Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

P.s. zapach fakt faktem okropny :P nawet sterylizator nie daje rady 😉 a smak OMG probowalam i bleee gorzkie :P no ale najwazniejsze ze dziecku smakuje 🙂

Agab ja tez podaje debridat i juz sama nie wiem mialam wrazenie ze Maly steka bardziej itd ale znow od 2-3nocy jest lepiej...Hmmm no coz bede podawac dalej i zobaczymy. Ale jedno jest pewne pomogl na ulewanie 🙂

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
agab napisał:
pinacolada - widzisz już jakąś różnicę w zachowaniu małej po odstawieniu Debridatu?

Moja Lenka jest ostatnio taka cudowna, grzeczna i kochana, że nie możemy wyjść z podziwu 🙂 🙂 🙂 .
Wczoraj spała od 18.00 do 8.00 🤪 . Międzyczasie tylko dwa razy na śpiku dałam jej flachę, żeby mi dziecko z głodu nie umarło.

Kochana! REWELACJA!!! Nie to dziecko! Ślicznie zasypia, tak jak w dzień. Tyle że późno bo ok 22-23 aleto nawyki ze starych czasów wiec mysle ze ja po mału przestawie! Po pól godzinki co dzien i bedzie ok. Dzis zasnęła przed 22 wiec nie jest źle. I śpi do 6 rano! O 6 dostaje flache na pól śpiąco i śpi nastepne 3 godz 🤪 🤪 🤪 Szok, że ja wcześniej tego nie skojarzyłam 🤢

• Mamusia
SyLa1205 napisał:
Basia81 napisał:
od południia co napisze to mi się kasuje bo wywala mnie z neta, no a teraz to już nie wiem co chciąlam napisac:laugh:
hehe juz myslałam że może pojechałas odwiedzić teśiową 😁 🤪 bo Cie nie ma i nie maa:woohoo 😁 😁

ona mnie unika bo ją nerwowo wykończyłam:laugh: żaliła się do Jarka ze znów jej nerwica przeze mnie wróciła:laugh:
zadbam by każdego dnia pamiętała że mnie wkurzyła a nie powinna:laugh:

teśc przyjechał na święta to ma pipa wsparcie:P

• Mamusia
wczoraj wpadł tatuś z wizytą i dopadł zaproszenie wiec juz wie kiedy chrzest, no trudno wiec powiedziałam ze matki jego nie zaproszę ale on stwierdził ze i tak im powie o ktorej chrzest i dupa przyjdą...

dziś jego kochana rodzinka zawiozła go na operację do szpitala- jak to flądra powiedziała : nie martw się synku poradzimy sobie bez niej i szybciej nam zejdzie przyjęcie na oddział( bo ostatnio zeszło 30 minut) no i pokazała:laugh:
już mi 6 razy dzwonił:
- nie podbili legitymacji i nie chcieli go przyjąc
- nie wzieli grupy krwi
- zapomnieli o kubku
milion pytań co maja zrobic bo nie ma lekarza prowadzącego itp.

no i o 7.20 byli w szpitalu a przyjeli go o 8.50 🤪 no porazała ile potrafi i do czego się nadaje:laugh:

a ten mi dzwoni czy zamierzam go odwiedzić i wiecie co mu powiedziałam? NIE!!! i życzyłam powodzenia na operacji...

• Mamusia
Basia81 napisał:
wczoraj wpadł tatuś z wizytą i dopadł zaproszenie wiec juz wie kiedy chrzest, no trudno wiec powiedziałam ze matki jego nie zaproszę ale on stwierdził ze i tak im powie o ktorej chrzest i dupa przyjdą...

No to dupa. Ale to i tak do kościoła niech sobie przyjdzie.. i nie rozmawiaj nawet z nią 🙂 a po kościele przeciez (jezeli w domu robisz) na chate ci sie nie wbije na siłee 🙂 a w kosciele mozesz jej uniknąc 😁

• Mamusia
>SyLa1205 napisał:
Katphio na Youtubie musisz być zalogowana. Potem masz taka opcje prześlij film. I tam już powinnas sobie poradzic 🙂

jestem zalogowana, klikam prześlij film, ale w formacie dvd otwiera mi się kilka ikonek z tego mojego folderu, dokładnie 8 i teraz te wszystkie muszę zaznaczyć i przesłać????

• Mamusia
justyna_malutka napisał:
Witam mamusie! my dzis nocka kiepska Piotrus chyba sie gdzies przeziebił bo od rana kicha, nie ma goraczki ani nie kaszle tylko katarek ma. Nie wiem juz co robic miałam isc na spacerek ale chyba zrezygnuje
kur.. przez ten jebany wiatr 😠 ale powiem Ci że ja dziś w krótkim rękawku śmigalam 🙂

• Mamusia
Kochane dziewczyny dziękuję Wam strasznie za życzenia urodzinowe 😘 😘 😘 😘

Katpio filmik super

u nas weekend pełen wrażeń, mój mąż stanął na wysokości zadania zrobił górę jedzenia i wszystkim się zajmował ja tylko jako pomoc kucharza robiłam w wolnej chwili 😉
dziewczyny rozpuszczone przez obecność babć i cioć no ale niech im będzie 🙂 a ja o rok starsza...hmmm boziu jak ten czas leci

• Mamusia
pinacolada napisał:
podobne czy nie?

To Julka (2,5m-ca) [img size=250]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/jula_2_5m_ca.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Oczka mają takie same (z tego co widzę, to za tatusiem) 🙂 , a noski i usta mają różne.
Mi się wydaje, że Lenka cały tata, a Julka mieszana 🙂 .

WITAM MAMUSIE 🙂

KATPIO OGLĄDNĘŁAM TWÓJ FILMIK 🙂 JEST REWELACYJNY 🤪 🤪 CHOLERNIE WZRUSZYŁAM SIĘ OGLĄDAJĄC GO 🙂
PROMIENIUJE OD WAS SZCZĘŚCIE I MIŁOŚĆ 🙂 WERONIKA MA CUDOWNYCH RODZICÓW :laugh: :laugh: :laugh: