Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Daniela napisał(a):
Foga napisał(a):
Opracowuje ankiety dla pani pedagog nt picia alkoholu wśród gimnazjalistów i w jednym z pytań drugoklasista napisał jaki jest skutek spożycia:
"Kręcenie w głowie i dziki seks z napalona jedenastolatką"... ot dzieciaki i ich mądrości 😮 😮

Kurcze jak ja sobie pomyślę że za rok moja niunia idzie do szkoły.......boje się że ją zepsują jesli wiecie co mam na myśli......

Daniela moja też za rok musi iść- sześciolatek w takiej dużej szkole i z 12- latkami.... 😞

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Agnie-szka napisał(a):
Pati, Daniela i Dziewczyny- wkręciłam się w leżaczki, bo tego przy Natalce mi brakowało a wiem że o tym pisałyście- macie może jakieś upatrzone? leżaczki czy huśtawki?
z góry dziekuję 🙂

Ja nad tym się zastanawiam tzn na jakąś kasę czekam i kupię http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-fotelik-bujaczek-t2518-kubus-i1632926971.html na długo wystarczy 🙂

Agnie-szka napisał(a):
Daniela napisał(a):
Foga napisał(a):
Opracowuje ankiety dla pani pedagog nt picia alkoholu wśród gimnazjalistów i w jednym z pytań drugoklasista napisał jaki jest skutek spożycia:
"Kręcenie w głowie i dziki seks z napalona jedenastolatką"... ot dzieciaki i ich mądrości 😮 😮

Kurcze jak ja sobie pomyślę że za rok moja niunia idzie do szkoły.......boje się że ją zepsują jesli wiecie co mam na myśli......

Daniela moja też za rok musi iść- sześciolatek w takiej dużej szkole i z 12- latkami.... 😞

No mnie Aga też to przeraża...jak te maluszki się odnajdą no i czy im takie 14latek krzywdy nie zrobi, nie zastraszy.... różne historie się słyszy....

• Mamusia
lydziaa dziękuję za pocieszenie 😘 Wczoraj mężowi powiedziałam, że ja sobie te wszystkie niedogodności jeszcze odb 😘iję i że na czas remontu, który szykuje za tydzień i pewnie będzie trwał i trwaędzie po wsł, wybywam z domu i wrócę jak będzie po wszystkim 😁 Zrobił ogromne oczy bo się niespodziewał, przecież mówi łóżko do kuchni Ci wstawię. Przeraził się niezle, a tak naprawdę to nie za bardzo mam gdzie się przenieśc 😉
Agnie-szka to trzymam za Ciebie kciuki i za powodzenie 🙂 Damy radę, już tyle wytrzymałyśmy, do końca zostałó niewiele. Mój lekarz powiedział, żebym chociaż do 34 tyg wytrzymała i raczej dawał do zrozumienia, żebym się przygotowała na poród w czerwcu. No ja jakoś nie mogę, ale też nie bardzo wierzę,że wytrzymam do sierpnia. Leków nie biorę, mam tylko leżec min 16 godz dziennie z nocą. To leżę i czekam do czwartku, potem jeszcze 2 tyg tak jak teraz od ostatniej wizyty i już jest 34 tyg, potem jeszcze tydzień i jeszcze jeden i już synek bedzie bezpieczniejszy. No jakoś trzeba dac radę prawda? 🙂
Dobrze kobitki ja teraz poleżę na boczku, potem na drugim i znów na tym samym. Jak pisze to usiąśc muszę i nie jest mi wtedy za dobrze. Noc jeszce jakąś krótką miałam i w ogółe cieżką bo mnie coś biodro z prawej strony boli w nocy, krocze też czuję bolące, girąco i duszno a jak na siusiu mam wstac to siły nie mam normalnie i tak trzymam ile tylko mogę i śpię jak zając pod miedzą 🙂

Aaaa dziewczyny powiedzcie mi czy wasze brzuszki też są jakoś tak na dolę bo mój to jakby się opuścił albo mi się wydaje. Przez miesiąc przytyłam 0,5 kg a brzuszek urósł i jakby taki właśnie na dole był. Od pępka w górę mało zaokrąglony jest. Nie wiem czy dobrze opisałam.

• Mamusia
Dzień dobry

Widze,ze nie tylko mnie jest gorąco 😎
Diviana ja też myślałam, że sobie uszyję sukienkę sama, ale pojechałam do sklepu z materiałami i te co mi się podobaly kosztowały 140zł więc jak miałabym dokupić jeszcze kilka rzeczy do niej potrzebnych i uszyć źle to zrezygnowałam chyba wole kupić sobie nową.
Miałam pojechać dziś do złotych tarasów tam jest jakiś sklep dla kobiet w ciąży ale jest tak gorąco, że rezygnuje.

