Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Pati123 znalazlas cos fajnego na allegro?
Ja dziś kupiłam trochę rzeczy np pościel do łóżeczka
http://allegro.pl/mamo-tato-6-cz-posciel-haft-90x120-hit-sezonu-i1569008114.html
kupiłam też materac do łóżeczka, przewijak na łóżeczko, rożek, pieluchy tetrowe i inne rzeczy wydałam podan 500zł 😮 🤢 nie pomyslałam, że aż tyle wyjdzie 🙃 🙃

• Mamusia
Jo-aneczka może masz rację z tą gondolką bo ja mam plastikową niebieską, moje kumpelki a mam ich 7 i rodziłyśmy wszystkie pierwsze dzieciaczki w jednym roku to miały materiałowe i chyba były większe, co do cieżaru to mnie nie przeszkadzał -ile razy moje zakupy spozywcze ważyły więcej- ciezar jest istotny jak wózek musisz wnosić np. na 3 piętro a ja miałam na parterze takie pomieszczenie w którym stał wózek, trochę niewygodnie robi się zakupy bo często coś mi z dołu wylatywało- jest płytki ale widziałam że mozna taki specjalny kosz na zakupy dokupić http://allegro.pl/kosz-mutsy-schoping-bang-j-nowy-i1569976954.html

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
http://allegro.pl/mamo-tato-6-cz-posciel-haft-90x120-hit-sezonu-i1569008114.html
kupiłam też materac do łóżeczka, przewijak na łóżeczko, rożek, pieluchy tetrowe i inne rzeczy wydałam podan 500zł 😮 🤢 nie pomyslałam, że aż tyle wyjdzie 🙃 🙃
jola jaka śliczna pościel 🙂

Pati ja też tak mam. Maluch ma już więcej siły 🙂

Crazzzyyy w twoim przypadku to może i lepiej że nie robisz zakupów 🙂 Ty lepiej omjaj wszelkie sprzęty co cię mogą zaatakować hihi 🤪 🤪 🤪 Aż sie boję jak ty pojedziesz wózek wybierać. Uważaj na pompki do kół 🙂

• Mamusia
Dziewczyny ja już po obiadku, będę leniuchować z mężem.

Madalena możesz wpisać do rankingu, że synka chcemy nazwać Tymek. Może nam się zmieni, ale na razie to imię najbardziej nam się podoba 🙂

Miłego popołudnia i leniuchowania 🙂 🙂 🙂

Agnie-szka, dzięki za info. Ten kosz jest teraz w zestawie z 4riderem.
Ja mieszkam w domu, więc nie muszę wnosić wózka po schodach 🙂
Jeszcze się zastanowię nad wyborem, ale dzięki twoim dzisiejszym informacjom chyba skłaniam się ku mutsy

• Mamusia
Agnie-szka napisał(a):
jolajola81 napisał(a):

Już od dawna ją obserwowałam i wkońcu się skusiłam 🙂 miałam kupić morelową cały czas o niej myślałam, ale jednak różowy kolor dziś wygrał będę musiała tylko jakąś na zmianę kupić.
Kupiłam też ten przybornik z haftem myślę że się przyda.
Moj pierwszy zakup ciekawe czy będzie udany 🥴 🥴

marta-lion napisał(a):
Pati ja też tak mam. Maluch ma już więcej siły 🙂

Crazzzyyy w twoim przypadku to może i lepiej że nie robisz zakupów 🙂 Ty lepiej omjaj wszelkie sprzęty co cię mogą zaatakować hihi 🤪 🤪 🤪 Aż sie boję jak ty pojedziesz wózek wybierać. Uważaj na pompki do kół 🙂[/quote

Hihihi, Marta- Lion, chyba ci się na złośliwości zebrało

• Mamusia
Pati byłam już raz w ciąży ale podobno każda ciaża to inna i teraz wiecznie mnie gdzieś ciągnie boli, kłuje, moja Emilka upodobała sobie ujscie szyjki i tam kopie nogami, mój gin kazał mi wtedy zmieniać pozycję z jednego boku na drugi ale ja znalazłam sposób: gorące mleko z miodem i się uspokaja 🙂

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
Agnie-szka napisał(a):
jolajola81 napisał(a):

ten różowy jest kuszący 🙂

Już od dawna ją obserwowałam i wkońcu się skusiłam 🙂 miałam kupić morelową cały czas o niej myślałam, ale jednak różowy kolor dziś wygrał będę musiała tylko jakąś na zmianę kupić.
Kupiłam też ten przybornik z haftem myślę że się przyda.
Moj pierwszy zakup ciekawe czy będzie udany 🥴 🥴