Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 jolajola Kupuj żółte,białe i zielone to pasuje i do chłopca i dziewczynki 🙂 Zaczęłam robić sweterek na drutach jak zaszłam w ciąże i kupiłam właśnie jasno-zieloną wełnę i białe serduszka wyrobiłam, okazalo sie ze mamy chlopca i sweterek i tak bedzie pasować 🙂 🙂 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Eleeza widzę, że jesteś na forum. Czekamy na Twoje zdjęcie buziaczka 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 ja tez słyszałam o oliwce,że lepiej nie samrowac dzidziusia.Ja nie jestem na nią uczuloona i po kapieli sie tylko nia smaruje 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Pati123 Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Agnie-szka napisał(a):Dzięki Dziewczyny 🙂 muszę się przestawić, bo inaczej to Forum wygląda jak się zalogowałam tzn. inna kolejność pojawiania się postów 😉 ja jestem od początku na L4, krwiak, zła biochemia, amniopunkcja, miękka szyjka i tak sobie od stycznia leże ( dlatego gorąco ściskam Pati) ale teraz samopoczucie super tylko na leżąco 😜 Witam Agnie-szka 🙂 Myślałam,że tylko ja miałam takie perypetie i bez przerwy tylko mnie coś nęka, dziewczyny momentami miały dość mojego marudzenia i użalania się oraz złych scenariuszy, które wymyślałam sama, ale Ty za pewne mnie rozumiesz bo też widzę,że nie miałaś lekko i cały czas miałaś jakieś dziwne niestworzone historie... Ja mam znów podwyższone leukocyty i obawiam się,że już za miesiąc nie obędzie się jak teraz bez szpitala...ale póki co święta więc się nie zadręczam do przodu.. A powiedz mi Agnie-szka jak Twój lekarz rozwiązał sprawę miękkiej szyjki/? i co to znaczy zła biochemia? I jak ją leczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Agnie-szka Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 z Maluszkiem wszystko ok, kopie coraz mocniej i dobrze się rozwija- będę miała dziewczynkę -Emilię- po amniopunkcji już wiem na 100% ku lekkiemu rozczarowaniu mojego męża bo w domu mamy 4-letnia Natalkę 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Eleeza Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Jola- doświadczony lekarz raczej się nie myli 🙂 Dopytaj na kolejnym usg, ja tak robię i to już chyba zaczęło lekko wkurzać moją ginekolog 😁 😁 😁 Madalena- szukam fotki, ale ostatnie w miarę ciekawe to te ślubne, na których jestem z mężem. Praktycznie nie mam aktualnych zdjęć, na których jestem sama....ale coś wymyślę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Eleeza wytnij się z któregoś 😉 Dziewczynki ja na razie zmykam na zakupy obiadkowe 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 dziewczyny lepszy jest kocyk dla maluszka z polaru czy z mikrofibry?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia jolajola81 Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 karolcia12345i napisał(a):jolajola Kupuj żółte,białe i zielone to pasuje i do chłopca i dziewczynki 🙂 Zaczęłam robić sweterek na drutach jak zaszłam w ciąże i kupiłam właśnie jasno-zieloną wełnę i białe serduszka wyrobiłam, okazalo sie ze mamy chlopca i sweterek i tak bedzie pasować 🙂 🙂 🙂 A morelowy kolor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Również uciekam ,bo miałam isć na spacer z jakąś godzinę temu 🙂 pogoda cudna i trzeba to wykorzystac 🙂 papapapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Eleeza Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Może znajdę moje fotki z przygotowań do wieczoru panieńskiego... wyuzdane z króliczymi uszami 😁 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 jolajola morelowy to jakos mi osobiscie bardziej do dziewczynki pasuje 🙂 🙂 ale pomaranczowy juz do chlopca i dziewczynki 🙂 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Agnie-szka Witam Cię u nas na forum. :P I jednocześnie zapraszam na naszą stronę : www.sierpnioweczki2011.npx.pl zarejestruj się to będziesz mogła korzystać z wszystkich dobrodziejstw jakie nam brzusiom oferuje. Aaaa i prześlij mi jakieś zdjęcie swoje i swojego brzuszka to wstawię je do galerii właśnie na wspomnianej stronie www. