Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

pOxia dmucham-u mnie już druga przeszła 🙂
Choć one jakoś tak pomagają na chwilkę-znów słońce i parno się robi...

Nie orientowałam się jeszcze w cenach a przeglądam właśnie gazetkę TESCO
i są pampersy (co prawda 3) 186 szt za 99,95
pampersy premium care 120 szt za 79,99
i chusteczki papmers 4x64 za 19,99
Czy to są dobre ceny czy taka naciągana promocja?

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Paninka napisał(a):
mapa ile ja bym oddala za 5 minut deszczyku 😁 😁 😁 musze isc pranie powiesic i jak pomysle o tym to jeszcze bardziej duszno mi sie robi...a jeszcze przez to oslabienie glowa mnie strasznie boli i zawroty mam 🙃

Paninka uważaj na siebie żebyś się nie dorobiła jeszcze gorzej!!!!
W tym osłabieniu łączę się z Tobą. Żar lejący się z nieba jest wykańczający. U mnie jeszcze dochodzi jakieś zatrucie. Musiałam wczoraj coś zjeść nie-takiego i dziś mam rozmowy z Panem Bogiem przez wielki biały telefon ;( A w domu wszyscy oczywiście w panice...

• Mamusia
Ja właśnie odgrzałam sobie na obiad kotleciki, które z wczoraj zostały 🙂
Teraz leże i ssie rennie bo ta zgaga dziś mnie atakuje ze zmożoną siła 😮 😮 😮 😮 😮
Niebawem ma mnie odwiedzić koleżanka, tak,że odezwę się po jej wyjściu 🙂
A nie widziałyśmy się z pół roku tak,że zapewne zejdzie nam na nadrabianiu zaległości 😜 😜

• Mamusia
Ja chwilke poleżałam, ale w tym upale nawet to mi nie idzie bo wszystko się kleji, masakra 😮 😮 😮 😮 ja tez zamawiam deszczyk 😉 😉 😉 😉
Kłucie nie przeszło, juz zaczynam się martwic bo moze to ta moja infekcja się odzywa choc leczę ja juz dwa tygodnie 😮 😮 😮
p0xia gratuluje udanej wizyty 😉 😉 😉 😉 No i córci oczywiscie 😁 😁 😁 😁
A jeśli chodzi o ogórki małosolne to ja tez uwielbiam ale teraz przez ta bakterie coli to mam awersje do ogórków, pomidorów, sałat itp, itd. 😞 😞 😞 😞 😞 Nad czym tez bardzo ubolewam bo tak to juz tez bym miała słoik ogóreczków w kuchni 😜 😜 😜 😜 😜
Witaj Karolciakam mam nadzieję, że tym razem dłużej z nami zostaniesz 🙂

Jeju skwar nie do wytrzymania, cała się kleję 😞 gorrąco mi że szok 🥴
Foga to nie zazdroszczę tego jedzonka......
Paninka to zapraszam do mnie, pouczysz mnie gotować 😁 bo ja to taka noga trochę jestem.

Czy macie jakiś sposób na migrenę?? bo męczy mnie od wczoraj, na noc wzięłam apap przeszło na trochę a od rana od nowa takie ćmienie......na oczy ledwo patrze. Nie chcę znowu tabletkami się faszerować.

• Mamusia
mapa napisał(a):
aniolek82 a kiedy masz kontrolę?
Może warto ją przyspieszyć 😉
Czym leczysz infekcję?

Do lekarza idę za tydzień we wtorek, a na infekcję przepisal mi clotrimazol w czopkach więc raczej powinno byc oki. Juz sama nie wiem 🥴

halo brzuszki, ja tylko na chwilkę - zdążyłam dojrzeć, że p0xia już po wizycie - gratuluje dużej zdrowej córeczki 🙂
ja dzis duzo roboty miałam w pracy, więc nawet nie było jak doczytać zaległości... a zaraz uciekam do domku, a o 17.30 na wizyte 🙂 🙂 🙂 tak więc wieczorkiem zdam relacje 🙂

halo brzuszki, ja tylko na chwilkę - zdążyłam dojrzeć, że p0xia już po wizycie - gratuluje dużej zdrowej córeczki 🙂
ja dzis duzo roboty miałam w pracy, więc nawet nie było jak doczytać zaległości... a zaraz uciekam do domku, a o 17.30 na wizyte 🙂 🙂 🙂 tak więc wieczorkiem zdam relacje 🙂

