Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
weekend sie zaczal do tego piekna pogoda i ciepelko to mamuski korzystaja 😁 😁 ja tez juz szwagierke obudzilam i na spacer polaczony z zakupami ja wyciagnelam, a ze do sklepu mamy jakies 40min moim tempem w jedna strone to troche sie zejdzie 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witajcie Brzucholki

Nam noc minęła nadzwyczaj dobrze 🙂 Obudziłam się tylko 2razy na siusiu 😁
Już mam posprzątane, zaraz wieszam pranko na dwór i wstawiam kolejne. Korzystam z pogody bo dziś wyjątkowo pięknie.
Zaraz chyba pójdę do koleżanki na kawkę, później jakieś zakupy, obiad i chyba na budowę pójdziemy z Gabrysią.

p0xia tu w weekendy zawsze tak cichutko 🙂 co do badań to ja teraz mocz, morfologia i gluzkoza a wcześniejsze wyniki miałam z jakieś 2mce temu robione

Miłego dnia dziewczyny.

dzień dobry brzuszki
Ja sie w nocy tez nie wyspałam,starsznie bolał mnie żoładek.Chyba babelek mi na niego cisnął.
A dzis mam kompletnego lenia,nic mi sie nie chcę 🥴

Dzieńdoberek 🤪 🤪
Ach 🙃 U mnie pogoda super, słonko świeci, akurat w weekend. Ale podobno już ma być poprawa pogody, więc ok 😎 😎
pOxia Jaki wózek wypatrzyłaś, jeśli można wiedzieć? 🙂
Paninka Ty zawsze tymi obiadami mi smaka robisz hehe. 😜

• Mamusia
witam mamuśki 🙂
wpadam na chwilkę przywitać się tylko- świetny pomysł z tym nr tel- już nie będziemy musiały się o nikogo martwić 🙂
Marta-lion w pełni zgadzam się z dziewczynami- laseczka z Ciebie, nie jedna 20-tka chciała by tak wyglądać.
Brzuszki remontujące- używacie jakiś specjalnych farb do pokoju maluszka?

• Mamusia
Hej Kobitki 🤪
zajrzałam tylko na sekundę, bo przygotowania do wesela znajomych pełną parą 😉 wczorajszy fryzjer wypadł calkiem w porzadku - nie jest najgorzej 😜 dziś od rana nogi w bronzerze i prasowanko kreacji 😁 😁 😁
Miłego weekendu - buziaki 😘 😘 😎 😎 😎

Witajcie mamusie 🙂

Ja dziś trochę później, bo jak zwykle byłam w kościele z Emilką na próbie 😞 Teraz bierzemy się z mężem za wielkie sprzątanie. Więc pewnie nie będę często dziś pisać, ale będę do was zaglądać 🙂
U nas piękna pogoda i oby tak się trzymała.

Pati się nie odzywała ? 😞

A Crazzyyy???

• Mamusia
DZIEŃ DOBRY MAMUŚKI

U mnie też piękna pogoda, ale siedzę w domku. Mąż pojechał pomóc koledze i wróci w nocy albo nad ranem 😞
Także nie mam co ze sobą zrobić. Obiadek mi się gotuje a wczoraj kupiłam truskawki i chyba sobie zrobię z bitą śmietaną 😜

