Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Kornelka napisał(a):
admin napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Adminie mowiłam ze my jesteśmy super fajne dziewczyny hehe 🤪 🤪 🤪
Boże ty naprawdę to wszystko czytasz ???? 😮 😮 😮

Nie wszystko, bez przesady ale zerkam czasem tu i tam... 🙂

Zeza masz 😉 ?? bo jak to wytłumaczyc, że wszystko wiesz 🙂 To żart tylko się nie obraz 🙂 Spokojnej pracy życzę 🙂

Hehe Kornelka ale nie wszyscy walą prawie 4000 stron przez pól roku hihi 🤪 🤪 🤪

Oj tak Marta 😆 Powiedziałabym, że tego chyba nikt nie zrobił i raczej wątpię żeby ktoś pobił nasz rekord. My jesteśmy spryciule 🤪

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kornelka to dobrze ze u Ciebie wszystko ok! a wykrywacz w sumie fajna sprawa, raz m. znalazl lyzke z 1806 roku ale czasem sie wkurzal jak kopal pol pola zeby gwozdzia albo kawalek lancucha wyciagnac...

i zlitowal sie nade mna i poszlismy do sklepu na lody 😜 😜

a teraz juz wykapana klade sie spac...jakbym juz nie zajrzala to mowie Dobranoc!!!

admin napisał(a):
nie zdradzę Wam jak to robię ale mam swoje sprytne metody, żeby wiedzieć czy się o mnie pisze 🙂

Nie wiem czy się da coś takie zrobić, ale ja myślę że wyskakują Ci posty w których jest słowo "Adminie" "Piotrze". 😜 🙂 Wtedy wiesz, że o Tobie mowa 🤪 Ale to tylko moje przypuszczenie, bo nie mam pojęcia czy coś takiego jest. 🤨 🤨 🙂 🙂

admin napisał(a):
tak, tak... zgubiłbym się chyba w gąszczu takich postów 🙂
Na kilkanaście tysięcy użytkowniczek, ilu z nich ma mężów Piotrów i czasem o nich napisze ?

Hehe no racja nie pomyślałam ☺️ Ale z Adminem chociaż miałam rację? 🙂 🙂

• Mamusia
Paninka napisał(a):
Kornelka to dobrze ze u Ciebie wszystko ok! a wykrywacz w sumie fajna sprawa, raz m. znalazl lyzke z 1806 roku ale czasem sie wkurzal jak kopal pol pola zeby gwozdzia albo kawalek lancucha wyciagnac...

i zlitowal sie nade mna i poszlismy do sklepu na lody 😜 😜

a teraz juz wykapana klade sie spac...jakbym juz nie zajrzala to mowie Dobranoc!!!

🤪 🤪 🤪 Oj Paninka ja to swojemu opowiem 🤪 może mu przejdzie bo najpierw chciał buty na rower 🙂

Też już dobranoc mówie, bo posiedziałam trochę i brzuch twardy i ciężki się robi. Miłej nocy wszystkim życzę 🙂
Teraz to poczytac Was jeszcze mogę bo sama w domu jestem a spac mi się nie chce. W telewizji nic nie ma, ale muszę już się położyc narpawdę. Dobranoc

Andzelika napisał(a):
admin napisał(a):
Na kilkanaście tysięcy użytkowniczek, ilu z nich ma mężów Piotrów i czasem o nich napisze ?

Jest sporo odmian tego słowa; admin, Admin, ADmin, ADMIN, Administrator, administracja, studiuję administrację np. Adminek itd... trudno by było to wszystko ogarnąć 🙂

admin napisał(a):
Andzelika napisał(a):
admin napisał(a):

Jest sporo odmian tego słowa; admin, Admin, ADmin, ADMIN, Administrator, administracja, studiuję administrację np. Adminek itd... trudno by było to wszystko ogarnąć 🙂

Ale w każdym słowie jest "Admin" 😎 Nie biorąc pod uwagę wielkości liter 😜 😁 Ale poddaje się, nie mam pojęcia, jak to robisz 😁 😁

Pati miało być 😘 a wyszło ☺️: 🙃

Kornelka ja bez wypominania...z troski 😉
Raz na jakiś czas wystarczy sam pościk o treści "ok" 😉

jo-aneczka
u nas przez 3 godziny lało i burze były non stop...mocne...
Teraz rześko jest i od razu lżej 🙂
Podsyłam to powietrze do Ciebie, ale niestety prognozy pokazują, że jeszcze o Podkarpacie
ten front tylko zahaczy i w najbliższe dni upał nas czeka....

