Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
aneczkare22 napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
aneczkare22 napisał(a):
lydzia tak wyglada ta komoda,kolor jest troszke ciemniejszy niz na zdjęciu.My kupilismy dwie takie same.Bo była tez pojedyncza,z 6 szufladami,ale cena była już wieksza.A tak te dwie połaczylismy i wyglada jak jedna całośc.I wydaje mi sie ,ze potem jak mały podrosnie i zmienimy mu mebelki,to te komody sie jeszcze wykorzysta 🙂
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20090194

a szuflady wysuwają się do końca??
tak,do końca.I sa pakowne.Ja już troszke ubranek mam dla małego,a wszystkich szuflad jeszcze nie zajęłam.

ok dzięki 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Lydzia, to mnie zagięłaś tą kontrolą 🤢 Ja też myślałam, że w ciąży nie chodzą sprawdzać.... w końcu zawsze możesz być u lekarza, czy np. w szkole rodzenie 🙂

Foga napisał(a):
Lydzia, to mnie zagięłaś tą kontrolą 🤢 Ja też myślałam, że w ciąży nie chodzą sprawdzać.... w końcu zawsze możesz być u lekarza, czy np. w szkole rodzenie 🙂

no ja tez sie zdziwiłam tymi kontrolami 🥴

• Mamusia
Hej dziewczynki, ja w pracy na chwilę byłam, ehhh te uzależnienie ☺️
Co do ilości pobranej krwi to ja mam jeszcze zawsze badania od endokrynologa zlecane i dlatego tak dużo.
Co do kontroli to ja też jestem zaskoczona szczególnie że zameldowanie mam gdzie indziej niż jestem, no ciekawe to jest bardzo.
Daniela prześliczny brzusio

Daniela śliczny masz brzuszek,
z tymi kontrolami to dziwne. ja jestem na zwolnieniu od końca lutego, narazie nic nie miałam
w kwietniu mialam wyprowadzkę z poznania i w pracy powiadomiłam kadry o miejscu zamieszkania,
może mnie szukają po całej wielkopolsce hahaha

Ja już zaczynam odliczać czas do 15.30.... już chcę do domku 🙂 a z jakąś godzinkę temu teściowa przyniosła mi do pracy pół kg truskawek... oczywiście wszystkie zjadłam ☺️ Ale tym razem już wypłukałam 🙂

• Mamusia
Dziewczynki co myślicie o leżaczkach?
Właśnie przeglądam i się zastanawiam , czy kupować? Na jaki okres starcza i w jakich okolicznościach się sprawdza. My mamy zamiar łóżeczko postawić w sypialni, a głównie jesteśmy w salonie i tam maleńka w takim bujaczku chyba bardzo dobrze by się sprawowała...

• Mamusia
Raspberry ślicznie wyglądasz 😉
Patusia moja kuzynka ma taki leżaczek i cały czas go uzywa a Alusia ma juz 9 miesięcy 🙂 🙂 🙂 U niej zdał egzamin, takze myslę że jezeli sie w taki zaopatrzysz to raczej nie będziesz żałować 😉 😉 😉

• Mamusia
Diviana ja też mam inne adresy. Zameldowana jestem jeszcze u rodziców, a mieszkam już u siebie 🙂 Noszę się z zamiarem wymeldowania, ale to trochę zachodu, bo od razu dowód należy zmienić bo przecież do zwolnienia dane niezbędne, no i w pracy też umowę zaaneksować na inny adres, aby ze zwolnieniem nie było zamieszania i niedomówień...
Co do kontroli to ja od grudnia na zwolnieniu jestem i cały czas albo u siebie w Starachowicach, albo w szpitalu ciekawe czy była kontrola u rodziców?? 🙂

Ja leżaczek będę na pewno kupować, można zawsze go przestawić tam gdzie się coś robi i mieć oko na dziecko, moja mama tak robiła z moją siostrą. A łóżeczka wiadomo, nie przytarga się 🙂

Ja na chwilkę wpadłam. Ale się od Was uzależniłam 😁 😁 😁

Pati ja myślę nad leżaczkiem 3w1 Fisher Price o taki: http://allegro.pl/fisher-price-3w1-fotelik-bujaczek-lezaczek-kubus-p-i1626288644.html

Raspberry
ślicznie wyglądasz!

A dzisiaj wylicytowałam taką karuzelkę http://allegro.pl/fisher-price-karuzela-misie-z-projektorem-i-pilote-i1642615637.html

NO uciekam na to ognisko................

dzieki dziewczyny-postanowiłam wrzuciś fotkę z letniego spacerku, brzuszka mi prawie nie widać w tej tuniczce

ja kupię leżaczek-bujaczek, ale dopiero w anglii jak dojadę do męża.
mam znajomą której bliźniaczki mają już po 13 miesięcy i do tej pory siadają na te leżaczki z butlą. a już dawno z nich wyrosły.