Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

pOxia ja go tak grubo nakładam, że nie wchłania się w ogóle haha 😁 😁 😁 A piżamę mam całą tłustą od niego, bo musiałabym spać z gołym ciałem 😁 a to i tak by nic nie dało, bo w pościel bym wytarła. Ale fakt faktem nawilża, bo to czuję. Mi go babka w aptece poleciła, że się najlepiej sprzedaje niby. I że to stary sprawdzony, ale czy to prawda..

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

p0xia napisał(a):
Andzelika dopiero zauwazylam ze jest miedzy nami rowny tydzien roznicy tzn.. miedzy tygodniami 🙂

Hehehe a no racja 😜 😜 😜 😜 W poniedziałki mi zawsze stuka następny, od samego początku 😁 😁

• Mamusia
mapa napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Mam pytanie jeszcze co do kremu na rozstepy wiem, ze juz pisalyscie ale moj maz ostatnio stwierdzil ze smierdzi mu ten krem ktorego uzywam 🥴 i chce zmienic.... chociaz na poczatku mu nie przeszkadzał, a ja uzywam dax perfecta mama ten niebieski, czy ktos uzywa i poleca jakis mniej zapachowy albo taki co ladnie pachnie i szybko sie wchlania?

Ja używam z AA, seria Ja i mama.
Moim zdaniem ładnie pachnie i szybko się wchłania 🙂

maz pojechal do rossmana niech mi kupi taki zapach jaki mu sie podoba hehe

Oj dziewczynki piszecie jak szalone 😁 Niedługo 3tys stron Nam "pyknie" 😮

K8_online Witaj z powrotem 🙂 Wypoczywajcie i dbajcie o siebie 😘
Moniq1984 ja tez mam coraz więcej obaw związanych z porodem i z tym jak to będzie ale to chyba każda z Nas tak ma
Co do rozstępów jak na razie tylko oliwką się smaruję wieczorem. Jak wyjdą to trudno a jak nie to się będę cieszyć 🙂
Miałam coś jeszcze napisać ale z tego wszystkiego zapomniałam co.... 😁 😁

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
pOxia ja go tak grubo nakładam, że nie wchłania się w ogóle haha 😁 😁 😁 A piżamę mam całą tłustą od niego, bo musiałabym spać z gołym ciałem 😁 a to i tak by nic nie dało, bo w pościel bym wytarła. Ale fakt faktem nawilża, bo to czuję. Mi go babka w aptece poleciła, że się najlepiej sprzedaje niby. I że to stary sprawdzony, ale czy to prawda..

chyba prawda bo mi powiedzieli to samo w aptece co tobie 😜

pOxia A przez Tarnów się przejeżdża, jak się jedzie do Sanoka? Bo coś mi się wydaję, że jak jechałam to się na PKSie zatrzymywałam tam, pamiętam to bo poszłam zwymiotować i w kiosku Aviomarin kupowałam 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
p0xia napisał(a):
Andzelika dopiero zauwazylam ze jest miedzy nami rowny tydzien roznicy tzn.. miedzy tygodniami 🙂

Hehehe a no racja 😜 😜 😜 😜 W poniedziałki mi zawsze stuka następny, od samego początku 😁 😁

Mi to we wtorek niby powinno :P ale wszedzie roznie 😜

• Mamusia
jo-aneczka napisał(a):
Andzelika napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Mam pytanie jeszcze co do kremu na rozstepy wiem, ze juz pisalyscie ale moj maz ostatnio stwierdzil ze smierdzi mu ten krem ktorego uzywam 🥴 i chce zmienic.... chociaz na poczatku mu nie przeszkadzał, a ja uzywam dax perfecta mama ten niebieski, czy ktos uzywa i poleca jakis mniej zapachowy albo taki co ladnie pachnie i szybko sie wchlania?

Ja mam teraz Fissan, ale one jest strasznie tłusty, bo to maść jest, dlatego stosuję go tylko na noc no i nie wchłania się szybko. Ale myślę, że to dobrze, bo przez całą noc mam skórę nawilżoną, a na dzień oliwka. 🙂 Ale zamierzam na te ostatnie miesiące zainwestować z Mustele, bo się obawiam o te rozstępy. Ale mogę Ci polecić Vichy, ładnie pachnie, szybko się wchłania i mi bardzo na piersi pomógł na początku.

A ja z pięknie pachnących olejków na rozstępy polecam Huile Tonic Clarinsa.
Cenę ma zawrotną, ale jeśli chcesz dogodzić mężowi "leżąc i pachnąc" to polecam 😉
Ja jestem od niego uzależniona

A powiedz mi czym on pachnie? kwiatami? czy jak....

