Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
lydziaa84 napisał(a):
znów zaglądam na chwilkę- wyniki odebrałam, jutro zobaczymy czy wszystko ok 🙂
dzięki za dobre słowa dziewczyny, poleżałam i jest mi trochę lepiej, tylko od tego kataru głowa mi pęka:/
Foga- dobrze, że u Ciebie już lepiej.
Witam nową mamusię- jak nie chcesz się dowiedzieć co będziesz miała to na forum mamy naszą wróżkę o dość dobrej skuteczności 😉
Paninka ty chyba pisałaś o bodach z pepco- ja kupiłam jedną parę i wydaje się być ok. Ubrania tam mają często bardzo ładne- koleżanka dla swojego małego robi tam zakupy i raczej nie narzeka. Pewnie nie są tak dobre jak firmowe, ale takie maluchy prędko rosną i na pewno nie zdążą zniszczyć 🙂
Mam jeszcze pytanko- widziałyście może wózek jedo fioletowy?

ja nie mam jakiegos cisnienia zeby kupowac firmowe ciuszki, ktore zaloze raz albo dwa i beda za male... wolalabym te pieniazki zainwestowac w co innego... dolozyc do wozka np. ja na razie tylko sie rozgladam bo musze od kuzynki przywiezc (4 pudla mi juz naszykowala) i ciotka mojego m. tez ma cos dac po wnusiu.... wiec nie wiem czy wogole cos mi bedzie jeszcze potrzebne 😁 😁 😁 ale poogladac zawsze moge...

aneczkare22 napisał(a):
co sadzicie o wózkach z firmy tako??

Mi się bardzo podobają na zdjęciach internetowych i dwie mamusie mi go polecały 🙂
Ale podobno trzeba zobaczyć na własne oczy i podotykać 😉

Sabcia Byłam prawie zdecydowana na szpital 2, ale moja lekarka mi poleciła MSWiA, pozbierałam opinie o tym oddziale i raczej na 99,9% pojadę do MSWiA. Słyszałam że w dwójce się opiekują dobrze przy porodzie ale później jakoś rzadko zaglądają. W MSWiA jest kameralnie i opieka bardzo fajna zarówno nad rodzącą jak i nad maluchem. Jeszcze pojedziemy z mężem obejrzeć na żywo oddział i popytać położne co i jak i pewnie tam się skierujemy jak się zacznie akcja 🙂

• Mamusia
agusiakowalczyk mój brzuszek http://s1194.photobucket.com/albums/aa375/Crazzzyyy/
Dziewczyny ALE JESTEM WŚCIEKŁĄ!! Uderzam piorunami ze złosci!! Właśnie gadal mój mąż z "ukochaną" teściowa ja myję zęby w łazience a ta do niego mówi " a jak Ewa?Jak ciąza? tam to żyje? czuje ruchy?" NO KUR...MAĆ WY SOBIE WYOBRAZACIE?! CO ZA JĘDZA!! ja normalnie zamarłam!!
Ps. Pati zobaczysz już będzie z gorki 😉

Ale się kolorowo zrobiło na naszej stronie www 🙂 udało mi się znaleźć zdjęcia brzuszków z forum wymienionych osób:
1.Katarzyny(lydziaa84) "zdjęcie jedno z pierwszych"
2.Katarzyny(lydziaa84) "zdjęcie z 11.03.2011r."
3.Agnieszki (Inez) "zdjęcie z 11,03,2011r."
4.Moniki (moniczek) "zdjęcie z 15,03,2011r."
5.Moniki (moniczek) "zdjęcie z 24,03,2011r."
6.Malwiny (malstep) "zdjęcie z 29,03,2011r."
7.Pauliny(Paninka) "zdjęcie z 29,03,2011r."
8.Ewy (Crazzzyyy) "zdjęcie z dnia 29,03,2011r."

Czekam na inne zdjęcia mój e-mail: [email protected]

• Mamusia
Witam nową mamusię - Agusię 😉
Czwarta już koleżanka ze stolicy 😉 Z jakiej części Warszawy jesteś? I mam pytanie gdzie znalazłaś ta jogę. Ja coraz częściej myślę by się gdzieś zapisać ale brak mi motywacji... DObrze że do nas trafiłaś 😉

Magdalena twoja niespodzianka jest coraz bardziej intrygująca!!!!!!!! Foteczki... hmmmm... może jutro uruchomię kreatywność moich córeczek i coś Ci podeślę 😉

Ja zjadłam dwie miseczki zupki pomidorowej 😉 Garderoba mnie pokonała 😁 😁 😁 😁 😁 więc chińczyka nie było! 😁 😁 😁 😁 😁

Miłego wieczorku!

Crazzzyyy wrrrrrrr ale masz teściówkę!!!! Szkoda gadać. Prawdziwa jędza. 😠
Ale nie przejmuj się masz NAS!!!! My ci wynagrodzimy tą stratę.

Zaserwuj jej to :
http://smieszne.biz/images/upload/14763963144.jpg

Madalena a to mój brzusio z tej soboty 🙂
http://img684.imageshack.us/img684/427/brzusio.jpg

Witam nową mamusię

My dzisiaj zjadłyśmy niezdrową knyszę i popiłyśmy później colą 😮 😮 🤨

madalena20 napisał(a):
Daniela Twój brzusio już zaszczycił grono innych na stronie www 🙂

🤪 dzięki 🙂 też się nie mogę doczekać niespodzianki 🙂 Oj Madalena ale nas trzymasz w napięciu 🙃

marta-lion napisał(a):
Hehe Madalena wysłałam zdjecie z dziś. Aż sobie chyba wstawię w avatar 🙂
Jak chcesz bardziej normalne daj znać 🙂
Hehe tylko nie podpisałam się marta-lion 🙂

Ale świetny brzusio 🙂 Mjodzio!!!!!!!!!!! Fotograf ma oko 🤪 🤪

• Mamusia
Witam wszystkie mamusie 🙂 Kupiłam dziś łóżeczko, materacyk i pościel, z pościelą nie mogłam się zdecydować bo podobała mi się taka z Kubusiem Puchatkiem, ale oczywiście droga jak nie wiem co, no i po jakims czasie moich rozmyślań mój mężuś powiedział żebyśmy ją kupili bo chyba na 2 lata i tak starczy, więć ją kupiłam i teraz patrze sobie na te moje zakupy i nie mogę sie doczekać aż złożymy to łóżeczko, ale jeszcze poczekamy po bo co ma się kurzyć 🙂

Cześć !!! Nadrobiłam zaległości w końcu 🙂 🙂 brzuszki fantastyczne, pod wieczór wkleję swój i prześlę Ci magdalena20 jak dam radę bo coś mi się mail blokuje 🙂 Nie wytrzymam z ciekawości. Myslę że to co tworzysz będzie super.
Nadrabiałam zaległosci i jak przeczytałam o tych poronieniach to brzuch mnie rozbolał z nerwów, śniło mi się że odszedł mi czop i wody odeszły a ja rycząca dzwoniłam do lekarza, jak się obudziłam to cała mokra byłam, a dzisiaj piszecie że to kogoś na prawdę spotkało. To straszne ile ludzi chce dziecka a los tak układa życie. Ja osobiście jestem słaba psychicznie jeśli chodzi o takie wydarzenia i chyba nie dałabym sobie rady ze sobą.
Aż zaczęłam pukać do Wiktorka i mi zaraz odpukuje - to się poczułam bezpieczniejsza 🙂 🙂