A my mamy fazę na Przyjaciół (serial)...
oglądnęliśmy kolejne odcineczki i czas spać 🙂
Dobranoc 😆

• Mamusia
mapa przepraszam jeśli tak to zabrzmiało, aż mi wstyd:blush nie miałam nic złego na myśli, naprawdę. Po prostu Twoje słowa mnie zmobilizowały a to dobrze. Czasem taki kop jest potrzebny. Ja sie nie bardzo mogę odnależc w mojej sytuacji, pewnie jeszcze czasu potrzebuję. Ja to w popełnianiu gaf jeszcze mogę wygrac 😉

Andzelika napisał(a):
Zauważyłyście, że można wysyłać prywatną wiadomość 🤪 🤪 Nie będzie trzeba na sierpnióweczki wchodzić, żeby wysłać wiadomość priv. 🙂 🙂

😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

madalena20 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Zauważyłyście, że można wysyłać prywatną wiadomość 🤪 🤪 Nie będzie trzeba na sierpnióweczki wchodzić, żeby wysłać wiadomość priv. 🙂 🙂

Oj Madzia 😘 Chodzi mi tylko o widaomości 🙂 Ja na sierpnióweczki ciągle wchodzę, zobaczyć co się tam dzieje 🙂 Chodzi mi o to, że jak ktoś szybko chce wysłać wiadomość to nie musi stronki zmieniać. Przepraszam, jak Cię uraziłam kochana 😘 😘 😘 Ach i zaczął się czerwiec, więc zaczynamy nowy miesiąc mierzenia obwodu brzuszka 🙂 🙂 Ja mam 94 😉

Andzelika napisał(a):
madalena20 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Oj Madzia 😘 Chodzi mi tylko o widaomości 🙂 Ja na sierpnióweczki ciągle wchodzę, zobaczyć co się tam dzieje 🙂 Chodzi mi o to, że jak ktoś szybko chce wysłać wiadomość to nie musi stronki zmieniać. Przepraszam, jak Cię uraziłam kochana 😘 😘 😘 Ach i zaczął się czerwiec, więc zaczynamy nowy miesiąc mierzenia obwodu brzuszka 🙂 🙂 Ja mam 94 😉

heh nio ja myślę 🙂

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Magda no co Ty??? Nie smutaj się, dziewzyny nie zrezygnują z tego co zrobiłaś dla sierpnióweczek, to kawał porządnej roboty i jeszcze wiele tam zrobisz dobrego. Głowa do góry. Jeszcze się napracujesz. Włąśnie wpisz mi proszę obwód brzuszka: 105cm i 11kg na plusie. Od ostatniej wizyty przytyłam 0,5 kg.

brzusie moje,
nie wszystkie jeszcze spakowały torby do szpitala (w tym i ja) więc znalazłam taką listę do wydrukowania, można odhaczyć sobie ptaszkiem co mamy a co musimy jeszcze dokupić lub dopakować.
wklejam linka (jeśli już był, to przepraszam, ale nie jestem z Wami od samego początku)
LINK

Witam wieczorkiem i........... mówię dobranoc, bo jestem jak śnięty mikołaj.............. zakręcona jakaś i spiąca.....

Jo- aneczka - również z utęsknieniem czekam na deszcz ale on omija moje okolice 😞 Chyba przez ten upał zaczynam już wariować 😮 Wszystko mnie denerwuje a m dostał dziś opiernicz za to, że............... mlaska.... nawet coś mu korycie zamiast miski powiedziałam ale nie pamiętam co dokładnie 🤢 hmmm to naprawdę przez to gorąco....
Najlepsze, że po tym korycie nie mówi już do mnie miśku jak zwykle tylko............ prosiaczku 😮 😮 😮 😮 Ot romantyczny....
Dobranoc kochane, do jutrzejszego wieczorka, bo jutro spędzam cały dzień na studiach...

• Mamusia
Ja po wykapaniu i kolacyjce. Obejrzałam "kocham Cie polsko" i wzieło mnie na polska muzykę, buszuje po youtube i słucham polskich hitów z dawnych lat 🙂 🙂
Mój m po pracy poszedł z kolegami na piwo i pewnie do rana zabaluje także mam swój samotny wieczór muzyczny 🙂
Zapowiada sie gorący weekend także my jutro wybywamy na cały dzień z domku na świeże powietrze.
Wszystkie brzuszki juz śpią czy jest jeszcze ktos???

• Mamusia
Hej Śpiochy juz pouciekałyście???????????
Mi lekarz odstawił luteinę i zaczynam sie martwić bo cos mnie pobolewa ,,mariolka,, i takie kłucia mam 😲 😲 😲 I nie wiem czy to malutka mi tam boksuje czy cos złego się dzieje?????? 😲 😲 😲 😲 Albo ja juz poprostu schizuje 😞 😞 😞 😞
Madziu dużo zdrówka dla Kubusia 😘