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
pOxia A przez Tarnów się przejeżdża, jak się jedzie do Sanoka? Bo coś mi się wydaję, że jak jechałam to się na PKSie zatrzymywałam tam, pamiętam to bo poszłam zwymiotować i w kiosku Aviomarin kupowałam 😁 😁 😁 😁

Ale jak z kad do tego sanoka ?:P

jolajola81 napisał(a):
mapa napisał(a):
jolajola81 napisał(a):

U mnie w Rossmanie są tylko 3 rodzaje, Ziajka, ten Rossmanowy i jeszcze jakiś 😜 🙂 🙂 Ciekawe co Tobie przywiezie 😜 😜

p0xia napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Ja z Katowic jechałam, potem się w Krakowie zatrzymywałam. 😜 🙂 🙂

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
mapa napisał(a):
jolajola81 napisał(a):

U mnie w Rossmanie są tylko 3 rodzaje, Ziajka, ten Rossmanowy i jeszcze jakiś 😜 🙂 🙂 Ciekawe co Tobie przywiezie 😜 😜

Ten rossmanowski tez mialam ale on beznadziejny .. ..

Niestety nie .Mam już w dorobku 5 córek -z czego 4 dorosłe i raczej spodziewałam się zostac babcią niż ponownie mamą.Ale już się z tym pogodziłam i nawet jestem bardzo zadowolona,chociaż kosztowało mnie to rezygnacją z nowego stanowiska pracy.

• Mamusia
K8 cieszę się że jesteś znowu z nami i juz wszystko w porządku, teraz odpoczywaj i dbaj o siebie 🙂
Witam nową mamusię 🙂
Pisałyście o pieluchach ja mam 20 tetrowych i 10 flanelowych i już więcej kupować nie będe.
Na rozstępy też uzywam tylko oliwki johnsona i narazie nic ani na brzuszku ani na piersiach mi sie nie pojawia 🙂
Jeśli chodzi o kosmetyki to ja kupie krem, emulsje do kąpieli i szampon Oilatum soft. Wiem że do tanich one nie należą ale wszystkie mamy które znam mi je polecają, sa one bezzapachowe i nie uczulają skóry maluszka.
Idę się dziewczynki wykąpać i jeszcze później do Was zajrzę 🙂

• Mamusia
Hej
Aż się boję zaglądać ile mam do nadrobienia od rana 😮 obiecuję że jutro rano przeczytam wszystko grzecznie. Byłam u lekarza dostałam zwolnienie na tydzień, pani stwierdziła że chyba już pracę powinnam sobie darować, ale że jak chce bardzo wrócić jeszcze to powinnam leżakować w pracy kilka razy dziennie 😜 No zobaczymy jak to z tym leżakowaniem będzie.
Kazała mi brać no-spę 3 razy dziennie po 2 tabletki, zbadała szyjkę ma 3 cm, więc chyba prawidłowo. Nawet na chwilę byłam na USG by zobaczyć co z tą szyjką i dzidzia waży już 990g a i basen ma niemały chyba bo AFI-17 😎 niestety nie chciała pokazać czy aby na pewno jest dziewczynką, wstydzioch mały 😁

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
p0xia napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Ja z Katowic jechałam, potem się w Krakowie zatrzymywałam. 😜 🙂 🙂

zobacz sobie na pamie :P ja medzy Krakowem a rzeszowem jestem 😜 ale przez sanok to za daleko :P

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
mapa napisał(a):
jolajola81 napisał(a):

Andzelika tego z AA nie ma tak powiedzial jak dzwonil ale mowil cos o bilenda no i ten rossmana ale nie chcilam, powiedzial ze ktorys nie pachnie no ciekawa jestem hehe
a ten vivhy ktory używalas to ktory dokladnie? bo za duzo ich jest na allegro i nie wiem 😞

pOxia bo ja autobusem jechałam, właśnie do Sanoka, ale właśnie nie pamiętam, bo to do Kuby rodziny, i autobusem tylko raz jechałam. 😜 🙂 🙂

Jolta Witaj w gronie sierpnióweczek 🙂 6sta córcia 🙂 a co mąż na to?? Ja spodziewam się drugiej córci a mąż strasznie syna chciał. Powiedział że dalej będzie próbował 😁 😁 😁 ale chyba beze mnie 😜

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
pOxia bo ja autobusem jechałam, właśnie do Sanoka, ale właśnie nie pamiętam, bo to do Kuby rodziny, i autobusem tylko raz jechałam. 😜 🙂 🙂

A to jak do sanoka to tak 😜 ja zle zrozumialam, myslalam ze przez sanok o tarnowa :P .. całkiem mozliwe jak jeszcze jakis ludzi z tad zgarnial :P

Jola ja miałam ten identyczny http://www.skapiec.pl/site/cat/129/comp/196216?gclid=CLCV-ZfU76gCFYYTfAod1ldUFA a nie wiem czym one się różnią. I nie płaciłam za niego tyle co jest tam napisane, bo płaciłam 73zł. 🙂 🙂 A na allegro go nie ma w ogóle..