Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Moniczek jak ja ci zazdroszczę tego morza i plaży.... 😎 Gratuluję zdrowej i dużej córeczki 🤪
Agapurka chyba najlepiej prosto z mostu powiedzieć, że nie podoba ci się że przestawia twoje rzeczy bo jak zaczniesz owijać w bawełnę to może ona jeszcze nie zrozumie?!
Marta ja taką wylicytowałam kazruzele http://allegro.pl/fisher-price-karuzela-misie-projektor-pilot-gratis-i1635526793.html

• Mamusia
agapurka- zamontuj sobie zamek w drzwiach pokoju to nie będzie Ci wchodzić, a jak nie chcesz z nią gadać to poproś o to męża jemu będzie łatwiej. Ja nieststy nie potrafię delikatnie z teściowymi się obchodzić więc nic innego nie podpowiem.
moniczek- jaka śliczna fotka i super, że wszystko ok. Nawet nie wiesz jak zazdroszczę Ci spacerów brzegiem morza- ja w tym roku pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie zobaczę Bałtyku 😞

moniczek napisał(a):
witam wieczorkiem 🤪
po wizycie pojechaliśmy pochodzić po morzu 🙃 i dopiero wróciłam....
a więc CÓRECZKA na 200% w końcu pewność ufff 😉
Tosia jest zdrowiutka i zapowiada się sporym bobasem 😮 🙃 na dzień dzisiejszy waży 1700g i doktor powiedział że jak utrzyma tempo to może przekroczyć 3800g....cała reszta w najlepszym porządku prócz tego że moje dziecię "tańczy" na moim pęcherzu - jest ułożona główką do góry 😞 dokładnie pod prawymi żebrami i jak nie zdoła się przekręcić to czeka mnie cesarka 😞
No ale zostały mi jeszcze moje magiczne ćwiczenia i może coś się zmieni...
wklejam foteczkę i będę czytać co dziś naskrobałyście 😆

gratuluje dużej dziewczynki!!!
od razu poproszę cię żebyś napisała co to za ćwiczenia - moja niunia też jest jeszcze główką do góry. ostatnio miałam wrażenie że juz się okręciła bo kopała wysoko, ale to może boksowała rączkami 🥴

• Mamusia
ann5353 napisał(a):
Oj, ja też zazdroszczę tych spacerków nad brzegiem morza 🙂 Ostatni raz Bałtyk widziałam 12 lat temu 😞 Może za dwa lata...

za rok przecież mamy turniej "rehabilitacyjny" nad morzem 😉
Ja jeździłam dwa razy do roku nad morze- mąż ma tam rodzinkę, a teraz ... :/

Moniczek gratuluję 🙂 Boze nie przerażaj mnie tą wagą, ja mam wizyte za tydzień 😮 😮

przypomniało mi się jeszcze jedno ważne zalecenie położnej- na dwa tygodnie przed terminem mam brykać z mężem ile wlezie
Hehe Lydzia no jak tylko będziesz miała okazję hehe 🤪 🤪 🤪 to dobre zalecenie 🙂
My dokladnie 14 dni przed terminem patrzylismy już na Majeczkę, którą mi położyli na brzuszku 🙂
A ona wpatrywała się w nas wielkimi czarnymi oczami 🙂 🙂 🙂

Dzień dobry 🙂 🙂
Kurde brat coś mi pokombinował z netem i nie działał mi 😠 😠 Dopiero dziś usunięto usterkę 🙂 🙂
Nie mam siły nadrabiać co pisałyście 😞 Tak się jakoś męczę przez te upały, że dziś po małym spacerze padałam z nóg 😮 😮 Nie wyobrażam sobie, jak to będzie wyglądało później 🤔

raspberry86 ćwiczenie to kręcenie biodrami na kolanach z podpaarciem na zgiętych łokciach i wysoko wypiętymi biodrami i do tego masowanie brzuszka wzdłuz kręgosłupa dziecka od główki do pupy...ćwiczenie wygląda prześmiesznie ale w przypadku Bartka się sprawdziło 🤪

Ja już uciekam - dobrej nocki 😘 😘 😘

lydziaa84 napisał(a):
Andrzelika pisałyśmy dziś o tobie, że nas coś zaniedbujesz 🙂 Dobrze, że to tylko usterki techniczne

Wszystko ok, dziękuję za troskę dziewczyny 😘 Coś mi z hasłem pokombinował, że nie umiałam się połączyć, bo hasła nie znałam hehe. 😁

• Mamusia
lydziaa84 napisał(a):
ann5353 napisał(a):
Oj, ja też zazdroszczę tych spacerków nad brzegiem morza 🙂 Ostatni raz Bałtyk widziałam 12 lat temu 😞 Może za dwa lata...

za rok przecież mamy turniej "rehabilitacyjny" nad morzem 😉
Ja jeździłam dwa razy do roku nad morze- mąż ma tam rodzinkę, a teraz ... :/

No turniej to co innego 🤪 🤪 🤪

moniczek
będę próbowała, w między czasie sprawdziłam jeszcze na necie takie same ćwiczenia polecają. 😆

dobrej nocy brzusie

trzymam kciuki za jutrzejsze wizytowe mamusie

Też bym nie dała rady samochodem, na dłuższe dystanse źle mi się robi ostatnio. Dziś chwilę pojeździłam to, jak wysiadałam to byłam tak wytrzepana, że myślałam, że się zsikam tak jak stoję 😁 😁

Zamówiłam sobie dzisiaj taką sukienkę http://picasaweb.google.com/112138777880556795459/ODZIEZDAMSKA#5579419605451545474 na ciążę to ona raczej nie będzie ale po ciąży mam nadzieję że się w nią wbiję 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Morza zazdroszczę. Planowaliśmy wypad jak dostaniemy kredyt i dopniemy sprawę działki, ale ... ten nasz kredyt chyba nas najpierw wykończy 🤨 Poza tym mamy zaproszenie na podkarpacie i szczerze powiem, że marzy mi się posiedzieć na tarasie u kuzynki z zimnym piciem czując zapach leśnego świeżego powietrza 😉 Poza tym na podkarpaciu nie płacimy za noclegi i nie musimy liczyć się z czasem...