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Eleeza Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 karolcia12345i napisał(a):jolajola morelowy to jakos mi osobiscie bardziej do dziewczynki pasuje 🙂 🙂 ale pomaranczowy juz do chlopca i dziewczynki 🙂 🙂 A morelowy to nie to samo co pomarańczowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Agnie-szka Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Pati, bronię się przed szwem ale jak się szyjka skróci to nie będę miała wyjścia, na razie jest tylko miękka więc mam leżeć i nie dopuścić do bakterii czyli Lacibios Femina a na dół czopki, biorę 2x Duphaston, 2x Magnez, Żelazo, witaminy, i jak boli brzuch to nospę a jak już jest żle to mam Relanium 🙂 ale powiało Apteką - sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 elleza z wieczoru panienskiego hehehe az mi sie przypomnialo, ja mam same takie ze stritizerem w tle a później jego gołego tyłka hehehehe ostatnio odsunelismy kanape i znalazlam jeszcze rozowe pióra z mojego panienskiego szala 🙂 🙂 🙂 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia jolajola81 Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Eleeza napisał(a):Jola- doświadczony lekarz raczej się nie myli 🙂 Dopytaj na kolejnym usg, ja tak robię i to już chyba zaczęło lekko wkurzać moją ginekolog 😁 😁 😁 No ja myślę że się nie myli.... ja byłam prywatnie na połówkowym więc.... 🤨 A kiedy jest kolejne badanie usg to juz pod koniec ciąży? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Jak dla mnie 🙂 🙂 🙂 Morelowy to stonowany pomarańczowy z dodatkiem różu a pomarańczowy to pomarańczowy heheheh 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Agnie-szka napisał(a):z Maluszkiem wszystko ok, kopie coraz mocniej i dobrze się rozwija- będę miała dziewczynkę -Emilię- po amniopunkcji już wiem na 100% ku lekkiemu rozczarowaniu mojego męża bo w domu mamy 4-letnia Natalkę 😜 Witaj Agnie-szka super że z dzidzią wszystko dobrze. Ja też będę miała drugą córkę, mam już 6cio letnią Gabrysię i powiem Ci że mąż też jest bardzo zawiedziony bo liczył na chłopca 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Eleeza Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 jolajola81 napisał(a):Eleeza napisał(a):Jola- doświadczony lekarz raczej się nie myli 🙂 Dopytaj na kolejnym usg, ja tak robię i to już chyba zaczęło lekko wkurzać moją ginekolog 😁 😁 😁 No ja myślę że się nie myli.... ja byłam prywatnie na połówkowym więc.... 🤨 A kiedy jest kolejne badanie usg to juz pod koniec ciąży? Ja mam robione na każdej wizycie czyli co 4 tygodnie ale od początku chodzę prywatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Agnie-szka Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Magdalena20 dzięki, zaraz to zrobię, byłam już wcześniej na stronce i WIELKI SZACUN 🙂 a piosenka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia jolajola81 Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Eleeza napisał(a):karolcia12345i napisał(a):jolajola morelowy to jakos mi osobiscie bardziej do dziewczynki pasuje 🙂 🙂 ale pomaranczowy juz do chlopca i dziewczynki 🙂 🙂 A morelowy to nie to samo co pomarańczowy? hehe chyba nie... pomarańczowy to mocny kolor a morelowy trochę stonowany 🙂 tak myślę 🙂 pytam, bo chciałam kupić pościel i takim kolorze i osłonki do łóżeczka, różowy bardzo ładny jest ale tak sobie pomyślalam że jak będą ubranka rózowe to zniknie w łózeczku hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Ja mam co