• Mamusia
siehankowa napisał(a):

Powodzenia Siehankowa. Trzymamy kciuki i czekamy na dobre wiadomosci 😉 😉 😉 😉

• Mamusia
mapa napisał(a):
To jakaś grzybica, tak?
Może akurat jutro dla spokoju uda Ci się pójść 😉
Pewnie to nic poważnego ale po co się denerwować 🙂

Tak, przypałętało się jakies paskudztwo i tak meczy człowieka. Jak do jutra nie przejdzie to wybiore się do lekarza 🙂

• Mamusia
Daniela choruje na migrenę od jakiś 17 lat. Normalnie to biorę Ketonal albo Cinnie i w miarę funkcjonuję. Natomiast w ciąży najlepszym dla mnie lekarstwem jest sen. Niektórym podobnież przechodzi po coli, kawie lub czekoladzie, ale ja niestety nie należę do tych szczęśliwców 😞

• Mamusia
Daniela mnie od wczoraj tez glowa strasznie boala...czulam jakby ktos od srodka igly w galki oczne mi wbijal...butelke wody wsadzilam do zamrazalnika, potem taka lodowata przylozylam do czola i z godzinke lezalam...moze nie od tego ale odpukac na razie mi przeszlo...

• Mamusia
Daniela - sposobu na migrenę nie mam, ale mi jak boli mnie głowa i oczy pomagają żelowe chłodzące okulary 😁
p0xia - śliczna i spora dzidzia 😉 GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Paninka ja mam gdzieś prościutki przepis na ciasto drożdżowe - jak znajdę podzielę się. Takie cieplutkie byłoby super do wspomnianego tu dżemiku truskawkowego 😉 Mnnnnniiiiiiiiiiiaaaammmmmm...

a ja na głodówce 😉

• Mamusia
aniolek82 napisał(a):
Jejku Laseczki, siedze teraz na internecie a tam klientki pisza że takie kłucia w pochwie to bóle przepowiadające 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
czy to mozliwe???????????????

może być, wszystko zależy jak silne i z jaką częstotliwością.Ale nie ma co panikować - to NORMALNE!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Dzień dobry mamusie!
Nie wiem której mamusi mam dziękować, ale w końcu przestało padać i po wielu dniach wyszło słoneczko. Chyba któraś z Was się o to wymodliła dla mnie i maleństwa 😁
To może teraz ja się odwdzięczę i prześlę te chmurki co tu były do Was. Może nie na tak długo, ale żeby chociaż powietrze oczyściło 😜
Zaraz zjem obiadek i mykam na spacer i na lody. Cieszę się jak dziecko 🤪

p0xia gratuluję udanej wizyty no i zdrowej córci.
Reszcie mam życzę powodzenia na wizytach 🙂

• Mamusia
karolciakam jak tylko bedziesz miala chwile i znajdziesz to chetnie skorzystam...bo ja kiedys kilka razy robilam nigdy mi nie wyszlo wiec sie poddalam... ☺️ ale moze juz doroslam i teraz mi wyjdzie 😁 😁

m. juz wrocil...wygonil mnie i od nowa szlifuje te sciany.. z mizernym skutkiem niestety...wiec dzisiaj znowu mnie czeka mycie wszystkiego z tego pylu 🤢

Paninka napisał(a):
moj 1000 post! a dopiero pierwszego do Was napisalam!!! 🤪 🤪 🤪 🤪

Gratulacje Paninka 🤪 🤪 🤪 Fajerwerki dla Ciebie 🤪 🤪 🤪

[IMG]http://i796.photobucket.com/albums/yy246/animarpa/private/fajerwerki1.jpg[/IMG]