to jak wszystkie na lody sie piszecie to i ja chce 😜😜😜 ateraz koniec zartow bo m. wrocil i z kolega ostro biora sie za remont 🤪🤪🤪
a z ciekawszych rzeczy to maz tej ciotki mimo ze nie dostal wolnego nie poszedl do pracy i go zwolnili...wiec mozliwe ze wina za to tez zostane obarczona 🤪🤪😉😉😉 moze nie powinnam ale mam troszczenke satysfakcje bo do tej pory nic nie doceniali wszystko podane na tacy mieli i tak bylo malo...a teraz moze sie naucza ze nie wszystko im za darmo przychodzi i trzeba sobie zapracowac 😉
Oj czy wy musicie tak śmigac z tym pisaniem? Wolniej prosze 🙂
Dzisiaj byłam na zakupach..kupiłam krótkie spodenki białe, 2 bluzeczki - jedna szczególnie mi do gustu przypadła no i sukieneczka wiązana na szyi. Jak będę miała chwile to zamieszcze fotki. 🙂 Dowiedziałam się,że mój mężuś przyjedzie na bank w tym miesiącu 🤪🤪. Może i na chwile ale radość moja - nie do opisania. 🤪🙃 Moje maleństwo w ciągu tych upalnych dni jakies takie mniej aktywne - chyba mu upał doskwiera jak mamusi 🙂🙂 Gdzieś przy nadrabianiu materiału natknęłam się na hasło "pizza" i chyba będę zmuszona zgrzeszyć ☺️☺️. Nie moge się do kumpeli dodzwonić by ją na pizze wyciągnąć - może to znak by nie jeść?? 🤨 Co do tego masażu krocza - to mam jakieś opory - no bo jak tak sobie samej tam..tenterenten? 😮.
Jutro wcześnie rano jade z rodzicami i młodsza siorą na zabieg. Będą jej 3 migdałek wycinac - mam juz cała w nerwach - a ja to jakoś na luzie do tego podchodze...boje się tylko,że przed samym zabiegiem młoda mnie na tyle wkur.. że mi sie tam siedziec odechce 🥴🥴
Dziewczyny a co powiecie o tej wanience http://allegro.pl/wanienka-anatomiczna-hipcio-prezent-i1635527285.html Czy wy już kupowałyście wanienki??
Ja mam taką dużą chyba 100cm po Gabi ale ona tyle czasu w piwnicy stoi i myślę że plastyk już chyba przesiąkł stęchlizną i trzeba będzie jednak kupić nową i nie wiem na co się zdecydować tzn na jaką wannę.
Agapurka moja Gabi też miała wycinany 3ci migdał. Jedyny stres był jak się wybudzała z narkozy bo płakała no i wiadomo oszołomiona była. A jakieś 3godz po zabiegu biegała po korytarzu jak gdyby nigdy nic 🙂
To przedszkole rzeczywiście wygląda na miejsce, w którym dużą wagę przykłada się do podejścia pełnego szacunku i uważności wobec dzieci. Oparcie się na NVC i inspiracje pedagogiką Jespera Juula mogą sprzyjać budowaniu dobrej atmosfery. Ważne jest też to, że wspierają nie tylko dzieci, ale i rodziców poprzez warsztaty. To może być ciekawa opcja dla rodzin szukających spokojnego i świadomego podejścia do wychowania.
Zobacz sobie na przedszkole Pluszowy Miś pod Piasecznem w Staraej Iwicznej - https://www.przedszkole-pluszowymis.pl/. To miejsce, które podchodzi do dzieci z szacunkiem i uważnością – opierają się na podejściu NVC (Porozumienie bez Przemocy wg Marshalla Rosenberga) oraz inspiracjach pedagogiką Jespera Juula. Atmosfera jest spokojna, bezpieczna, z ogromnym wsparciem także dla rodziców (prowadzą warsztaty rodzicielskie!).
Rekomendowane odpowiedzi
Gość
Diviana
Ja też ja też chce 🤪
jolajola81
I ja..... 🤪 🤪 🤪
Gość
to ja tez 😁
Gość
Ps. Zdrówka życzę dla Gabi 🙂
Diviana
Gość
Gość
Diviana, ja bardzo chętnie, ale trochę daleko mam do Warszawy 😉
Paninka
a z ciekawszych rzeczy to maz tej ciotki mimo ze nie dostal wolnego nie poszedl do pracy i go zwolnili...wiec mozliwe ze wina za to tez zostane obarczona 🤪 🤪 😉 😉 😉
moze nie powinnam ale mam troszczenke satysfakcje bo do tej pory nic nie doceniali wszystko podane na tacy mieli i tak bylo malo...a teraz moze sie naucza ze nie wszystko im za darmo przychodzi i trzeba sobie zapracowac 😉
Gość
agapurka2
Oj czy wy musicie tak śmigac z tym pisaniem? Wolniej prosze 🙂
Dzisiaj byłam na zakupach..kupiłam krótkie spodenki białe, 2 bluzeczki - jedna szczególnie mi do gustu przypadła no i sukieneczka wiązana na szyi. Jak będę miała chwile to zamieszcze fotki. 🙂
Dowiedziałam się,że mój mężuś przyjedzie na bank w tym miesiącu 🤪 🤪. Może i na chwile ale radość moja - nie do opisania. 🤪 🙃
Moje maleństwo w ciągu tych upalnych dni jakies takie mniej aktywne - chyba mu upał doskwiera jak mamusi 🙂 🙂
Gdzieś przy nadrabianiu materiału natknęłam się na hasło "pizza" i chyba będę zmuszona zgrzeszyć ☺️ ☺️. Nie moge się do kumpeli dodzwonić by ją na pizze wyciągnąć - może to znak by nie jeść?? 🤨
Co do tego masażu krocza - to mam jakieś opory - no bo jak tak sobie samej tam..tenterenten? 😮.
Jutro wcześnie rano jade z rodzicami i młodsza siorą na zabieg. Będą jej 3 migdałek wycinac - mam juz cała w nerwach - a ja to jakoś na luzie do tego podchodze...boje się tylko,że przed samym zabiegiem młoda mnie na tyle wkur.. że mi sie tam siedziec odechce 🥴 🥴
jolajola81
Diviana ja to nawet jutro mogę 🙂
Diviana
Ja jutro mam lekarza na 14.15 ale po wizycie moge jak najbardziej, tak na 15.00 bym dotarła na Willeński
jolajola81
Diviana nie musimy sie spieczyc moze być czwartek 🙂
Diviana
Gość
Ja mam taką dużą chyba 100cm po Gabi ale ona tyle czasu w piwnicy stoi i myślę że plastyk już chyba przesiąkł stęchlizną i trzeba będzie jednak kupić nową i nie wiem na co się zdecydować tzn na jaką wannę.
Gość