miesiac USG, ale chodze tylko prywatnie, pewnie na nfz cos ok. 30-35 tygodnia ciazy robią. Co do piosenki to ja za kazdym razem ryczę jak ją słysze nie moge tego opanowac, jeszcze jak Wiktorek mnie kopnie to mam potop 🙂 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Eleeza Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 karolcia12345i napisał(a):elleza z wieczoru panienskiego hehehe az mi sie przypomnialo, ja mam same takie ze stritizerem w tle a później jego gołego tyłka hehehehe ostatnio odsunelismy kanape i znalazlam jeszcze rozowe pióra z mojego panienskiego szala 🙂 🙂 🙂 🙂 Ja mam tylko fotki z domu, jak się szykowałam do wyjścia. Później był zakaz uwieczniania...a to co się działo na imprezie zabiorę ze sobą do grobu 😁 😁 😁 😁 Szkoda tylko, że miałam taką bombę, że niewiele pamiętam 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia jolajola81 Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Eleeza napisał(a):jolajola81 napisał(a):Eleeza napisał(a):Jola- doświadczony lekarz raczej się nie myli 🙂 Dopytaj na kolejnym usg, ja tak robię i to już chyba zaczęło lekko wkurzać moją ginekolog 😁 😁 😁 No ja myślę że się nie myli.... ja byłam prywatnie na połówkowym więc.... 🤨 A kiedy jest kolejne badanie usg to juz pod koniec ciąży? Ja mam robione na każdej wizycie czyli co 4 tygodnie ale od początku chodzę prywatnie. No moj lekarz nie ma usg więc wysyła mnie gdzieś indziej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 Dalej Strona 479 z 1578 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży
Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Jak dla mnie 🙂 🙂 🙂 Morelowy to stonowany pomarańczowy z dodatkiem różu a pomarańczowy to pomarańczowy heheheh 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Agnie-szka napisał(a):z Maluszkiem wszystko ok, kopie coraz mocniej i dobrze się rozwija- będę miała dziewczynkę -Emilię- po amniopunkcji już wiem na 100% ku lekkiemu rozczarowaniu mojego męża bo w domu mamy 4-letnia Natalkę 😜 Witaj Agnie-szka super że z dzidzią wszystko dobrze. Ja też będę miała drugą córkę, mam już 6cio letnią Gabrysię i powiem Ci że mąż też jest bardzo zawiedziony bo liczył na chłopca 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Eleeza Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 jolajola81 napisał(a):Eleeza napisał(a):Jola- doświadczony lekarz raczej się nie myli 🙂 Dopytaj na kolejnym usg, ja tak robię i to już chyba zaczęło lekko wkurzać moją ginekolog 😁 😁 😁 No ja myślę że się nie myli.... ja byłam prywatnie na połówkowym więc.... 🤨 A kiedy jest kolejne badanie usg to juz pod koniec ciąży? Ja mam robione na każdej wizycie czyli co 4 tygodnie ale od początku chodzę prywatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Agnie-szka Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Magdalena20 dzięki, zaraz to zrobię, byłam już wcześniej na stronce i WIELKI SZACUN 🙂 a piosenka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia jolajola81 Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Eleeza napisał(a):karolcia12345i napisał(a):jolajola morelowy to jakos mi osobiscie bardziej do dziewczynki pasuje 🙂 🙂 ale pomaranczowy juz do chlopca i dziewczynki 🙂 🙂 A morelowy to nie to samo co pomarańczowy? hehe chyba nie... pomarańczowy to mocny kolor a morelowy trochę stonowany 🙂 tak myślę 🙂 pytam, bo chciałam kupić pościel i takim kolorze i osłonki do łóżeczka, różowy bardzo ładny jest ale tak sobie pomyślalam że jak będą ubranka rózowe to zniknie w łózeczku hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Ja mam co miesiac USG, ale chodze tylko prywatnie, pewnie na nfz cos ok. 30-35 tygodnia ciazy robią. Co do piosenki to ja za kazdym razem ryczę jak ją słysze nie moge tego opanowac, jeszcze jak Wiktorek mnie kopnie to