Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Eleeza zrób zdjęcie gołego brzuszka to przestaną narzekać 🙂

Ja mam po prostu jeszcze mały brzuszek, a goły wygląda jak mały tłuścioszek a nie jak ciążowy 😁 😁 😁
Kobiety w mojej rodzinie tak mają, że dopiero w 6. tym miesiącu brzuszek zaczyna powoli wyglądać jak ciążowy a wcześniej jak by trochę przytyły w brzuchu.

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
Eleeza napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Eleeza napisał(a):
Jolajola- jak wciągnęłam? 😁 😁 😁 😁 Po prostu się wyprostowałam 😁 😁

no to masz brzuszek rowno z piersiami 😜 😜 😜
no takie mam wrazenie po tej fotce 🙂

bluzka jest na mnie za ciasna w biuście i jakoś tak to faktycznie dziwnie wygląda na zdjęciu 😁

zeby cie piersi nie bolaby, bo musisz dzidziusia jeszcze nimi wykarmic 😁 😁 😁

Spoko, dam radę 😁

jolajola81 Mi u fryzjera też szalał, z tym że cały czas nawet przy myciu hehehe fryzjer mnie namawiał na dekoloryzację ale ja przy obcinaniu już nie mogłam wysiedzieć, a tak 4-5 godzin bym musiała, chyba że bym się na podłodze położyła hehehehe

• Mamusia
O jej zanim was doczytałam to godzina minęła, ja dopiero z pracy wróciłam i trochę padnięta jestem, a na szkoleniu Alicja takie kopniaki mi serwowała, nie wiem czy jej się temat nie podobał czy może że mama do pracy wraca 🙂 wszyscy jak mnie dziś zobaczyli po 2 tygodniach mówili jaka to duża jestem i jaki mam wielki brzusiol 🙂
Witam nowe mamusie 😆

• Mamusia
karolcia12345i napisał(a):
jolajola81 Mi u fryzjera też szalał, z tym że cały czas nawet przy myciu hehehe fryzjer mnie namawiał na dekoloryzację ale ja przy obcinaniu już nie mogłam wysiedzieć, a tak 4-5 godzin bym musiała, chyba że bym się na podłodze położyła hehehehe

Ja dzis poszlam o 12 a wrocilam o 16 ale wytrzymalam jakos moze dlatego ze zmienialam miejsca i bylam sama wiec moglam tez pogadac z moja fryzjerka 🙂 a moj dzidzius odezwal sie dopiero przy suszeniu wlosow.

jolajola81 To fajnie, że dałaś radę. Mi kręgosłup wysiadał i te kopniaki,no i niesamowite parcie na pęcherz. Ostatnio się zastanawiałam po co ja w ogóle w kibelka schodzę, powinnam tam zamieszkać hehehe

Eleeza napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Eleeza napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Oj Jola dziękuję 🙂

Eleeza poczekaj jeszcze trzy miesiace a w kadrze sie nie zmieści 🙂

Oby 😁
Hehe ja ci to mówię.

Będziesz moją brzuchową wróżką 😁 😁 😁

No to dogadały się dwie wróżki hihihi 🙂

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
karolcia12345i napisał(a):

Ja dzis poszlam o 12 a wrocilam o 16 ale wytrzymalam jakos moze dlatego ze zmienialam miejsca i bylam sama wiec moglam tez pogadac z moja fryzjerka 🙂 a moj dzidzius odezwal sie dopiero przy suszeniu wlosow.

a mój Franek jak się odezwał kilka dni temu tak daje czadu codziennie,i to co raz mocniej 🤪 🤪 🤪
a dziś to cały dzień mnie kopie,a tak się stresowałam jak go nie czułam 🥴

Eleeza napisał(a):
Madalena- mój Ci podeślę jak trochę podrośnie....oby tylko zdążył do czasu ujawnienia niespodzianki... 🥴

Eleeza nie martw się tym. Przecież nawet jak ujawnię to niespodziankową stronę www 🙂 to i tak dalej będę ją udoskonalać.

• Mamusia
Witajcie Andzelika i jo-aneczka.

kurcze powiem że szalejecie 4h i 25 stron kurcze ja od kompa nie będę chyba odchodziła 😜

dziewczyny śliczne brzuszki ja jutro z pracy pożycze aparat (mój się popsuł) i porobie foty 🤪

kurcze tyle miałam do napisania a teraz zaćmienie jak sobie przypomnę to napiszę 🙂

Dzięki dziewczyny za miłe słowa 🙂

Siehankowa naprawdę szczuplutka jesteś 🙂 i masz ładny zgrabny brzusio 🙂
Karolcia twój również jest uroczy 🙂

Moja niunia na usg połówkowym to ułożyła mi się prawie na pęcherzu, strasznie nisko siedziała i dr.trochę mi na brzuch naciskał żeby ją sprowokować do ruchów co by płeć podejrzeć. Mój mąż to zwiedziony był jak usłyszał że cipka a nie siusiak. Trzy baby w domu a on jeden 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
Troszkę takie wkręcające jest to forum 😁 😁 😁 😁 😜 😜 😜

troszkę to mało powiedziane zobaczysz 🙂 a jak przyjdzie Ci do nadrobienia 60 stron to nie będziesz odchodziła od kompa 😉 😜

Troszkę 🙂 🙂 jak zaczniesz to nie idzie skończyć, bo ciekawość zżera co tam u dziewczyn słychać. No i bezwzględna pomoc w zakupach i problemach zdrowotnych 🙂 🙂 🙂

A klamka już zapadła wielkie ujawnienie NIESPODZIANKI nastąpi w tą niedzielę. Musimy ustalić jakąś godzinkę żeby żadna z was nie była smutna że zobaczyła ją jako ostatnia 🙂