Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
znów zaglądam na chwilkę- wyniki odebrałam, jutro zobaczymy czy wszystko ok 🙂
dzięki za dobre słowa dziewczyny, poleżałam i jest mi trochę lepiej, tylko od tego kataru głowa mi pęka:/
Foga- dobrze, że u Ciebie już lepiej.
Witam nową mamusię- jak nie chcesz się dowiedzieć co będziesz miała to na forum mamy naszą wróżkę o dość dobrej skuteczności 😉
Paninka ty chyba pisałaś o bodach z pepco- ja kupiłam jedną parę i wydaje się być ok. Ubrania tam mają często bardzo ładne- koleżanka dla swojego małego robi tam zakupy i raczej nie narzeka. Pewnie nie są tak dobre jak firmowe, ale takie maluchy prędko rosną i na pewno nie zdążą zniszczyć 🙂
Mam jeszcze pytanko- widziałyście może wózek jedo fioletowy?

marta-lion napisał(a):
Agusia ja nie mogę bo od początku ciąża zagrożona, ale wiem, że tu dziewczyny chodzą i sobie chwalą.:
Mi też przez dłuższy czas ginka nie pozwalała... ale teraz już bym mogła... Bardzo chciałam chodzić na aqua aerobik, ale miałam już jakiś stan zapalny, więc wolę nie ryzykować... Znalazłam teraz jogę i może na to będę chodzić... tylko jak już mam iść, to nie moge się zmobilizować ;-)

marta-lion napisał(a):
Agusia ja nie mogę bo od początku ciąża zagrożona, ale wiem, że tu dziewczyny chodzą i sobie chwalą.

Madalena hmmm.... Wiesz sztuka wymaga czasu hihi 😁 😁 😁

Ok będę cierpliwa myślę, że do mojej 100- dniówki zdążycie z sesjami 🙂

agusiakowalczyk napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Agusia ja nie mogę bo od początku ciąża zagrożona, ale wiem, że tu dziewczyny chodzą i sobie chwalą.:
Mi też przez dłuższy czas ginka nie pozwalała... ale teraz już bym mogła... Bardzo chciałam chodzić na aqua aerobik, ale miałam już jakiś stan zapalny, więc wolę nie ryzykować... Znalazłam teraz jogę i może na to będę chodzić... tylko jak już mam iść, to nie moge się zmobilizować ;-)
Ja mam to wszystko z Majeczką w domu. A jak Emilka ze szkoły wraca to już mega fitness 🤪 🤪 🤪

agusiakowalczyk napisał(a):

mapa a to Twój pierwszy, czy kolejny dzidziuś? Podobno przy pierwszym później się wyczuwa ruchy... Chyba, że ktoś jest bardzo szczupły... Ja to jestem taka średnia i chyba mało wrażliwa ;-)

pierwszy 🙂

madalena20
może jeszcze w Twojej niespodziance by zamieścić namiary na nas,
np maile i numer telefonu 🙂
Oczywiście dla chętnych 🙂

lydziaa84 napisał(a):
Jeśli piszesz o takim filetowym- fioletowym to chyba Jedo takich nie ma. Jedynie kolor 194 jest najbardziej fioletowy.

lydziaa84 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
Jeśli piszesz o takim filetowym- fioletowym to chyba Jedo takich nie ma. Jedynie kolor 194 jest najbardziej fioletowy.

no 194- ale najbardziej fioletowy to nie fioletowy?
No chyba takich jak np coneco to jedo nie ma.

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):

chodzi mi dokładnie o ten model 194, na zdjęciu wygląda jak by był śliwkowy, tylko nie wiem w jakim kolorze są te paski? Jaśniejszy fiolet? właśnie mi się odmieniło i zamiast szarego wolała by tem

lydziaa84 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):

chodzi mi dokładnie o ten model 194, na zdjęciu wygląda jak by był śliwkowy, tylko nie wiem w jakim kolorze są te paski? Jaśniejszy fiolet? właśnie mi się odmieniło i zamiast szarego wolała by tem
PROSZĘ BARDZO
KOLOR 194 Jagodowy z jasnymi fioletowymi wstawkami (jasne fioletowe wstawki skóropodobne), wnętrze szare we wzorki
Tutaj masz link do aukcji, oni trochę opisują kolory http://all...i1556704438.html

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):

PROSZĘ BARDZO
KOLOR 194 Jagodowy z jasnymi fioletowymi wstawkami (jasne fioletowe wstawki skóropodobne), wnętrze szare we wzorki

Wielkie dzięki marta- lion na Ciebie zawsze można liczyć 🙂

lydziaa84 na ten katar cieknący to polecam Ci kropelki homeopatyczne Euphorbium S mi bardzo pomogły a kupiłam je dzięki dobrej radzie, którejś z dziewczyn z forum ale przepraszam Cię mój Dobry Aniele nie pamiętam która to z dziewczyn. 😜

Pati123 napisał(a):
madalena
ale ja nie przypominam sobie,żebym brzusio wklejała na forum, na 99% to czyjś inny 🙂 Mam od kilku miesięcy nienaładowany aparat 🙂 więc to raczej niemożliwe 🙂

Ojej to jak to się stało!!!! Hmmmmmmm wiesz ja tyle tego forum prześledziłam musiałam coś pomylić. Upssss ale kiszka!!!! noooooo tak do dwa zdjęcia należą do moniczki

A jeśli chcecie to oczywiście ja jestem otwarta na wasze propozycje modernizacji i upiększania naszej stronki 🙂 Wręcz liczę na to, że mi pomożecie ją rozwijać. Sprawi mi to jeszcze większą frajdę w jej tworzeniu. 🙂