• Mamusia
A jeśli chodzi o szycie to jestem totalnym beztalenciem 😞, raz próbowałam sobie uszyc bluzkę, ale tak sie spieszyłam bo nie mogłam sie doczekac efektu koncowego, ze w sumie nie mogłam jednej reki przecisnąć przez rekaw, także ja sobie daruje szycie haha.

milium napisał(a):
Co do bujaczków to moja siostra mi zamówiła taki http://www.toysmix.website.pl/allegro/P5450/P5450_d_2.jpg, ma przyjsc w tym tygodniu.

Link sie nie otwiera

• Mamusia
Daniela napisał(a):
Agnie-szka napisał(a):
Pati, Daniela i Dziewczyny- wkręciłam się w leżaczki, bo tego przy Natalce mi brakowało a wiem że o tym pisałyście- macie może jakieś upatrzone? leżaczki czy huśtawki?
z góry dziekuję 🙂

Ja nad tym się zastanawiam tzn na jakąś kasę czekam i kupię http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-fotelik-bujaczek-t2518-kubus-i1632926971.html na długo wystarczy 🙂

Moim jedynym i 100% typem właśnie jest ten, który pokazujesz 🙂 Wczoraj byli u mnie znajomi z półtoraroczną córeczką i oni też go używają i są baaaaaaaardzo zadowoleni 🙂

• Mamusia
jolajola81 napisał(a):
Kornelka jakoś malo przytyłaś przez miesiąc z tego co wiem poł kilo na tydzień powinno się przytyć. Ja u siebie nie zauważyłam, żeby mi się brzuszek opuścił raczej mam normalnie.

Daniela fajny ten leżaczek mi się bardzo podoba.

No właśnie mało mi przybyło. W poprzednim miesiącu 3-3,5 i teraz jak byłam to się zdziwiłam ale pomyślałam, że waga żle waży, w domu się zważę. I to samo, tylko pół kilo do przodu. Jak na te ilości jedzenia które pochłaniam to bardzo dziwne.

milium napisał(a):
Daniela http://allegro.pl/hustawka-delux-3w1-lezaczek-fisher-price-kurier-i1638209962.html jeszcze raz link do tego bujaczka

Bardzo fajna no tylko cena mnie ciut odstrasza 😁 😁

• Mamusia
uuuuffff masakra jest na dworze...leze pozamykana w tym paskudnym pomieszczeniu...probowalam myc sciany ale lipa...niczym sie nie da 😮 wiec postanowilam polezec i nie zwracac uwagi naotoczenie...ale tez sie nie da bo co chwile tesciowa przylazi z jakims kolejnym rewelacyjnym pomyslem co tu zrobic z ta sciana...a ze wogole sie na tym nie zna i glupoty wygaduje to jeszcze bardziej mnie irytuje... i juz mierzyc zaczelam zeby isc na latwizne, pomalowac ja jak wyjdzie tak wyjdzie i przestawic segment 😁 😁 😁 ale tak latwo to ja w zyciu nie mam i sie nie zmiesci 🙃nawet nie mam gdzie sie schowac zeby w samotnosci troche pobyc 😉 😉

• Mamusia
Hej Słoneczka!!!!!!
Długo mnie nie było, sporo zaległości więc nie będę nawet starała się nadrabiać 😉 Jako usprawiedliwienie mogę wymienić Dzień Mamy, Dzień Dziecka i rodzinny piknik w przedszkolu, urodzinki Juleczki, rocznicę Komunii Zosi i finalizację kredytu czyli istne urwanie głowy przez ostatnie 10 dni. Teraz jednak spowalniam bo mój organizm krzyczy: "poleżeć" 😉

Muszę się wam pochwalić że przytyłam już1,5 kilograma więc się cieszę! Aaaa i Juleczka zrobiła mi zdjęcie - więc wrzucę 😉

• Mamusia
Nareszcie!!!!
Znalazłam obraz taki jaki mi będzie pasował wymiarem kolorem i tematyką do salonu 😁 😁 😁 😁
Zamówiłam 🙂
http://digital.artforma.eu//index.php?option=detail&number=DG000099DG12570
i jeszcze przyszedł długo wyczekiwany żyrandol i lampa do sypialni 😜 😜 😜 😜 😜
Uwielbiam zakupy!!!!!!!!!!!!!!!!!