla chłopca gdyby się potem okazała na 100 % płec ????

tzn. mamy kilka opcji, ale jeszcze nie wybraliśmy tak na 100% 🙂

madalena20 napisał(a):
Anya, Joan84, malstep, aneczkare22, lydziaa84, existence, k8_online

podajcie mi swoje imiona!!!!

A może, Wy dziewczyny wiecie jak wymienione powyżej dziewczyny mają na imię???

o ile dobrze pamiętam malstep ma na imie Malwina 🙂
lydzia - Katarzyna 🙂
aneczkare i anya podejrzewam, że to Anie 😉

• Mamusia
Ja spadam już zgaga i bolący język to za wiele......Przy płukaniu buzi szałwią mało się nie popawiowałam 😮 😮 😮 😮 jestem umordowana na maksa tym brakiem możliwości mówienia i jeszcze wracającą papryką z surówki obiadowej 😞
DOBRANOC MAMUŚKI I CÓRUNIE I SYNUŚKI

• Mamusia
Diviana gratuluję zdrowej córci 🙂 a myślałam że cię przeszmuglujemy na stronę chłopców 😜
Magdalena nie mogę się doczekać niespodzianki 🙂

a na koniec chcę powiedzieć że to chyba nie jest moj dzień bo najpierw prąd u dentysty teraz wróciłam ze spaceru z psem chyba ze złamanym palcem 😞 jakiś wilczur się na mojego psiaka rzucił a ja chciałam rozdzielić psy by nic się im nie stało (tzn. mojemu bo to straszna boi pupa jest) a sama upadłam i teraz prawą ręką nie mogę ruszać 🤢 dobrze że jestem leworęczna

Martusia -dziekuje za info.Ciesze się z twoją córcia wszystko dobrze.To o czym mi pisałaś to ja miałam robione te wszystkie badania teraz na tym USG,miałam badane serduszko i układ moczowy.Pan doktor tylko wspomniał,ze trzeba się przyglądac czy mały bedzie przybierał na wadze,na razie wazy 539 g i jego wszystkie wymiary sa tak większe niż tydzień ciąży 😆
No ale zobaczymy co powie moja pani doktor.

Diviana napisał(a):
Mapa ja też myślałam, że to chłopiec szczególnie, że na ostatnim usg lekarz powiedział że coś tam dynda między nogami ale za wcześnie stwierdzać, więc ja się nastawiłam bardzo a tu dziewuszka. no nic będzie Alicja 🙂

gratuluję córci 🙂

Aneczka ja tez te wszystkie badania miałam robione dwa tygodnie temu na połówkowym. On i tak mnie wysłał do weryfikacji. W sumie może dobrze, bo pooglądałam Juleczkę 🙂

Pati123 napisał(a):
shienkowa mogą być rozbieżności 🙂 Ostatnio gdzieś czytałam,żeby się nie denerwować jak główka inny tydzień, kość udowa inny, a brzuszek malucha jeszcze inny...

dzięki Pati 🙂 w sumie u naszego bejbika różnice nie są duże - bo w sumie nie przekraczają tygodnia, większośc wymiarów sie pokrywa, ale wolałam się upewnić 😉 w sumie to pytałam lekarza i on mówił, że i tak z tych pomiarów wylicza się mniej więcej średnią... i że na 100% wszystko jest ok, ale same wiecie jak to jest 😜