Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Daniela napisał(a):
madalena20 napisał(a):
Daniela mogę wziąć z awatara ale rozdzielczość jest słabiutka i zdjęcie będzie malutkie i nie wyraźne.

Madalena w takim razie tu link http://img233.imageshack.us/img233/1816/gabrysiaiantonika.jpg

Daniela, słodkie zdjęcie 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

karolcia12345i napisał(a):
siehankowa o ile dobrze widzę to chyba ładuje kciuka do buziaczka 🙂

nooo 😁 też mi sie tak wydaje 🙂 a najlepsze, że jak bylismy ostatnio na USG, to maleństwo miało czkawke 😁 i tak fajnie było widać na monitorze jak czka 😁 😁 😁 mój M. nie mógł się napatrzeć 🙂

siehankowa super !!! my tez takie jedno mamy z kciukiem ale jak był mniejszy 🙂 Z ta czkawką to musiało zabawnie wyglądać 🙂 Nasz się tak wiercił ostatnio że tylko pisiaka pokazywał i uciekał zaraz i mam rozmazane foto główki i kręgosługa ale baaaardzo niewyraźne.

Andzelika napisał(a):
W 3D/4D to już na 100% płeć widać? Ile wynosi koszt takiej wizyty, bo z tego co mi wiadomo to 250 zł, aczkolwiek nie wiem czy jestem dobrze poinformowana 😜

ja za 3d/4d będę płaciła 200zł - w Świdnicy. Ale ceny ogólnie są różne - zależy od miejscowości .

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
W 3D/4D to już na 100% płeć widać? Ile wynosi koszt takiej wizyty, bo z tego co mi wiadomo to 250 zł, aczkolwiek nie wiem czy jestem dobrze poinformowana 😜

chyba nie do końca na 100 % płeć widać,ja choć już wcześniej dowiedziałam się że będzie chłopiec,to na tym wczorajszym USG 4D,Franek tak się chował że lekarz płci nie widział 🙂 🙂 🙂

Andzelika napisał(a):

Andżelika to zależy jak dzidzia się ułoży!!!! U mnie fika ciągle koziołki 🙂 i trudno jest uchwycić pleć.
Lekarz ciągle nie jest pewny. U nas kosztuje 150 zł.

malstep Ja byłam ostatnio na normalnym i nic nie było widać, teraz czekam na 3D aby się w końcu dowiedzieć co będzie, a myślałam właśnie, że na 3D widać wszystko. No się myliłam. A co do ceny to tak myślałam, że się waha.

Andzelika napisał(a):
Podobno dziewczynki się chowają 🙂 🙂 😁 U mnie też się schowało, ale jakoś nie wierze za bardzo w takie zabobony 😜

Mi sąsiadka też tak przepowiadała, że jak się tak chowa i nie pokazuje to na pewno dziewczynka bo dziewczynki są wstydliwe 🙂 hihihih ale to przecież nie reguła 🙂

Dla dziewczynki Zuzka, a dla chłopca chyba Filipek, chodź za bardzo to imię nie przypada do gustu tatusiowi (jakieś skojarzenia 😁) Mi moja położna na uszko powiedziała, że chłopiec, a teściowa też położna, że dziewczynka;p Już sama nie wiem..

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Podobno dziewczynki się chowają 🙂 🙂 😁 U mnie też się schowało, ale jakoś nie wierze za bardzo w takie zabobony 😜

Mi sąsiadka też tak przepowiadała, że jak się tak chowa i nie pokazuje to na pewno dziewczynka bo dziewczynki są wstydliwe 🙂 hihihih ale to przecież nie reguła 🙂

Ewentualnie pozostaje wiara we wróżby wrózki Eleezy 😁 😁 😁 😁 😁

Eleeza napisał(a):
madalena20 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Ewentualnie pozostaje wiara we wróżby wrózki Eleezy 😁 😁 😁 😁 😁
No mojej ulubionej hehehe 🤪 🤪 🤪

Obiecałam że wieczorkiem wkleję foto i wklejam, mama mi zrobiła 🙂
Tylko brzusio na fotkach jakiś taki mniejszy - obydwie tak stwierdziłyśmy 🙂
24 tydzień
[URL=http://img847.imageshack.us/i/11042011069.jpg/][IMG]http://img847.imageshack.us/img847/763/11042011069.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]