Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Kurczę, coś się pogubiłam w tych stronach. Zalogowałam się i ostatnia strona stała się pierwszą 🤢
Dzień dobry wszystkim, wy mnie jeszcze nie znacie, a ja was i owszem. Pozdrawiam wszystkie mamusie i zawartości brzuszków

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Pati Hihihi ja też nie miałam jeszcze nigdy takiego jak teraz, bo mam ogólnie figurę klepsydry, cycek duży, wąska w pasie i dupsko duże heheheh No śmiesznie by było jakby Cię przeważył 😁 ja się tak zastanawiam jak to będzie w 9 m-cu i to w środku lata, będziemy chodzić z taczkami przed sobą 🙂 🙂 🙂
marta-lion No taka ceratka do przewijania to przydatna może być. Zobaczę jak to będzie bo może w ogóle się obejdę bez tych podkładów. Wyjdzie w praniu wszystko 🙂

Andzelika napisał(a):
Jak się ustawia te paseczki takie na dole ? Nie potrafię tego znaleźć ..
Musisz najpierw stworzyć sobie suwaczek np. na stronie babyboom.pl. Potem edytując swój profil wkleić tzw bbc code w podpisie forum.

A ja sie pogubiłam, co która pisała, zmieniłyście fotki w awatarach i was nie poznaję 🙂 🙂 jo-aneczka, bo po zalogowaniu właśnie tak się przerzuca, że ostatnia strona jest pierwszą. Jak kiedyś mnie wylogowało to się też zdziwiłam 🙂

karolcia12345i napisał(a):
marta-lion No taka ceratka do przewijania to przydatna może być. Zobaczę jak to będzie bo może w ogóle się obejdę bez tych podkładów. Wyjdzie w praniu wszystko 🙂
Ja kupiłam takie tylko 2. Przydawały się wiesz u mamy, czy u lekarza czasem. Albo w salonie na kanapie, jak mi się nie chciało leciec do sypialni na przewijak 🙂

Siehankowa co takie malutkie foto dałaś 😁 😁

Madalena ja nowe zdjęcie dam w avatar za chwilę więc możesz je wstawić na stronę 🙂 Czy mam ci na pocztę podesłać?
No i witam nowe mamusie

Daniela napisał(a):
Siehankowa co takie malutkie foto dałaś 😁 😁

Madalena ja nowe zdjęcie dam w avatar za chwilę więc możesz je wstawić na stronę 🙂 Czy mam ci na pocztę podesłać?
No i witam nowe mamusie

no właśnie sama nie wiem co takie malutkie 😜 cos musiałam namieszać, zaraz spróbuje raz jeszcze 😉

marta-lion Faktycznie w takich sytuacjach może to być potrzebne. Chociaż u mnie to tylko ten lekarz by pasował hehehe 🙂: 🙂 bo salon jest jednocześnie pokojem dziecięcym 🙂 🙂 a mama mieszka z nami 😁 ale w odwiedziny po rodzinie i po koleżankach to na pewno będziemy łazić i wtedy jak najbardziej się przyda, żeby im kanap kupkami nie brudzić bo nas więcej nie zaproszą 🙂

madalena20 napisał(a):
Daniela mogę wziąć z awatara ale rozdzielczość jest słabiutka i zdjęcie będzie malutkie i nie wyraźne.

Madalena w takim razie tu link http://img233.imageshack.us/img233/1816/gabrysiaiantonika.jpg

ja jestem jak najbardziej za ceratkami do łóżeczka. Mam już kilkuletnią córę i pamiętam, że jak uczyliśmy ją spać bez pampersów były jak znalazł. A początkowo, tak jak pisze MARTA- LION przydają się w awaryjnych sytuacjach.
Ja polecam takie z froty podgumowanej

• Mamusia
karolcia12345i napisał(a):
Pati Hihihi ja też nie miałam jeszcze nigdy takiego jak teraz, bo mam ogólnie figurę klepsydry, cycek duży, wąska w pasie i dupsko duże heheheh No śmiesznie by było jakby Cię przeważył 😁 ja się tak zastanawiam jak to będzie w 9 m-cu i to w środku lata, będziemy chodzić z taczkami przed sobą 🙂 🙂 🙂

a mnie juz czasem przewaza 😁 😁 😁 jak np buty zakladam i sie nie przytrzymam czegos to lece na twarz 😁 😁 😁