mam potop 🙂 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Eleeza Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 karolcia12345i napisał(a):elleza z wieczoru panienskiego hehehe az mi sie przypomnialo, ja mam same takie ze stritizerem w tle a później jego gołego tyłka hehehehe ostatnio odsunelismy kanape i znalazlam jeszcze rozowe pióra z mojego panienskiego szala 🙂 🙂 🙂 🙂 Ja mam tylko fotki z domu, jak się szykowałam do wyjścia. Później był zakaz uwieczniania...a to co się działo na imprezie zabiorę ze sobą do grobu 😁 😁 😁 😁 Szkoda tylko, że miałam taką bombę, że niewiele pamiętam 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia jolajola81 Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Eleeza napisał(a):jolajola81 napisał(a):Eleeza napisał(a):Jola- doświadczony lekarz raczej się nie myli 🙂 Dopytaj na kolejnym usg, ja tak robię i to już chyba zaczęło lekko wkurzać moją ginekolog 😁 😁 😁 No ja myślę że się nie myli.... ja byłam prywatnie na połówkowym więc.... 🤨 A kiedy jest kolejne badanie usg to juz pod koniec ciąży? Ja mam robione na każdej wizycie czyli co 4 tygodnie ale od początku chodzę prywatnie. No moj lekarz nie ma usg więc wysyła mnie gdzieś indziej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 Dalej Strona 479 z 1578 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mamusia Agnie-szka Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Magdalena20 dzięki, zaraz to zrobię, byłam już wcześniej na stronce i WIELKI SZACUN 🙂 a piosenka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia jolajola81 Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Eleeza napisał(a):karolcia12345i napisał(a):jolajola morelowy to jakos mi osobiscie bardziej do dziewczynki pasuje 🙂 🙂 ale pomaranczowy juz do chlopca i dziewczynki 🙂 🙂 A morelowy to nie to samo co pomarańczowy? hehe chyba nie... pomarańczowy to mocny kolor a morelowy trochę stonowany 🙂 tak myślę 🙂 pytam, bo chciałam kupić pościel i takim kolorze i osłonki do łóżeczka, różowy bardzo ładny jest ale tak sobie pomyślalam że jak będą ubranka rózowe to zniknie w łózeczku hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Ja mam co miesiac USG, ale chodze tylko prywatnie, pewnie na nfz cos ok. 30-35 tygodnia ciazy robią. Co do piosenki to ja za kazdym razem ryczę jak ją słysze nie moge tego opanowac, jeszcze jak Wiktorek mnie kopnie to mam potop 🙂 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Eleeza Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 karolcia12345i napisał(a):elleza z wieczoru panienskiego hehehe az mi sie przypomnialo, ja mam same takie ze stritizerem w tle a później jego gołego tyłka hehehehe ostatnio odsunelismy kanape i znalazlam jeszcze rozowe pióra z mojego panienskiego szala 🙂 🙂 🙂 🙂 Ja mam tylko fotki z domu, jak się szykowałam do wyjścia. Później był zakaz uwieczniania...a to co się działo na imprezie zabiorę ze sobą do grobu 😁 😁 😁 😁 Szkoda tylko, że miałam taką bombę, że niewiele pamiętam 😁 😁 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia jolajola81 Napisano 21 Kwietnia 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 21 Kwietnia 2011 Eleeza napisał(a):jolajola81 napisał(a):Eleeza napisał(a):Jola- doświadczony lekarz raczej się nie myli 🙂 Dopytaj na kolejnym usg, ja tak robię i to już chyba zaczęło lekko wkurzać moją ginekolog 😁 😁 😁 No ja myślę że się nie myli.... ja byłam prywatnie na połówkowym więc.... 🤨 A kiedy jest kolejne badanie usg to juz pod koniec ciąży? Ja mam robione na każdej wizycie czyli co 4 tygodnie ale od początku chodzę prywatnie. No moj lekarz nie ma usg więc wysyła mnie gdzieś indziej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 Dalej Strona 479 z 1578 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Rekomendowane odpowiedzi