Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A jeśli chodzi o Pati to ja wiem jak ma na imię i nazwisko i wiem skąd jest. Próbowałam znaleźć ją na nk i znalazłam, myślałam że znajdę nr telefonu żeby do niej zadzwonić i zapytać co u niej ale niestety jest ukryty bo nie jestem dodana do jej znajomych 😞

madalena20 napisał(a):
A jeśli chodzi o Pati to ja wiem jak ma na imię i nazwisko i wiem skąd jest. Próbowałam znaleźć ją na nk i znalazłam, myślałam że znajdę nr telefonu żeby do niej zadzwonić i zapytać co u niej ale niestety jest ukryty bo nie jestem dodana do jej znajomych 😞
Wiem, że to szalone ale moze by spróbowac na szpital 😮 😮 😮

ok wysłałam do pati emaila z wiadomością i numerem komórki, żeby jak coś zadzwoniła do mnie albo sms napisała co u niej bo się martwimy. 🤨 🤨

madalena20 napisał(a):
ok wysłałam do pati emaila z wiadomością i numerem komórki, żeby jak coś zadzwoniła do mnie albo sms napisała co u niej bo się martwimy. 🤨 🤨
Hehe to jesteś druga. Ja to zrobiłam rano 🙂 Tyle, że przez naszą stronkę.

madalena20 napisał(a):
Marta a pamiętasz w jakim szpitalu ona leży???
No właśnie nie.Ona gdzieś to kiedys pisała na forum, ale kto to teraz znajdzie 😞

martus ale laseczka z ciebie,fiu fiu, 🙂pewnie mąz zachwycony 🙂
Ja tez sie martwie o Pati,bo zawsze sie odzywała a tu cisza.
Ja zjadłam kolacyjke i czuje się jak mały bąk 😆

• Mamusia
marta slicznie wygladasz!!
ja wrocilam z zakupow i na podworku na prostej drodze takiego orla wywinelam ze szok 😠 😠nawet nie potknelam sie o nic....az sie poplakalam i godzine uspokoic sie nie moglam 😞 😞 😞 bola mnie troszke kolana i nadgarstki ale najgorsza jest bezradnosc i nieporadnosc z jaka sie teraz poruszam....jak tak dalej bedzie to do porodu bede wygladala jakbym katowana byla 🤨 🤨

No ja się bardzo boję o Pati bo wczoraj była taka dziwna sytuacja że ona weszła na stronę dokładnie maj 05 2011o godz. 12:39:59 sierpnióweczek i zaraz wyszła nawet nie zdążyła mi odpisać na prywatną wiadomość.

madalena20 napisał(a):
No ja się bardzo boję o Pati bo wczoraj była taka dziwna sytuacja że ona weszła na stronę dokładnie maj 05 2011o godz. 12:39:59 sierpnióweczek i zaraz wyszła nawet nie zdążyła mi odpisać na prywatną wiadomość.

to az nie podobne do naszej Pati

Hej dziewczyny na stronce założyłam podstronę z numerami komórek do nas, więc zapraszam na stronkę sierpnioweczek i wysyłajcie mi swoje numery 🙂
A ja założę PARTY-LINE hihihih 🤪 🤪 🤪 🤪 żartuję oczywiście 🙂

madalena20 napisał(a):

Madzia a może to mąż się logował?? może faktycznie zabrał laptop na jakiś czas. Pati ze Starachowic chyba jest tak? czy mi się coś pomieszało? Myślę że niedługo się odezwie 🙂

Daniela napisał(a):
madalena20 napisał(a):

Madzia a może to mąż się logował?? może faktycznie zabrał laptop na jakiś czas. Pati ze Starachowic chyba jest tak? czy mi się coś pomieszało? Myślę że niedługo się odezwie 🙂
No chyba tak, to tam gdzie nie ma siku na dworcu 😁 😁 😁