Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

moniczek i assia gratuluje zdrowych dzidziusiów.
Ja sie już nie moge doczekac wizyty.A mój maluszek od wczoraj tez tak mało ruchliwy.moze upay mu nie służą.
Co do deszczu to u mnie ani jedna kropla nie spadła,duszno i parno.
Odebrałam wyniki,i mam tylko troszke podwyzszone leukocyty w moczu.
A co do masazu krocza,to ja chyba się na to nie zdecyduję.Jakos mam do tego opory.
Wczoraj po raz pierwszy męza poprosiłam ,żeby pomógł mi sie ogolic,ale ręce mu sie trzęsły 😁 😁 😁
Widziałam,ze pisałyscie o wyjazadch nad morze,my tez co roku wyjeżdzalismy,i teraz też troszkę tesknie za takim wyjazdem.ale obiecalismy sobie,że za rok chociaz na klika dni wyjedziemy juz w trójke 🙂

• Mamusia
Hej kobitki 🙂
W końcu was nadrobiłam 😁 😁 😁
My po wizycie. Z dzidzia wszystko oki. 😁 😁 😁 😁 😁 szyjka w porządku, ma 35mm i się nie skraca a te kłucia to doktor powiedział, ze moze po prostu niunia mi uwiera jakies nerwy albo sprzedaje kopniaczki, tzn boksuje 😉 😉 😉 i tak to odczuwam a ze ja odczuwam wszystko o wiele bardziej, kazdy bol to dlatego tak mnie to męczy 🙂Ułożona jest główka w dół i po raz kolejny potwierdzil ,ze dziewczynka 😉 Nawet mamusia wypatrzyła ta cipulinkę 🤪 🤪 🤪 Mamy kolejne zdjęcie ale wrzucę jutro 🙂
już nie pamietam co Wam chciałam jeszcze napisać.................. 🤔 🤔 🤔
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze
Siehankowa my tez bedziemy załatwiać z nazwiskiem , żeby po urodzeniu Oliwka miała nazwisko tatusia i spokojnie mozna to załatwic przed porodem 😉 😉 😉 😉
Cos ja jeszcze chciałam napisac.................
No nic, dobranoc mamusie. Może jutro mi się przypomni 🙂

Dzień Dobry

Spać nie mogę od ok. 4.00, więc postanowiłam się przywitać 🙂
Wczoraj padłam jak nieżywa o 20.00, ale zaraz zaparzę kawkę i doczytam zaległości.
Idę jeszcze wyprasować jakieś ciuchy, co by jakoś w ten upał w pracy wyglądać 🙂
Miłego dnia Brzuszki 🙂

Dzień Dobry 🙂

Wszystkim mamusiom, które mają dzisiaj umówione wizyty lekarskie, życzę powodzenia!!!
Brzuszkom, które odpoczywają w domku, życzę przyjemnego leniuchowania 🙂
A i jeszcze tym które zaopatrują się w wyprawkę dla dzidziusia, życzę przyjemnych zakupów.

No i ogólnie SŁONECZNEGO, PRZYJEMNEGO DNIA!!! 🤪 🤪 🤪

dzień dobry brzusie

ja też już na nogach od jakiejś godzinku, mała rano tak buszowała że musiałam wstać 😉
aniolek82 wspaniałe wieści! cudownie, że jest wszystko ok 😆

zabieram się za żelowanie moich paznokietek, wczoraj nie chciało mi się dokończyć, zrobiłam tylko jedną łapkę. pozdrawiam kochane

• Mamusia
Dzień Dobry Mamusie 🙂
Moniczek gratuluję zdrowiutkiej i jakkże okazałej dziewczynki 🙂
Aniołek cieszę się,że Twoja maleńka zdrowiutka i te kłucia to nic poważnego i faktycznie potwierdziły się nasze podejrzenia,że to bobasek 🙂
Mamusiom na wizytach,życzę samych dobrych wieści 🙂
Ja już po śniadanku jadłam truskaweczki ze śmietaną i herbatnikami 😮 😮 😮 🤪 🤪

DZIEŃ DOBRY BRZUCHY 😎 😎 😎

U nas dziś chłodniej. I niewyspanie ogromne. Emilka kaszlała od 4 rano. Została w domu i teraz pewnie będzie marudzić, ze się nudzi hehe 😁 😁 😁

Aniołek cieszę się że wszystko ok.
Aasia tobie też gratulacje, bo chyba wczoraj o Tobie zapomniałam 😁 😁 😁

Dzień dobry brzuszki 🙂

moniczek i aniołek - gratuluje zdrowych dziewuszek 🙂

a ja dzis jakiegos mega lenia mam ... miałam takie opory żeby wstać rano do pracy, że szok 😮 ale jeszcze tylko 11 dni pracujących i daje sobie spokój ... ufff, jakoś dotrwam 😉

aaa, i słońce ktos dzisiaj zabrał 😜 jest parno, duszno i pochmurno.... i juz troszke brakuje mi słoneczka 😁

• Mamusia
A propo muzyki klasycznej to polecam zestaw płytek :
http://www.marko-zabawki.pl/sklep/sklep2.php?view=produkty&set_dzial=214&szukaj=1&nowa_kat=59&PHPSESSID=0d5ce452b68950af1d5c5cba10a35bf7
Co prawda nie są tanie, ale są rewelacyjne 🙂 Kiedyś jak pracoawłam z takimi 2 letnimi bobaskami, a konkretnie prowadziłam zajęcia "Aktywny rodzić" dzieci były zachwycone tymi brzmieniami. Jet tam klasyka, natura, gaworzenie głużenie i śmiech niemowląt, dzieci pięknie przy tym się aktywizują 🙂

• Mamusia
Dzien Dobry!!!!

ja wczoraj nasprzatalam sie przy remoncie i padlam...nawet dobranoc nie powiedialam ☺️ ale m.pomalowal kawalek sciany na probe....i moja piekna migdalowa farba sie trzyma 😁 😁 😁 nic nie odpadlo ani sie nie odparzyło 🙃 🙃

Gartuluje Wszystkim Mamuskom udanych wizyt 😘

a moja mala to chyba wogole nie spi...caly czas skacze i sie rozpycha, o ktorej bym sie nie obudzila to i tak czuje jak sie rusza 🤪albo sen ma taki niespokojny 😁

marta-lion napisał(a):
Hehe siehankowa a ja właśnie o Tobie myślałam 🙂 🙂 🙂 Ty pisałaś wczoraj o karuzeli z muzyka klasyczną ???

o jak miło 😉
tak, ja chciałabym taka karuzelke... ale w rozsądnej cenie 😜 bo te np. z Fishera są świetne, ale troche drogi bajer 🤨

siehankowa napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Hehe siehankowa a ja właśnie o Tobie myślałam 🙂 🙂 🙂 Ty pisałaś wczoraj o karuzeli z muzyka klasyczną ???

o jak miło 😉
tak, ja chciałabym taka karuzelke... ale w rozsądnej cenie 😜 bo te np. z Fishera są świetne, ale troche drogi bajer 🤨
A masz jakis link do tej z fishera, pooglądałabym sobie.