Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

jo-aneczka zazdroszczę słoneczka...u nas zimno i mokro... 🥴

Crazzzyyy trzymam kciuki za kolejne minuty do wysiedzenia i za wynik 🙂

Paninka ja na krokiety jestem chętna 🙂
Właśnie zjadłam zupkę grzybową to się ładnie skomponuje 🙂

Justyna891 nie słuchaj żadnych stresujących informacji 🙂
Szukajmy tych szczęśliwych zakończeń i nie dajmy się niepotrzebnym stresom 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczynki. Mi sie spalo dzis wysmienicie. Wczoraj dostalam przesylke z tym rogalem do spania. Rewelacja. Nie myslalam ze jest taki fajny goraco polecam. Ja juz dzis od rana popralam poprasowalam posprzatalam bylam na zakupach i robie obiad. Ale juz padnieta jestem 🙂 Musze sie zregenerowac bo w koncu bedziemy mieli wieczorem chwile dla siebie z mezem jak wroci z pracy. Bo ostatnio to go na zdjeviu widze a w poniedzialek znow wyjezdza na 3 tyg. No pozalilam sie troche.
Marta wygladasz extra.

• Mamusia
mapa na razie nie ma sie czym chwalic...trzeba je papierem sciernym potraktowac i pomalowac bo bylo uzywane ale w dobrym stanie ( na razie jest biale a ja chcialabym ciemny braz) do tego jasna posciel chcialabym... jak juz je wyszykujemy to bede sie chwalic...ale wyobraznia mi pracuje i juz widze jak jest gotowe 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
hyh................ Taka piekna pogoda a ja mam doła. 😞 Najpierw mnie siostra wkór...a a potem mama 😠 Jak chciałam zadzwonic do Krzysia żeby poprawic sobie nastrój to okazalo sie , że nie mam nic na koncie. Az się popłakałam z nerwów 😞 Malutka chyba wyczuwa mój nastrój bo bardzo spokojna dzisiaj 😞 😞 😞 😞 Aj kurcze, nawet apetytu nie mam 😞 😞 😞 😞

Cześć !!
U nas piękny weekend i ciągle latam od wczoraj, trzeba było z rana odebrać karnisze i meble przywieźli za wcześnie to tak szybko do domu wracałam że słabo mi się zrobiło, później po dywan pojechaliśmy i różne brakujące bzdety i już nie mogę a mąż znowu mnie wysyła po coś bo zabrakło 😞 😞 😞 My nie używamy zadnych specjalnych farb, bo mamy z dzidzią póki co wspólny pokój bo w drugim mama jest 🙂 🙂
marta Pięknie wygladasz , córcie na pewno chodzą dumne że taką mamę mają 🙂 🙂
madzia Później napiszę nr do mnie na sierpnióweczkach
Teraz uciekam znowu do sklepu 😞 ja chce już leżeć 🙂

Paninka najważniejsze, ze wyobraźnia działa 😁
Na efekty poczekamy 😉

aniolek82 czasem niestety tak to jest...ale nie daj się 😉
Może lody? Ja się znów nimi objadam ☺️

karolcia1234i trzymam kciuki za szybkie zakupy i możliwość odpoczynku 😘

U nas leje....i sennie mi...

• Mamusia
aniolek82 rozumiem Cie ja wczoraj wylam jak glupia! najpierw m. m,nie wkurzyl bo chcial zebym kierowala autem a potem komentowal caly czas i krytykowal wiec sam sobie wracal...potem na prostej drodze orla wywinelam i z godzine ryczalam...a im bardziej chcialam przestac to coraz bardziej sie zanosilam....pomogl mi dopiero ryz preparowany w mlecznej czekoladzie ☺️ ☺️

Crazzzyyy napisał(a):
Marta sprawdziłam ten wynik po 1.45 min było 141mg a potem po 15 minuach i było już 114?? 😮 😮 Rozumiesz coś z tego ???? Mierzyłam 2 razy 🤨
Wszystko dobrze. Nawet że test był metodą chałupniczą. Jeśli moje zdanie się liczy to ja uważam że masz idealne wyniki. Oczywiście że najpierw miałaś 141 a po chwili mniej, bo nawet siedząc spalasz cukier. Gdybyś zmierzyła chwile po wypiciu to by było 300 albo i więcej.

Hehe wyniki super 🙂

• Mamusia
nic mi sie nie stalo, przez chwile kolana mnie bolalay i nadgarstki, a plakalam przez to ze taka nieporadna i niezdarna jestem... z bezsilnosci raczej niz z bolu... bo jak mozna nie potknac sie i stojac tak stracic rownowage zeby sie przewrocic 🤪 🤪

Paninka w naszym obecnym stanie wszystko jest usprawiedliwione 🙂
Sam upadek już w sobie jest stresujący.
Najważniejsze, że nic Ci się nie stało 🙂

• Mamusia
Dzień dobry Mamusie
bardzo przepraszam, że nie jestem na forum ale dowiedziałam się, że muszę oddać swoją prace podyplomową do 15 maja- jestem na wstępie i muszę pisać 😞
Madzia w 23 tyg. mam 100 cm w brzuszku
życzę dużo zdrówka- buziaki
Ps. może jednak trochę poczytam co u Was się działo przez ostatnie dni 🙂

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Crazzzyyy napisał(a):
Marta sprawdziłam ten wynik po 1.45 min było 141mg a potem po 15 minuach i było już 114?? 😮 😮 Rozumiesz coś z tego ???? Mierzyłam 2 razy 🤨
Wszystko dobrze. Nawet że test był metodą chałupniczą. Jeśli moje zdanie się liczy to ja uważam że masz idealne wyniki. Oczywiście że najpierw miałaś 141 a po chwili mniej, bo nawet siedząc spalasz cukier. Gdybyś zmierzyła chwile po wypiciu to by było 300 albo i więcej.

Hehe wyniki super 🙂

ufffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!!
Dzieki bo ja nie wiedziałam jak to spalanie glukozy działa czy np...poziom wzrazsta jak piszesz i za pomoca insuliny organizm go spala czy (martwiłam sie) że organizm nie powinien doprowadzic do podniesienia poziomu cukru do ponad 140...ale jesli tak to kamien z secrac...ide na shopping z siorka :*:**:*:

• Mamusia
A ja leżę z brzuchem do góry, mały kopie a ja śmigam po internecie, oczywiście przeglądając ciuszki i akcesoria dla mojego królewicza 😜
Na razie najlepsze znalazłam na stronce next.co.uk i stąd najprawdopodobniej będę zamawiać. Ciuszki są dobre gatunkowo i po prostu prze-śli-czne 😁

Smutno mi, męża nie ma, słonko świeci i nawet w tv nie ma nic ciekawego 😞
Crazzzyyy cieszę się, że wyniki wyszły dobre 🙂
Agnie-szka oj wiem co to znaczy pośpiech. Ja swoją magisterkę napisałam w niecałe 3 tygodnie, oddałam, dwa dni później poprawiłam błędy i dwa dni potem się broniłam 🙂 I to wszystko na przełomie maja i czerwca, więc tym bardziej było ciężko, bo ładnie na dworze było 🙂
Ty też dasz radę, trzymam kciuki 🙂 🙂 🙂