Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mycloud - ja i mąż jesteśmy szatynami i Julka jak się urodziła to wcale nie miała czarnych włosków tylko ciemny brąz a teraz jest jasną szatynką lub ciemną blondynką - jak kto woli. jutro zobaczycie.
Laktatora nie kupowałam bo przy Julce obeszło się bez. najwyżej kupię dopiero po porodzie

misiamamy - fakt, miała kawał gęstych włosów - te szczoteczki do czesania niemowląt od razu poszły w kosz i trzeba było kupić normalny grzebyk żeby to uczesać 😉
Julka miała 4,050kg - teraz liczę na mniejsze:P

• Mamusia
noo to ładnie!! te moje dziecko będzie chyba miało włosy po pas 😁 hehe

A co do płaszcza to ja znalazlam kilka na allegro ale tak jakoś wole sobie chyba nowy kupic bo ceny sie nie różnia:P
A i rada tylko taka co do płaszcza, model grzybek i dwa rozmiary większy no i problem rozwiązanyy 🙂 dlatego postanowilam że musze sobie poprzymierzać 🙂

• Mamusia
Basia ja kiedys w biedronce kupilam ale to dawno temu,a sprobuj w skepie dla artystow-plastykow

Pinacolada Julka sliczna a te wloski...az wspolczuje ci tamtej zgagi! 😉
wszytskie orunie sa tatusiowe 🙂 moja wypisz wymaluj tatus i sie tydzien przed jego urodzinami urodzila wiec ten sam znak zodiaku, ten sam charakter 🙂 ehhh

dobrej nocki!

• Mamusia
witam mamusie 😉 ja musiałam przełozyc wizyte o 30minut.. i z ciezkim sercem Pani mowila w pzychodni ze przekaze lekarzowi i nie powinno byc problemu tylko bede musiala dluzej czekac.. ehh Ci ludzie. Za kare to ja godzine bede tam siedziala. No ale dzis sobota i autobus jedzie 30minut pozniej czy zawsze a ja o tym nie wiedzialam;D hehe a na WIELKIE nieszcęscie zepsuł sie samochód i jesteśmy uziemieni:d dziś ma byc rano mechanik ale nie wiadomo czy cos da rady na szybciora zrobic wiec skazana jestem an autobus 😉 tuutaj fajne autobusy jeżdża too nie narzekam. Życze Wam milego Dzionka!! buziaki dlaa brzuszkow! 🙂 zbieram sie na sniadaniee 😁

• Mamusia
Dzięki dziewczyny za komplementy dla Julki. Była innym noworodkiem niż wszyscy przez tą zabójczą czuprynę 😉 W szpitalu przychodziły wycieczki, żeby ją oglądać - bo nie dość ze duża jak na tamte czasy to jeszcze z czupryną niczego sobie.
Za jakąś godz spróbuje wkleić zdjęcie z komunii - to zobaczycie jak się zmieniła

Pozdrawiam 🙂

• Mamusia
pinacolada śliczna córcia, tak czytam o tych waszych zgagach i stwierdzam, że moja córcia chyba będzie łysa, bo zgagę miałam może dwukrotnie a dalej nic... tak sobie myśle, że chyba chciałabym przez 9 m-cy cierpieć z powodu tej dolegliwości żeby maleństwo było tak bujnie obdarzone jak Twoje

• Mamusia
tatoo mam ale żałuje bo po 1 ciąży sobie zrobiłam i teraz się boję że się pomarszczy i w ogóle będzie brzydki... 😞
rozstępy są ale nie widać za bardzo po drugiej stronie brzusza mam taki fioletowy na 3 cm :pinch: te specyfiki na mnie nie działają 🤔 śliczna jest ta twoja córcia i śliczny uśmiech ma 🙂