• Mamusia
Dzień dobry Brzuszki[color=green][/color] Ja też tylko na chwilę, przywitam się i powiem, że po wizycie jest ok 🙂 Lekarz nie chciał mi powiedziec ile mierzy i waży mój synek 😞 ale powiedział, że zrobi to na kolejnej wizycie 26 maja 🙂 w dzień matki 🙂 Zrobił szybciutkie usg, upewnił mnie, że to chłopiec (już trzeci raz 🙂), zrobił zdjęcie na tegoż dowód i wręczył właśnie trzecie zdjęcie dowodowe 🙂 Myślałam, że zrobi zdjęcie stópki, bo pięknie ją było widac, ale nie, a maluszek ułożony jest jeszcze główką do góry. Poza tym, niestety mam powtórzyc glukozę 😠 Na zgagę powiedział, że mogę brac Maalox. Nie wchłania się i jest wydalany w takiej samej postaci. Zakupiłam w piątek po południu i przespałam spokojnie pierwszy raz bez zgaga od chyba miesiąca. Pomagało mleko, ale zaczęłam juz nim wymiotowac w piątek rano. Nie jestem na bierząco od czwartku i w tej chwili nadrobi nie mam czasu, więc nie wiem co u kogo, ale zawsze wszystkim życze zdrowia i radości. Jutro jadę na komunię, więc też mnie nie będzie cały dzień. Odezwę się jak już wolniejsza będę. Acha,pochwalę się nieskromnie..w czwartek przed wizytą tata kupił dla synka body z napisem AC/DS 🙂 Wkładane przez główke ale nie mogłam powiedziec nie, patrząc na jego radosne oczy 🙂 Jeszcze skarpetunie, trzy pary, ale to chyba na wyrost i sweterek w zielonym kolorze.Wczoraj oglądaliśmy wózki i mi spodobał się klasyczny, duża wiklinowa gondola, duże pompowane koła. Cena 990 zł bez spacerówki. Nic jeszcze nie postanowione, bo będziemy jeszcze oglądac inne karety 🙂 Trzymajcie sie kochane zdrowo 😘

MARTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Robie ten test wyszło mi stezenie glukozy 86mg czy to za wysokie czy w normie chodzi o pomiar przed wypiciem

Jest ok w normie 🙂 🙂 🙂

Witajcie Brzusie 😁

Malstep i Kornelka
cieszę się, że macie dobre wiadomości z wizyt 🙂
Ja już mojej nie mogę się doczekać 🙂
A morfologię i mocz też robię co miesiąc, teraz jeszcze cytologię.

Crazzzyyy
powodzenia z glukozą 😉

Foga ja raz tak miałam po nocy, że Dziduś ulokował mi się jakoś bardzo po lewej stronie
i mam wrażenie, że spędził w taiej pozycji dłuższy czas...
Potem jak już się rozruszał to mnie tak właśnie kłuło parę godzin w lewym boku,
ale przeszło samo 🙂
Nie wiem co to może być u Ciebie ale jeśli nie trwa długo to myślę, że nie ma się czym martwić 🙂

Cześć brzuszki,
U nas piękna pogoda, więc korzystamy z uroków wiosny.
A przy okazji pstryknęliśmy kilka zdjątek brzuszka. Madalena - szykuj się, będę nadsyłać po powrocie do domu.
Marta, fryzurka śliczna, no i cała jesteś no... no... apetyczna mamusia. Brzuszek i kilogramy ci zdecydowanie służą 😉

• Mamusia
JESTEM 🙂)))
Dziewczyny ta glukoza to jakas masakra!!!!!! Opracowanie tego całego glukometru to jakaś magia a ze jestem blondynką to zeszło mi troche 😉 Ale mi niedobrze 😮 i jeszcze w głowie mi się kręci 🤢 🤢 🤢 Marta wyglądasz bosko!!!! Siedze 20 min już mam nadzieje ze jestes ze mnie dumna 😉

• Mamusia
crazzzyyy trzymam kciuki!!! mi po tym pierwszy raz slodko sie wymiotowalo 😁 😁 😁 ☺️a ja juz wrocilam z zakupow posprzatalam, farsz do krokietow zrobilam a teraz nalesniczki smaze...wyjdzie mi ich na oko jakies 40 wiec chetne mamusie zapraszam 🤪 🤪

Czesc brzuchalki 😘 wpadlam sie przywitac. Zabrali mi laptopa na weekend 🤨 a t 🤨raz skorzystalam z komputera kolezanki. W poniedzialek wszystko nadrobie 🙂 pomysl z numerami swietny, madalena wyslalam ci na meila moj numer 🙂 i wiadomo co z Pati? Dziewczyny takich rzeczy sie dowiedzialam ze tylko chodze i sie denerwuje. Jak tu sie zrelaksowac w ciazy? 😠 ale to w poniedzialek napisze.
Marta wygladasz szalowo!!! 🙃
crazzzyyy powodzenia na glukozie 😘 mnie to czeka w przyszlym tygodniu.
milego weekendu kochane 😘 😘