Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Paninka napisał(a):
kocica wlasnie przyniosla mi do domu jaszczurke.... 🤢 🤢 🤢 jak ja nie lubie takich malych zyjatek...bllleee

Paninka, a moja kocica to jeszcze pakuje 😉, w mojego buta 😮 😮 😮
Już zdarzyło mi się nie raz stópkę włożyć w bucik z zawartością 😉
Ale i tak kocham moją kocicę

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Paninka napisał(a):
kocica wlasnie przyniosla mi do domu jaszczurke.... 🤢 🤢 🤢 jak ja nie lubie takich malych zyjatek...bllleee
Hehe i to ta co pająki ma w domu 🤪 🤪 🤪

pajaki sa w terrariach zazmkniete i jeszcze za witryna, wiec nie ma obawy ze wyjda... a taka jaszczurka ropucha czy myszka ( bo moja kocica niczym nie pogardzi, nie zjada tego tylko przynosi do domu i puszcza jakby chciala sie pochwalic jaka lowna jest) i to potem lazi po mieszkaniui strasznie mnie obrzydza... 🤢 🤢 🤢

Mapa.............. zgadłaś ☺️ Mogę ją jeść do oporu a zresztą................. wiesz jak się skończyła ostatnia moja degustacja pomidorówki po kilku miseczkach ☺️ ☺️

• Mamusia
Aasia ja pilam dwa tygodnie syrop z cebuli i na mój duszący kaszel nie pomógł (wcześniej jakoś dawał radę) i moj gin powiedział zebym sobie Stodal kupiła -wypiłam butelkę i mi przeszło a mam zagrożoną ciążę i uważam na leki ale najlepiej zapytać swojego lekarza. Jak to przeziębieniowy lekki kaszel to syrop z cebuli Ci pomoże
jo- aneczka ja mam Mutsy po Natalce - 5 lat temu była straszna na nie moda, w terenie sprawdza się super ale w mieście... jest ciężki, ma strasznie mała gondolkę więc moją Emilkę czeka "ciasna" zima, za to spacerówka jest super, szeroka, fajnie się rozkłada, ja miałam do Mutsy maxi-cosi na adapterach ale moje przyjaciółki miały foteliki Mutsy i rzeczywiście rozkladały sie do spania fajnie i były większe i szersze- na dłużej starczały, co do testów w wypadkach drogowych to nic nie mogę powiedzieć

Agnie-szka napisał(a):
Aasia ja pilam dwa tygodnie syrop z cebuli i na mój duszący kaszel nie pomógł (wcześniej jakoś dawał radę) i moj gin powiedział zebym sobie Stodal kupiła -wypiłam butelkę i mi przeszło a mam zagrożoną ciążę i uważam na leki ale najlepiej zapytać swojego lekarza. Jak to przeziębieniowy lekki kaszel to syrop z cebuli Ci pomoże
jo- aneczka ja mam Mutsy po Natalce - 5 lat temu była straszna na nie moda, w terenie sprawdza się super ale w mieście... jest ciężki, ma strasznie mała gondolkę więc moją Emilkę czeka "ciasna" zima, za to spacerówka jest super, szeroka, fajnie się rozkłada, ja miałam do Mutsy maxi-cosi na adapterach ale moje przyjaciółki miały foteliki Mutsy i rzeczywiście rozkladały sie do spania fajnie i były większe i szersze- na dłużej starczały, co do testów w wypadkach drogowych to nic nie mogę powiedzieć

Agnie-szka, a wiesz, ja dziś specjalnie oglądałam tą gondolę (bo mnie już dziewczyny wyczuliły na jej rozmiar) i wydaje się mi całkiem spora, a przede wszystkim dość szeroka. Może w tym modelu jest nieco większa niż w twoim? A jaką masz gondolkę? z elementami z tworzywa czy całą materiałową?
Ciężki też nie wydawał mi się ten wózek. Ma większą wagę niż Teutonia czy Quinny (bo ja mam w domu Quinny Buzza po mojej pierwszej córce), ale chyba różnica nie jest bardzo znacząca.
Czy twoim zdaniem jest to duży minus? Nie chciałabym potem pluć sobie w brodę, że nie trafiłam z zakupem.
A ja też raczej miastowa baba jestem, więc na jazdach terenowych mi nie zależy.

Cieszę się, że korzystałaś z tego wózka i możesz podzielić się doświadczeniami. Z góry dziękuję za rady i porady

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
jolajola81 wczoraj za namową Marty też obkupiłam się w lody tylko, że ja zrobiłam taki porządny zapas tygodniowy 🙂

Ja też o tym myślałam ale mam niedużą zamrażalkę wiec na cały tydzień by się nie zmieściły ale na kilka dni 😜 hmm jutro moj maż ma wolne więc jak by zobaczył że ja jem tylko lody hehe ale chyba w poniedziałek kupie na całe 5 dni 🙂

• Mamusia
Witam brzuszki- dopiero teraz udało mi się tu zajrzeć od rana bieganina, ale nie wiele straciłam. Lody zaliczyłam pomidorówka też dziś na obiad- ja to już bez czytania wiem co tu się dzieje hehehe.
Magdalena- dobrze, że z małym dziś lepiej 🙂
Co do fotelika to chyba też skuszę się na maxi cosi- skoro twierdzicie, że jest lepszy 😉

• Mamusia
Ja morduje się cały dzień ze zgagą....Wypiłam mleko pomogło na pół godziny i od nowa...Bleeeeeeeee...
Ogólnie mam dziś słaby dzień , mała najpierw do południa wojowała w brzusiu,a teraz skuliła mi się w prawym boku i się tak napina,że mnie boli brzuch...Nie wiem czy to od jej napinania czy od czegoś innego 😞 Czy Wam też się coś takiego zdarza??????????

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂
marta jakia piękna fotka ..przecudna suknia ślubna 🤪
Jejku Wy widze dziewczyny przygotowujecie się i kupujecie całą parą! Ja nie mam nic....Chociaż mam to szczeście ze dostane od bratowej wózek ..łóżeczko.... nosidełko... wyparzarkę do butelek i wanienkę...resztę bede musiala dokupic ale strasznie z tym zwlekam.... ☺️